Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Računam da ćemo sa pra sati sna do nedelje da izguramo sve 4 sezoneja odgledao 4 sezone za par dana))
takav sam i u zivotu pa stalno trazim nesto novo nesto divlje))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Računam da ćemo sa pra sati sna do nedelje da izguramo sve 4 sezoneja odgledao 4 sezone za par dana))
takav sam i u zivotu pa stalno trazim nesto novo nesto divlje))

kad meni ukljucena sinhronizacija na engleskihoce al samo ako pocnes da gledas videa.. pa i ta ostvarenja zelja i snova imaju svoju cenu

Онда боље сет посуда.donela mi komsinica onaj tuperware katalog i sad biram sta cu
da li ciniju za salatu sa cediljkom ili set nekih posuda za frizider
znaci roknucu se a bas mi treba sve i sve na akciji do prekosutra![]()
Ma i ja samОнда боље сет посуда.
Ја сам јако задовољна њиховим производима. Нарочито оклагијом, у коју сипаш хладну или топлу воду у зависности какво тесто развијаш. Али је најчешће користим празну/суву.
katapultirala bih ih nazad po cinijuUuu mnogo mi dize pritisak pomen tapervera.isli snajka i sin u krakov,ja pitala hocete da vam ispecem belo meso tanke sniclice,mogu da črpnu u putu,u hotelu,nocu kad se kasno vrate...?
Hoce
Ja napravim brdo,da ima i za drustvo.spakujem u voljeni taperver
Na kraju mi priznaju da niti su jeli,niti su vratili posudu

Pa drze.ja sam imala tri.jednu su oni ostavili,druga mi je ispala pa pukla,a trecu ne znam gde mi je.sa poklopcem izbacis vazduh i super moze da cuva iseckano voce ili povrcekatapultirala bih ih nazad po ciniju
ja imam nekoliko i sve ih bas volim, ali nemam te za firizider
bas me zanima da li stvarno tako lepo cuvaju svezinu
...te posude ima moja cerka, ima ih u OKovu ako budes isla za BD kupi povoljnije su nego kod nas, kako i zasto ne znam, ja htela sebi da kupim ali kao ima ovde u Bgd Okov, ali su skuplji, a i nisu mi bas blizu...jako dobra stvar je sto je to staklo vatrostalno pa moze i u rernu da se podreje nesto sto je bilo u frizideru...Ja sam dobila skoro od sina staklenu posudu sa plasticnim klik poklopcem iz ikee.bas je super,drzim ceri paradajz,ocisceni mlad luk,paprike.duze drzi svezinu.to mu ostalo od poslednje devojke
Inace ima godinu dana kako su prekinuli,mrzi ga da ode kod nje po svoje kljuceve od stana,bojim se da ce ona traziti ovu posudu![]()
ebes kljuceve : ))Ja sam dobila skoro od sina staklenu posudu sa plasticnim klik poklopcem iz ikee.bas je super,drzim ceri paradajz,ocisceni mlad luk,paprike.duze drzi svezinu.to mu ostalo od poslednje devojke
Inace ima godinu dana kako su prekinuli,mrzi ga da ode kod nje po svoje kljuceve od stana,bojim se da ce ona traziti ovu posudu![]()
Ne znam sta je okov? Mislim radnja je,al ne znam gde u bd?...te posude ima moja cerka, ima ih u OKovu ako budes isla za BD kupi povoljnije su nego kod nas, kako i zasto ne znam, ja htela sebi da kupim ali kao ima ovde u Bgd Okov, ali su skuplji, a i nisu mi bas blizu...jako dobra stvar je sto je to staklo vatrostalno pa moze i u rernu da se podreje nesto sto je bilo u frizideru...
...onom ulicom od Autobuske ka zaobilazinici, pored Doma zdravlja i Trznice.pa prva levo odmah u toj zgradi cim skernes ...znas li gde je bilo veliki Maxi? ako znas onda u tom prostoru...Okov je nesto tipa robne kuce za "sve za kucu i okucnicu" nema sta nema kod njih...Ne znam sta je okov? Mislim radnja je,al ne znam gde u bd?
...sto ti je dosada, uvek bi tad sto ti nista u sustini ni ne znaci...nije cudo sto se iz dosade svasta nesto bzvz uradi...Inace nas cetvoro smo jeli,gledali fipm,kartali,jeli torte i sad tako smoreno gledamo jedni u druge i pitam ja sta bi i gde bi sad bilo sta da mogu.stariji sin bi na veliku zurku sa tehno muzikom,muz bi u petrovac da lezi na plazi,mladji kao ne zna,al znam ja sta bi,a ja od svega pozelela dva sata i 100 e u delta sitiju u podgorici.normalno,da su snizenja
Nit mi sta treba,nit sta zelim,al ja bih sad bas to

a meni svasta ali svasta trebaInace nas cetvoro smo jeli,gledali fipm,kartali,jeli torte i sad tako smoreno gledamo jedni u druge i pitam ja sta bi i gde bi sad bilo sta da mogu.stariji sin bi na veliku zurku sa tehno muzikom,muz bi u petrovac da lezi na plazi,mladji kao ne zna,al znam ja sta bi,a ja od svega pozelela dva sata i 100 e u delta sitiju u podgorici.normalno,da su snizenja
Nit mi sta treba,nit sta zelim,al ja bih sad bas to