Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar se to još štampa :))))
Naravno! :)
Mada je sad zbog korone bilo malo izmena,od aprila ih nema na kioscima,štampaju za pretplatnike,ali je junski tek ponegde bio dostupan.
A čitam stare brojeve u papirnom izdanju,bio sam sa mamom da preuzmem u prošli ponedeljak.
A za eleltronsko izdanje su mi dali godinu dana džabe.
Ti ljudi su toliko učinili za mene da je to neverovatno.

Jeb.iga, treba sve čitati i proučiti, oni hvataju na neobavestenost i neupućenost.

Inače, odlična fora za proteste večeras #sedidole, big lajk od mene :D
Ми смо седели и у среду.
Увек има оних који све обесмисле и злоупотребе.
Мада је оно коло у БГ јуче ван сваке памети. Њима лепо овде? Имају шта да славе.
А они којима није јасно зашто се протестује и више се боје вируса него свега онога што нас чека у скоријој будућности, нашу децу... Ако се не заузмемо против тога. Е, па стварно немам речи!

Ми смо седели и у среду.
Мада је оно коло у БГ јуче ван сваке памети. Њима лепо овде? Имају шта да славе.
А они којима није јасно зашто се протестује и више се боје вируса него свега онога што нас чека у скоријој будућности, нашу децу... Ако се не заузмемо против тога. Е, па стварно немам речи!
Ja kad sam videla kolo i ono kao dobacivanje lopticama preseli mi i protesti
Msm ionako mislim da je sve suludo, on ce sada da pusta ljude da sede godinu dana, sta mu tesko, pa setali su dve godine,sto sada da ne sede
Evropa ce da tapse po ramenu i njega i nas jer eto u srbiji ima demokratije i to je to
Nema njega ko da rusi, neko taj narod treba da povede ali nema ko
I zbog toga se divim ljudima koji idalje idu na proteste,ja sam izgubila volju cini mi se prvi put

Uf, ustala sam ko trovana. Curi mi nos, a zapušen. Baba me pita, jel imam čulo mirisa. Normalno da nemam, zapušen mi nos... :roll: Malo kasnije da utripujem gušenje i to je to....
А баби није пало на памет да смо од 35 пали на 19 степени...

Ми смо седели и у среду.
bogi, lepo je kad neko ima energije i strasti kao ti, ja baš volim to da vidim i drago mi je da još ima takvih ljudi u ovoj državi :D
ali, da ovo sve ima smisla-nema.
ništa neće biti od ovih protesta , niti se šta može promeniti. to su pokazali i izbori. više od pola države nije za ovu vlast, al nije ni za jednu ponuđenu opciju. a dok ne bude iole prihvatljive druge opcije, neće biti ni promene jer nema te pokretačke i političke snage da je postigne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back