- Poruka
- 122.215
Spazih da je pala cena borovnicama, 500- 600 din kg na pijaci
U radnji i dalje drze 1000
Sutra cu da uzmem
U radnji i dalje drze 1000
Sutra cu da uzmem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg, jedi one koje nisu plave.Ja nemam apetit danima kako je vrucina
Ma sve plave ribe ne mogu da varim, zbog sjebanog zeluca, jako su mi teske.... a volim ih....
A hbg drugacija ti je mikroklima, lase se dise u tvom kraju...Jbg, jedi one koje nisu plave.
Kod nas uopste nema vrucine.
Pravo lepo leto.
Uvece u setnji milina i pokrivamo se nocu fino.
Ja sam se danas npr u kuci smrzla a ono skoro 24, izasla na sunce da se ogrejem.
Hoće malo zabave i da rade šta hoće.Ne znaju ni oni sta oce
Naravno!zar se to još štampa)))

Ем, ја мислила да је устајање у 7 рано

Mada sam već prisutan!Ми смо седели и у среду.Jeb.iga, treba sve čitati i proučiti, oni hvataju na neobavestenost i neupućenost.
Inače, odlična fora za proteste večeras #sedidole, big lajk od mene![]()

Ja kad sam videla kolo i ono kao dobacivanje lopticama preseli mi i protestiМи смо седели и у среду.
Увек има оних који све обесмисле и злоупотребе.
Мада је оно коло у БГ јуче ван сваке памети. Њима лепо овде? Имају шта да славе.
А они којима није јасно зашто се протестује и више се боје вируса него свега онога што нас чека у скоријој будућности, нашу децу... Ако се не заузмемо против тога. Е, па стварно немам речи!
A ukusa?Uf, ustala sam ko trovana. Curi mi nos, a zapušen. Baba me pita, jel imam čulo mirisa. Normalno da nemam, zapušen mi nos...Malo kasnije da utripujem gušenje i to je to....
А баби није пало на памет да смо од 35 пали на 19 степени...Uf, ustala sam ko trovana. Curi mi nos, a zapušen. Baba me pita, jel imam čulo mirisa. Normalno da nemam, zapušen mi nos...Malo kasnije da utripujem gušenje i to je to....
bogi, lepo je kad neko ima energije i strasti kao ti, ja baš volim to da vidim i drago mi je da još ima takvih ljudi u ovoj državiМи смо седели и у среду.
Увек има оних који све обесмисле и злоупотребе.
Мада је оно коло у БГ јуче ван сваке памети. Њима лепо овде? Имају шта да славе.
А они којима није јасно зашто се протестује и више се боје вируса него свега онога што нас чека у скоријој будућности, нашу децу... Ако се не заузмемо против тога. Е, па стварно немам речи!
To imam. Samo malo otežano jer mi je nos zapušen.A ukusa?
A bukvalno sam pet minuta izašla preksinoć do žice za veš, bosa u papučama i u majici. Čim sam ušla, zapušio mi se nos. Bukvalno za pet minuta....А баби није пало на памет да смо од 35 пали на 19 степени...