tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
hvala mokice ljubavice : )taki sve najbolje u povodu pjerbogo maja a svima drugima
i tebi takodje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala mokice ljubavice : )taki sve najbolje u povodu pjerbogo maja a svima drugima
ebala vas cala de papel
pristupila sam netflixu : ))
ali samo mesec dana dok je besplatno, dajem rec
taman da odgledam dark drugu sezonu i dajte predloge sta jos je dobro
)))Tako sam ja Handmaid's tale, ogledala prvu epizodu i kao šta sad, da l da nastavim ili ne. Ne možeš da očekuješ bas toliko čudo u prvoj epizodi bilo čegaJa odgledala prvu epizodu te La Casa, i mogla bih da nastavim odmah, a mogla bih i sledeće nedelje. Nadam se da će mi se posle druge, treće epizode više gledati.

...ja pijem nesicu u koju sam ubacila kocku crne cokolade da bude malo drugacija, slatko drugo nista nemam, a tako me mrzi da pravim bilo sta, jer sam malo nervoznija nego inace, pa se plasim pojescu sve sto napravim momentalno, a to nije pametno uopste....Jedem sladoled i smaram se![]()
Jel koras da ostavis broj karticr ili tako nesto? Prevoda nema?ebala vas cala de papel
Ja obozavam sluskinjuTako sam ja Handmaid's tale, ogledala prvu epizodu i kao šta sad, da l da nastavim ili ne. Ne možeš da očekuješ bas toliko čudo u prvoj epizodi bilo čega
moras da ostavis br kartice ali te 3 dana pre isteka probnog perioda oni podsete da se odjavis : )Jel koras da ostavis broj karticr ili tako nesto? Prevoda nema?
Ja nakopovala slatkise za najavljeni zatvor...ja pijem nesicu u koju sam ubacila kocku crne cokolade da bude malo drugacija, slatko drugo nista nemam, a tako me mrzi da pravim bilo sta, jer sam malo nervoznija nego inace, pa se plasim pojescu sve sto napravim momentalno, a to nije pametno uopste....

A ne moze kartica sa dinarskim racunom?moras da ostavis br kartice ali te 3 dana pre isteka probnog perioda oni podsete da se odjavis : )
prevod ako nema na samom netflixu ucitas vrlo lako, sad sam probala,cak i za mene lenju bubu je ok
...to ti pricam, zato i ne kupujem skoro nista, jer znam kako ce se to zavrsiti, desilo mi se u pocetku da sam tako kupila da imam za vikned, a pojela sve isto vece, onda ti je jasno, kao nenormalna, celu noc mi je bilo muka....od tad vise nisa...eventualno imam puding koji treba skuvat, pa ni ne kuvam ceo nego samo malu u jedoj vecoj solji, da ne bi pojela sve...uopste me ne cudi sto sam debela, mada da kupujem kao ostali ko zna tek kolika bi bila...Ja nakopovala slatkise za najavljeni zatvor
Problem kod nas zavisnika je sto zalihu za 5 dana pojedemo za 2
I posle kukamo da smo debeli![]()
Ja sam kupila u lidlu kutiju onih Rolls.Ja nakopovala slatkise za najavljeni zatvor
Problem kod nas zavisnika je sto zalihu za 5 dana pojedemo za 2
I posle kukamo da smo debeli![]()
ma moze visaA ne moze kartica sa dinarskim racunom?
Dobrodoslaebala vas cala de papel

To je zarazno, samo navalis dok ne umresJa sam kupila u lidlu kutiju onih Rolls.
Ljudi ne kupujte.
Kako je to lepo. Ne mozes stati jesti

Ja isto ne pravim zalihe slatkisa jer znam za jadac...to ti pricam, zato i ne kupujem skoro nista, jer znam kako ce se to zavrsiti, desilo mi se u pocetku da sam tako kupila da imam za vikned, a pojela sve isto vece, onda ti je jasno, kao nenormalna, celu noc mi je bilo muka....od tad vise nisa...eventualno imam puding koji treba skuvat, pa ni ne kuvam ceo nego samo malu u jedoj vecoj solji, da ne bi pojela sve...uopste me ne cudi sto sam debela, mada da kupujem kao ostali ko zna tek kolika bi bila...
Ja pratim za dojcland@Troja
prvi let iz londona za bgd je navodno 18.maj
ali treba ti korona test ne stariji od 72h i karantin kada udjes u zemlju 14 dana
i tako jos dugo, kaze zorana