gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Kakva je ta nugat stamevski? Merkala sam je skoro, ukus me zanima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iskreno, izmedju udeljivanja onoga sto je najlepse i reforme...uvek se odlucim za prvoKako ne razmisljas dal da udelis koje parce

najbolja od cele gameKakva je ta nugat stamevski? Merkala sam je skoro, ukus me zanima?
...pa jeste nisi lud da jedes kupovne kad ima domace, jao, jao....i sad mi ostali mucenici treba da razmisljamo o toj slatkoci i kako mislis da zaspimo....pa necu valjda da jedem kupovne
izo onu stamevski nugat ko da sam pojo cokoladicu
ovo bre torta, jaka... sad sam miran jos valjda... tri dana![]()

ma nije bre slatka...pa jeste nisi lud da jedes kupovne kad ima domace, jao, jao....i sad mi ostali mucenici treba da razmisljamo o toj slatkoci i kako mislis da zaspimo....![]()

...ja ne znam gde ce ti dusama nije bre slatka
eo malo mi muka od 4-og parceta![]()

Banujte gama nije bre slatka
eo malo mi muka od 4-og parceta![]()

...vidis li ti koliko me je sludeo da sam skroz na to zaboravila....Banujte ga![]()

kad kupis meso ,spagete,krompir....Koja tarifa
koliko para ti daje dnevno za kupovinu namirnica?Pravim plan za sutra
Nista.koliko para ti daje dnevno za kupovinu namirnica?

after ejtMm mi doneo one listice cokoladice sa mentom... tako nekako... mint
Bas su lepe...
tvoju platu?ma mani se malaNista.
Trosim svoju platu na namirnice
Plan je vezan za posao, za rucak cu lako.
Komsinicinutvoju platu?ma mani se mala

gde si radila 2014-e i 2016-e god ?Komsinicinu![]()
Radim od 2009.godine.gde si radila 2014-e i 2016-e god ?
nekad mi nije bas jasno sto cileta svi napadaju.. cile je bqas vredan... ona ucestvuje u porodicnom biznisu, ima dobar komad posla.. sem toga, ima troje dece... sqamo to da ima, pa ima posla da se usere... i ona i deca.. sem toga je stigla i skolu da zavrsava... aktivana je, ide na kurseve dojenja... kuva, sprema... ne znaqm sta jos treba da radi... evo, sad jos pici 20 km dnevno... pa brate

Bogomi jeste, štaetue...:/poplacala neke racune i poreze, ojadila sam racun....gledala ga i pitala se gde su moje slatke parice nestale.![]()