- Poruka
- 122.158
Psiholozi su za vas zdrave![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psiholozi su za vas zdrave![]()
Ovdje su prilicno jaki sa cijenama. Ono sto mi se cini da je standard je 50€ po posjeti za ove sa iskustvom. Terapeuti koji se probijaju idu oko duplo nize.Nemam psihologe blizu i nemam novca da ga dam nekom ko to jeste. Jednom sam se sastavila sama. Možda umem i mogu i dalje, samo nisam svesna toga.
Sinovog drugara iz vrtica mama me srela jedan dan, jos jesenas, i kaze planira da pocne privatno da radi kao porodicno/bracno savetovaliste. Ja joj kazem da mi javi cim pocne eto me... pita ona Pa jel imas problema? Rekoh Ne brini se bice.Ovdje su prilicno jaki sa cijenama. Ono sto mi se cini da je standard je 50€ po posjeti za ove sa iskustvom. Terapeuti koji se probijaju idu oko duplo nize.
Ali mojoj poznanici je nakon porodicne tragedije pomogla zena iz doma zdravlja. Nakon dvije ili tri posjete ona je rijesila problem.

Psihijatri su oko 50eOvdje su prilicno jaki sa cijenama. Ono sto mi se cini da je standard je 50€ po posjeti za ove sa iskustvom. Terapeuti koji se probijaju idu oko duplo nize.
Ali mojoj poznanici je nakon porodicne tragedije pomogla zena iz doma zdravlja. Nakon dvije ili tri posjete ona je rijesila problem.
ja mislim da bi svaki psiholog koga bi ti posetila iscepao diplomuSinovog drugara iz vrtica mama me srela jedan dan, jos jesenas, i kaze planira da pocne privatno da radi kao porodicno/bracno savetovaliste. Ja joj kazem da mi javi cim pocne eto me... pita ona Pa jel imas problema? Rekoh Ne brini se bice.
Sad cu da upisem u notes sutra da je zovem i pitam jel pocela. Nego mi je zao, bojim se ako odem i otvorim joj dusu, mogla bi zena da se predomisli![]()

Od mojih koje znam da su isli placali su tih 50€ I mislim da je bila psihoanaliza u pitanju.Psihijatri su oko 50e
Psiholozi oko 25e

To je= n*50€Ma ajte, ljudi, ja da imam 50€, ja bih se udala.![]()

Mnogo, kume! Počeću da pijem, to je jeftinije.To je= n*50€
Gdje n ide od 1 do 'dok ne zaradi dovoljno'![]()

Nije nuzno praviloOd mojih koje znam da su isli placali su tih 50€ I mislim da je bila psihoanaliza u pitanju.
Ovi od 25 su bili terapeuti koji su obuceni za neku od metoda poput gestalta. Ali nisam cula neke pozitivne utiske.
I od svih njih najzadovoljnija je zena sa ovom iz doma zdravlja. Svi drugi sa posjecivali poprilicno dugo.
bas smo se skapirali
Kod nas je i to duplo jeftinije.Psihijatri su oko 50e
Psiholozi oko 25e
I ja se bojim toga.ja mislim da bi svaki psiholog koga bi ti posetila iscepao diplomu![]()
Ti si stvarno za strucnu pomocMa ajte, ljudi, ja da imam 50€, ja bih se udala.![]()

Ma sta ces placati imas nas ovdeNije nuzno pravilo
Ja licno sam vise fan psihologa od psihijatara...oni se vise usmere na resavanje problema kroz razgovor nego psihijatri koji samo gledaju da ulove procenat na uvaljene lekove, cast izuzecima...
Bila jedna super zena psihijatar ali skupa btate mili 50e, mnogo je kume da ides redovno za te pare....
Meni je najvise lego covek koji vec 30 god radi kao klinicki psiholog na odeljenju za lecenje alkoholicara.... ispricali smo se bogovskibas smo se skapirali
Steta sto nece da radi privatno, ja ga molila ali nece, tamo je sa ovim po ceo dan samo mu falimo mi zamlate privatno...prava steta, ja bih kod njega isla stalno da moze, i kad nemam problem, da caskamo![]()

Posto je brlja? Nisam upucuna u cene ... znam da su oni likeri viski i tako to skupi bas.... kapiram da je brlja od seljaka na balone jeftina a?Mnogo, kume! Počeću da pijem, to je jeftinije.![]()
Sad mi je lakseMa sta ces placati imas nas ovde![]()

Zavisi koja rakija.Posto je brlja? Nisam upucuna u cene ... znam da su oni likeri viski i tako to skupi bas.... kapiram da je brlja od seljaka na balone jeftina a?
A inace salu na stranu najjaci antidepresiv je alkohol.... otuda i tako olako posezanje za njime kad krenu problemi...
Ajde bre 500din litar i to posten alkos ubije za sat dva.... mnogo je bre....Zavisi koja rakija.
Imas od 500 din do 3.000 din i vise. Litra.

....kad namazem alfa veta film opet i to boli dok radi posao....
Kad god legnem, dzabaAjde bre 500din litar i to posten alkos ubije za sat dva.... mnogo je bre....
Boli te uvce ti legnes pod bure za dzaba....pametna udaja![]()

Ne umem ja to, da nekom nepoznatom pričam o sebi. Ja nekad ni samoj sebi ne mogu da pričam o sebi. Problem je što ja mnogo brbljam, a ne kažem skoro ništa. Pa i ovde se vrlo retko ogolim...