Sta trenutno radis? 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja pijem nesicu u koju sam ubacila kocku crne cokolade da bude malo drugacija, slatko drugo nista nemam, a tako me mrzi da pravim bilo sta, jer sam malo nervoznija nego inace, pa se plasim pojescu sve sto napravim momentalno, a to nije pametno uopste....
Ja nakopovala slatkise za najavljeni zatvor
Problem kod nas zavisnika je sto zalihu za 5 dana pojedemo za 2 :lol:
I posle kukamo da smo debeli :aha:

Ja nakopovala slatkise za najavljeni zatvor
Problem kod nas zavisnika je sto zalihu za 5 dana pojedemo za 2 :lol:
I posle kukamo da smo debeli :aha:
...to ti pricam, zato i ne kupujem skoro nista, jer znam kako ce se to zavrsiti, desilo mi se u pocetku da sam tako kupila da imam za vikned, a pojela sve isto vece, onda ti je jasno, kao nenormalna, celu noc mi je bilo muka....od tad vise nisa...eventualno imam puding koji treba skuvat, pa ni ne kuvam ceo nego samo malu u jedoj vecoj solji, da ne bi pojela sve...uopste me ne cudi sto sam debela, mada da kupujem kao ostali ko zna tek kolika bi bila...

ebala vas cala de papel
pristupila sam netflixu : ))
ali samo mesec dana dok je besplatno, dajem rec
taman da odgledam dark drugu sezonu i dajte predloge sta jos je dobro
Dobrodosla :lol:

20200501_183539.jpg

Ozark
Outlander
Better call soul
Living with yourself

...to ti pricam, zato i ne kupujem skoro nista, jer znam kako ce se to zavrsiti, desilo mi se u pocetku da sam tako kupila da imam za vikned, a pojela sve isto vece, onda ti je jasno, kao nenormalna, celu noc mi je bilo muka....od tad vise nisa...eventualno imam puding koji treba skuvat, pa ni ne kuvam ceo nego samo malu u jedoj vecoj solji, da ne bi pojela sve...uopste me ne cudi sto sam debela, mada da kupujem kao ostali ko zna tek kolika bi bila...
Ja isto ne pravim zalihe slatkisa jer znam za jadac
Ali sad moram kad nas zatvore za vikend i kad ne mogu nocu izaci.... onda bude belaj :stoka sve pojede:

@Troja
prvi let iz londona za bgd je navodno 18.maj
ali treba ti korona test ne stariji od 72h i karantin kada udjes u zemlju 14 dana
i tako jos dugo, kaze zorana
Ja pratim za dojcland
Krenuce da pustaju po prioritetima, prvo zaposleni tamo sa radnim vizama, mi tiristicki ne moze jos uvek :roll:
Za njihov dolazak isto 14 dana karantin
Hebo te ocemo li docekati totalno ukidanje ovog ludila :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back