stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Na kraju je bio i vatromet, al to nisam snimio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na budjav sirac,med i orasi?Inače, mislim da mogu da konkurišem za ženu godine. Evo kako se ugadja mužu, onom istom koji me nervira![]()

Tu moras znati da procenis.Smokvo, znaš koliko puta me pitaju šta mislim i zatraže pomoć, a onda krenu sa "aaaaaaaaa neeeeeeeeeee" i urade po svome i naopako, pa me opet pitaju i to ne za istu stvar nego pošto ponašanje eskalira za 10 puta goru. Plus čuveno "ti nemaš decu šta ti znaš". Šta me pitaš onda koji moj!
Vidi, moje znanje KOŠTA. Pogotovo košta ako hoćeš da me drndaš gde ti ja kažem jedno, a ti uradiš nešto peto. I to svi moji klijenti znaju. I oni sa konjima i oni sa decom.
Da me drndaju besplato ne može.
Gde je to? Blizu pande?Ika kod nas na bilevaru prodavnica sira francuska tajna, tako nesto i prave sveze sendvice razne, ja sam uzela danas sa bri sirom i jabukama, joj sto je dobar bio.... Taman svega.....
I probala neki kao slatki namaz, pekmez sa ljutim papricicama. Sve im je lepo
Da, pored apoteke fenix, onako malo uvuceno na coskuGde je to? Blizu pande?
Nesto sam zurila i samo sam krajem oka videla prosle god i zaboravila na njuDa, pored apoteke fenix, onako malo uvuceno na cosku
Očigledno joj dosadilo da gleda ozark, pa da pokrene akcijuNa budjav sirac,med i orasi?
Pa suptilno![]()

Oooohoooohoooo med i orasiInače, mislim da mogu da konkurišem za ženu godine. Evo kako se ugadja mužu, onom istom koji me nervira![]()

Trudim sePodrska![]()

Oooohoooohoooo med i orasi
Nego sutra cekamo utiske...
Završila se sezona ranije, čekamo septembarGleda li iko Uvod u anatomiju? Na fox life?
Pokusavam da nadjem serijal 16 epizoda 19 da pogledam jer me jako zanima jel De Luka bio u pravu za onu trgovinu organima neke devojcice i ne mogu nigde da iskopam...
a bas me zanima kako ce se ta prica zavrsiti

Nije mi dosadilo, dapačeOčigledno joj dosadilo da gleda ozark, pa da pokrene akciju![]()

Mislila sam mozda vole zajedno nesto da gledate...ako ne nista hbgKojim klincima, to mene okači u sekundi
Geldam Ozark, na sredini sam druge sezone![]()
tjah tinejdzeriU mom svetu ovo bi bilo da oces da me otrujesInače, mislim da mogu da konkurišem za ženu godine. Evo kako se ugadja mužu, onom istom koji me nervira![]()

Ma jokI ti bi vrcanoga meda.
Kako ranije?Završila se sezona ranije, čekamo septembar![]()
I režiju i glumu. Ko bi rekao da mu stoji takva ulogaMislila sam mozda vole zajedno nesto da gledate...ako ne nista hbgtjah tinejdzeri
E znaci rokas, ako samo udri
I kako ti se cini?
Ja sam sokirana kako je dzejson odradio reziju, uopste nisam ocekivala tako dobro
Pa da ali ja bih da vidim kako se to resava i vracaju de luku na posao?!Jesam, bio je u pravu, to se videlo na kraju epizode.