Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Nije se žalio.А замисли таксиста веган![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije se žalio.А замисли таксиста веган![]()

Шта би и радио, мучена душа, макар да омирише, кад не једе...Nije se žalio.![]()
Ič me ne zanima, nek zoblju i mašu krilima.Шта би и радио, мучена душа, макар да омирише, кад не једе...

Zar ne pereš filter na dva-tri dana ?Tražim filter za bazen. Na celom netu nema, a neki što je bio juče 900, ali se čovek nije javio, sad je 1.500. Prošle godine su bili tipa 300-400 dinara. Ovogodišnji ću bogami da operem na kraju sezone...
Ne baš na dva, tri, više na pet. Ali ga na kraju samo bacim...Zar ne pereš filter na dva-tri dana ?

Vidi meni uzmi neki filter za bazen, intex tip A.kradem, aj molim vas okrenite kamere![]()

aj vazi sta dovatim samo gasi ovo za par minuta sam gotov:Vidi meni uzmi neki filter za bazen, intex tip A.![]()

Oces kupis kabrioleta,krov mu se ne otvara,vise je po majstorima neko kod nas.cena sicaImam pitanje za Beograđane i okolinu, širu recimo.
Da ne znate nekog ko prodaje Pežo 406 karavan, dakle mlađi od 2001-og, po mogućstvu metalik sivog, ali dolaze i druge boje u obzir, da nije mnogo prošao, da nije mnogo skup i da nema neke mane, da nije truo i da nije stranac, ako može motor od 66 kw, tj. 90 ks?
Ne bih, ali hvala. Meni treba isključivo taj pežo i ništa drugo.Oces kupis kabrioleta,krov mu se ne otvara,vise je po majstorima neko kod nas.cena sica
Јесте гледали на сајтовима за половњаке, има их неколико...Imam pitanje za Beograđane i okolinu, širu recimo.
Da ne znate nekog ko prodaje Pežo 406 karavan, dakle mlađi od 2001-og, po mogućstvu metalik sivog, ali dolaze i druge boje u obzir, da nije mnogo prošao, da nije mnogo skup i da nema neke mane, da nije truo i da nije stranac, ako može motor od 66 kw, tj. 90 ks?
Jesmo, gledamo sve, ali ima i ljudi koji ne kače na oglas, pa reko da pitam.Јесте гледали на сајтовима за половњаке, има их неколико...
Uzice, sivi, 800e 0600811170Imam pitanje za Beograđane i okolinu, širu recimo.
Ako zovem nekog da pitam, a on kaže da nikad čuo, dolazim u Pančevo da te ubijem, šta mi teško.Uzice, sivi, 800e 0600811170
Umka, crveni, 450e 0656184409

Ako zovem nekog da pitam, a on kaže da nikad čuo, dolazim u Pančevo da te ubijem, šta mi teško.![]()

Prvi prešao 500.000, a drugi je desni volan. Pazi kad prelaziš ulicu! Samo kažem!
Zovi slobodno, ne zezam se,. oba su od 66 KW

Ako čuješ da sam ga roknula, budi ona jedna iznenađena, što kaže, nikad ne bih pomislila da može tako nešto da uradi.Е, ако после чујем да неко нешто против овог нашег форума ово, оно, бијем...да не буде после нисмо знали...

Svi su oni presli 500000, samo je ovaj iskren.Prvi prešao 500.000, a drugi je desni volan. Pazi kad prelaziš ulicu! Samo kažem!![]()

Ниси написала ништа за километражу и волан у листи жељаPrvi prešao 500.000, a drugi je desni volan. Pazi kad prelaziš ulicu! Samo kažem!![]()

Ти, тако фина...не верујем...причала ми она из поште.Ako čuješ da sam ga roknula, budi ona jedna iznenađena, što kaže, nikad ne bih pomislila da može tako nešto da uradi.![]()