Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj, mozda bolje da ne gledas i da ga ne pratis, da ne mislis... ne znam
:(
ja sam nekako uvek drogu vezivala tinejdzere
i sve vise imam strah od iste, citam koliko je bre dostuna na svakom koraku klincima i koliko je dzabna i nije mi dobro
Znam Tara, o tome sam razmisljala puno, koliko je ustvari tesko odupreti se i ne upasti u to zlo. Da li smo mi imali srece ili sta vec... toliko ljudi ima problem sa drogom ja sam stvarno zatecena
I ja bas imam strah

Znam Tara, o tome sam razmisljala puno, koliko je ustvari tesko odupreti se i ne upasti u to zlo. Da li smo mi imali srece ili sta vec... toliko ljudi ima problem sa drogom ja sam stvarno zatecena
I ja bas imam strah
ne znam, mene je najvise strah sacuvao u to sam sigurna
uvek sam se bojala same sebe i nisam istrazivala mnogo
ali nemaju svi tu kocnicu i ne znam, bas je gadno i mnogo lako skliznes

ja sam pocela klincu da pricam, znam da je prerano i da realno ta prica pada u vodu cim dodju neke godine ali...

Pa prvo mi je muz javio da mora u ns u to vreme kad bi ja na masazu, a ja sam odustala jer i kad sam najzdravija, od lezanja na stomaku mi procuri nos tamo i zacepi se, mogu misliti sad kad sam prehladjena. Svako malo bi prekidala a to nije to. I odustadoh. A kosu sam htela posle masaze, jer mi masira i glavu pa da je ne umastim, pa sam onda i to odustala, i ova moja radi do 2. A po kaput nisam jer sam celo jbn prepodne peglala, prala, ribala, kuvala, spremala... odvela dete numero 1 u skolu, pokupila dete numero 2, dosla, muz me na vratima pita Sta imamo za rucak?! Tu smo poceli okrsaj... mene sve boli, jedva volan okrecem... e onda sam posle rucka usisala celu kucu, dok me mm pratio i pitao “Hoces da raskitimo jelku danas?” Ja sam veoma ozbiljno zamisljala njegovu smrt u tim momentima... :lol: na sve to su mi dosli moji, a taman sam se istusirala i htela da konacno legnem... i tata me je toliko izveo iz takta da sam vikala na njega pred detetom... prvi put u zivotu...
Eto... :aha:
Danas bolje da nisam ustajala iz kreveta.
Pa dobro.
ima takvih dana i na kraju neko bude kolateralna šteta. Sutra je novi dan..

Ne kapiram ako ti je vec lose zasto si morala bas danas da usisas celu kucu?
E znaš šta ja je ne podržavam ali mogu da razumem jer i ja tako nekad mrtva umorna ili bolesna sebe natovarim nebitnoćama( ves, neko brisanje, odlazak u kupovinu itd) pa onda mogu da cvilim kako sam: ja, ovako nikakva sve uradila a oni šta su...smrc, smrc, trep trep...jadnaaa jaaa...
Kaže moja kćerka kako imam specijalnu facu i boju glasa kad nešto hoću da izdejstvujem... i da u tome uspevam sa strane gledajući.

Pa prvo mi je muz javio da mora u ns u to vreme kad bi ja na masazu, a ja sam odustala jer i kad sam najzdravija, od lezanja na stomaku mi procuri nos tamo i zacepi se, mogu misliti sad kad sam prehladjena. Svako malo bi prekidala a to nije to. I odustadoh. A kosu sam htela posle masaze, jer mi masira i glavu pa da je ne umastim, pa sam onda i to odustala, i ova moja radi do 2. A po kaput nisam jer sam celo jbn prepodne peglala, prala, ribala, kuvala, spremala... odvela dete numero 1 u skolu, pokupila dete numero 2, dosla, muz me na vratima pita Sta imamo za rucak?! Tu smo poceli okrsaj... mene sve boli, jedva volan okrecem... e onda sam posle rucka usisala celu kucu, dok me mm pratio i pitao “Hoces da raskitimo jelku danas?” Ja sam veoma ozbiljno zamisljala njegovu smrt u tim momentima... :lol: na sve to su mi dosli moji, a taman sam se istusirala i htela da konacno legnem... i tata me je toliko izveo iz takta da sam vikala na njega pred detetom... prvi put u zivotu...
Eto... :aha:
Danas bolje da nisam ustajala iz kreveta.
Па како онда дишеш за време секса док лежиш на стомаку?:per:

E znaš šta ja je ne podržavam ali mogu da razumem jer i ja tako nekad mrtva umorna ili bolesna sebe natovarim nebitnoćama( ves, neko brisanje, odlazak u kupovinu itd) pa onda mogu da cvilim kako sam: ja, ovako nikakva sve uradila a oni šta su...smrc, smrc, trep trep...jadnaaa jaaa...
Kaže moja kćerka kako imam specijalnu facu i boju glasa kad nešto hoću da izdejstvujem... i da u tome uspevam sa strane gledajući.
Mene uzasava nemoc.
Ja sam uzasna kad sam bolesna. Uzasna.
I onda mi je lakse da nesto radim nego da lezim i svadjam se. Bar nekog efekta ima.
Npr.kad god se prehladim setim se kako mm mene nikad ne neguje, ne kuva caj, nista, i onda od samosazaljenja(sto sam bolesna) dolazim do besa i ljutnje itd... :lol:

Jer davno sam shvatila da kad si bolestan stvarno si sam. I navikla sam da me neguju dok sam bila kod mojih, a ovde nema ko da me neguje...

I tako... muke moje ne zna niko :malav:
Jesi za sutra zakazala masažu? Ja bih tako...
Nisam
Cekam da ozdravim.
Nesto sam i vruca.
Ne mogu ovakva.
Ali sredicu se ja do vikenda :zper: ne zvala se Čičak

Screenshot_20200115-235617.png

Ja ne kapiram kako moze da bude ovako jeftino.avion,4 nocenja sa doruckom,malta

Поготово када неко постави тему, учествујеш у њој, а постављач твоје мишљење које није сулично његовом доживљава лично, као атак на њега самог (!?!). Ту хистерију стварно не разумем.
Када то сконташ, пустиш. Нека пише сам са собом или искључиво истомишљеницима. Шта друго.
Sta god da se komentarise,previse je sujete,ega,umisljanja,stava"e sad cu da te ugazim ako me ne kujes u zvezde".

Pustis kad znas da samo na forumu sa svojom grupom moze "ja tebi vojvodo,ti meni serdare" a van foruma sa onima koji zavise od njih/ulizuju se da bi imali neku korist dok oni koji govore kako jeste dobijaju najgore epitete.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back