@86bogomoljka razlika izmedju tebe/mene je sto ti imas ves masinu,verovatno si je uvek imala a ja je koristim od recimo vemena kad sam pitala na forumu ovde kako se koristi,do tad je nije bilo u mom zivotu.
Do tada se sve uvek pralo na ruke sve od vesa do cebadi (svakog leta,znam operemo dva cebeta(tako idu dva po dva dok se ne opere svako koje se koristi)),stavimo da se suse,crknemo,odem tog dana "na plivanje" a jedva hodam da sedim u vodi,odmaram,voda opusta misice,lakse je tako npr.).
Dok ti na to gledas kao na nesto normalno za mene je cudo Gospodnje,jos uvek se navikavam na to da je imam,da se koristi,ne verujem da se takvo cudo desilo u mom zivotu.
Ti imas dobre namere al' se ne plasis da neces imati sta da obuces,obujes,pojedes odmah kad ti to treba ( ja se na to ne bih vracala) a osoba poput mene je mnogo vise nego osoba poput tebe te nam je zivot pokazao da te niko ne pita hoces neces ne ides protiv,samlece te.
Shvatam sta pises al' za to treba promeniti sistem a sistem se ne menja od kraja piramide vec od vrha.