pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.384
nemoj si taka daj i ti prilog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(((Мени се из Лидла јако допало неко кинеско јело из лименке, слатко љуткасто, поврће и комадићи меса. Као сатараш са месом, али зачињенији.Nisam napravila.kidnuo mi sin napolje,a i on voli svasta nesto da proba,ko majmun
Sutra moram da kupim par supa kineskih iz linenke u lidlu,ziva nisam
Pa dobro, daću(((
http://www.krksys.com/Studio-Monitors/ROKIT-8-G4ja ne dam i slus

I ja sam sve proredila, i dalje je dovoljno čisto ali ne blista kao ranije. Ne blistam više ni ja, šta da se radi.Meni se nesto retko dize u poslednje vreme

hocu moki, cim pristigne
prvo ja kod vas na kolače brehocu moki, cim pristigne
hoces da mu kazem da dodje kod tebe da slusate ploce? : ))

Valjda dobrotvorom zvalaova smokva kada bi mi dala ona bi se donatorom zvala

kaćeš na more pa da se sretnemoValjda dobrotvorom zvala![]()
jeste moki, nisam zaboravilaprvo ja kod vas na kolače bre![]()
Мени се из Лидла јако допало неко кинеско јело из лименке, слатко љуткасто, поврће и комадићи меса. Као сатараш са месом, али зачињенији.
Не знам да ли бих сада препознала паковање.
ok ali zaboravljate da se ste vas dve ipak jednom nogom u grobu : ))I ja sam sve proredila, i dalje je dovoljno čisto ali ne blista kao ranije. Ne blistam više ni ja, šta da se radi.![]()
Личи на ово по 219.Pogledajte prilog 637194
Nesto od ovog?
Kao slucajno?kaćeš na more pa da se sretnemo

Ma vidim na fb da je prso skroz nisam znala jel je bolestan ili droga. Ali izgleda sada kad je stavio sliku da je na teskim drogamasta se desava trojo, nisam u toku?
joj, mozda bolje da ne gledas i da ga ne pratis, da ne mislis... ne znamMa vidim na fb da je prso skroz nisam znala jel je bolestan ili droga. Ali izgleda sada kad je stavio sliku da je na teskim drogama
Ne prepoznajes ga

Ovako ja dobijem iscrtan katalog šta da kupim, svaki put...od sinaPogledajte prilog 637194
Nesto od ovog?