Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na forumu se smrtno uvrede kada napisete sta mislite,tako da te price o "iskrenosti" nemaju smisla.

Ako se nesto dopadne pise se lepo,ako ne zaobidje.
Поготово када неко постави тему, учествујеш у њој, а постављач твоје мишљење које није сулично његовом доживљава лично, као атак на њега самог (!?!). Ту хистерију стварно не разумем.
Када то сконташ, пустиш. Нека пише сам са собом или искључиво истомишљеницима. Шта друго.

znaci ja cu da umrem od smeha sa ovom lunom, pa meni je ovo otkrovenje
6998_550_3_600_900px.jpg

znaci ova luna kao da je za draganu mirkovic krojena, msm to je taj stajl
nisam ni znala za njih do sada, vidim vragana uprla, iskreno pomislim da preteruje sa zgrazavanjem, odem na sajt i vidim jeyivu kombinaciju krojeva, materijala, dezena i cene, sve to prikazano uz jezivu obucu, znaci mama mia

ovaj ciletov kaput ne kapiram, ajd sto mi se ne svidja nego je uzasno nepraktican sa tim golim/sputenim ramenima i tolikim otvorom
a bilo koja esarpa ili sal su previse na njega, znaci nikako ne mogu da ga zamislim da bude lepo i prakticno

ja sam tu lunu gledala kad sam morala kupiti odijela
preporucio neko
i nista mi nije bilo jasno
ko tu koga zajebava...iz kog je to sve stoljeca...

generalno volim kupovati domace proizvode i voljna sam kojesta previdjeti samo zbog toga, al ovo je jednostavno previse grozno, a bezobrazno skupo
amc kontam...tu ponekad nadjem nesto
bas bas rijetko jer mi je nekako tetkasto
mona...ajd, jaknu sam kupila
precijenjenu na sve snizenju, al u redu
u ketrin sam jednom slucajno nasla pamucnu haljinu i nikad vise nista
mislim da tretnutno imamo lijepu trikotazu i pristojan dzins
ovo ostalo u prosjeku tuga

pa pazi.. ne placas ti samo materijal..placas mnogo toga...

svojevremeno me jedna devojka pitala kad smo se setali i videla je u bossu sjajnu koznu jaknu za nekih par hiljada evra zasto takve jakne nema u drugim radnjama po normalnijim cenama i moj odgovor je bio da zato i kosta..jer bolje kompanije angazuju talentovane dizajnere i njihove plate su ogromne ..tako da kad kupis neku brendovanu skupu stvar ti nisi kupila samo materijal nego i intelektualnu svojinu.
Naravno, samo ja nemam namjeru da platim kaput u ps za skoro 20hiljada a cist poliester.
Istina, bila mu je lijepa boja: )
Ako nemas limitiran budzet, placaj I brend sto da ne, al u ostalim slucajevima mora malo da se kalkulise I izaberu prioriteti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back