- Poruka
- 29.459
zamislite npr. desi se apokalipsa sta znam padne meteor ili slicno i nema vise zaprasivanja komaraca. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li znas ko je meja?Nije, kk Policajac, ali bila sam jedno vreme u kk Beograd posle toga. Moguće da smo se srele u nekom trenutku![]()
Тако је моја тетка узела мотор и као права на њега. Лево је био пут за базен, десно за језеро, а она у сред среде- у копривеDa!
I moja dva mlađa brata (od tetke doduše, al ko mari) su imali bmx-e, valjda su mislili da sam smotana, a ja bih u one koprive upala i s jednim i s drugim bajsom![]()
šta te briga za komarce kad ni tebe neće bitizamislite npr. desi se apokalipsa sta znam padne meteor ili slicno i nema vise zaprasivanja komaraca.![]()
šta te briga za komarce kad ni tebe neće biti![]()
zombi komarcikako me nije briga u mojoj verziji apokalipse ja sma glavna junakinja super heroj.....
zombi komarci
zlozika s poslednjim sprejom na svetu pokušava da ušprica glavnu ženku, majku kraljicu kako bi zaustavila napad zloglasnih mutiranih omrznutih insekata![]()
ama ne može, moraš da budeš super riba, nije ti to klinika švarcvald, akcija bre da pršti na sve stranesa pola otecene glave od zuba i krivom kicmom, sepa na desnu nogu na cijem kolenu je imala i naprsnuce ligamenta. superheroina...![]()
ama ne može, moraš da budeš super riba, nije ti to klinika švarcvald, akcija bre da pršti na sve strane![]()
ili u sledećem životukako je krenulo docekacu apokalipsu kad budem baba.![]()
ili u sledećem životu![]()
ajd laku noć, duša mi spava vi neradnici jedni![]()
budna od pola pet, dug danblago tebi kad u ovo doba mozes da lalas..ja sma samo tokom vs rano legala, sad mi opet oci ko sarme.
Колико си ти то лубенице појелаgde he ona Metla, garant mi je bacila cini kao Lunja Smokvi
zaboleo me stomak od lubenice![]()
koliko hocesКолико си ти то лубенице појела![]()