- Poruka
- 50.342
niko nikad nije kupio neku glupost jer je na oko lepa, pa šta, nosi se dok se ne izgušta i baciš kad dojadi, bitniji kaput od globalnog zagrevanja, moš misliti
Ja radije ne bih da se samozapalim u poliesteru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko nikad nije kupio neku glupost jer je na oko lepa, pa šta, nosi se dok se ne izgušta i baciš kad dojadi, bitniji kaput od globalnog zagrevanja, moš misliti

i kažeš lep jer se njoj sviđa, a kupiće ga svakako, da li je kamilhar, himalajska koza ili šta god ili plastika, ma njoj lep, lep i meni, neće u Bakingam u njemuNije niko ni rekao da ga ne kupi kad joj se već sviđa, pitala je da li nam je lep.
to spada u mitove ne u global melting...a i ne zavisi od odeće već od onog šta jedeš i metabolizma,Ja radije ne bih da se samozapalim u poliesteru![]()

Zašto pita sve nas da li nam je lep? Normalno je da se ne dopada svima što i meni, pa i ne zamaram ljude pitanjem da li je njima to lepo. Kad znam da nije svima. Čemu to?i kažeš lep jer se njoj sviđa, a kupiće ga svakako, da li je kamilhar, himalajska koza ili šta god ili plastika, ma njoj lep, lep i meni, neće u Bakingam u njemu![]()
sta znam..ja vodim racuna o materijalimai kažeš lep jer se njoj sviđa, a kupiće ga svakako, da li je kamilhar, himalajska koza ili šta god ili plastika, ma njoj lep, lep i meni, neće u Bakingam u njemu![]()

sta znam..ja vodim racuna o materijalima
za zimu iskljucivo kupujem vunene stvari
za leto samo lan ili pamuk
doduse ruku na srce primetio sam da mi je za zimu najbolja kombinacija 80% vuna a 20% neka vrsta sintetike jer su mi se 100% od vune stvari skupljale pri pranju..a u ovoj kombinaciji nisu..a imam jednu rolku uzetu u masimo dutiju..sastav je boli glav..50% vuna i 50% svila loodilo..i super je![]()
pa ni ja, al valjda se nekad može i zaobići svoje mišljenje, iako je iskreno, jer ionako neće ništa promeniti u suštini...Zašto pita sve nas da li nam je lep? Normalno je da se ne dopada svima što i meni, pa i ne zamaram ljude pitanjem da li je njima to lepo. Kad znam da nije svima. Čemu to?
Druga je stvar kad kupiš pa se ovde pohvališ time, onda ili pohvališ takav izbor ili ćutiš. Pitala je, dobila je odgovore, ne vidim nikakav problem.
sve ja to razumem i jasno mi je, ali kažem da se nekad kupi i ono što nije vrhunskog kvaliteta jer ti je zapalo za oko iako znaš da će posle dva pranja propasti, uraditi sebi na volju iako je protiv zdravog razuma, tako neštosta znam..ja vodim racuna o materijalima
doduse ruku na srce primetio sam da mi je za zimu najbolja kombinacija 80% vuna a 20% neka vrsta sintetike jer su mi se 100% od vune stvari skupljale pri pranju..a u ovoj kombinaciji nisu..a imam jednu rolku uzetu u masimo dutiju..sastav je boli glav..50% vuna i 50% svila loodilo..i super je![]()
Slažem se sa tvojim razmišljanjem na ovu temu, ali nismo svi isti. Pa ću nekima rado oćutati a nekima neću. Sigurno ima onih koji su spremni da baš svima sve odćute i prećute, znam jer sam i sama ranije bila takva. Više nisam, sazrela sam, niti me vređa tuđe mišljenje niti imam nameru da svojim nekoga vređam. Samo iznosimo i pokazujemo različitosti, u stilu, načinu razmišljanja, poimanju sveta...pa ni ja, al valjda se nekad može i zaobići svoje mišljenje, iako je iskreno, jer ionako neće ništa promeniti u suštini...
meni je to kao da detetu kažeš fuj što ti ružan crtež a ono čeka odobravanje i divljenje, ma lep je dušo moja, baš ti ide od ruke, šta te košta da ga ne razočaraš....čičak nije dete ali joj se očigledno sviđa, zašto joj pokvariti volju, eto...to ja u prolazu, samo razmišljam

Ja nikad ali nikada nisam ušla u Afroditu, Monu, tu Lunu i uopšte naše konfekcije jer meni je to sve bacanje para. Na kvizu ne bih pogodila ni jednu radnju gde se nalazi ni za ogromne pare. Ali brate nek svako nosi šta voli i placa koliko može a još kad se usklade te dve stvari - pun pogodak.Modeli im nisu loši (zavisi ko šta voli, naraFski), ali sastav tkanine božemesačuvajisakloni![]()
Htedoh reći da jeste, a onda ukapirah da možda pitaš za kaput.Jel vam lep?

Meni se bas dopada,upecatljivo je,a volim i reseEvo šta ja nosim ( da skrenemo kamenovanje sa Čičak ) a nisam vas pitala dal da kupim.. Pogledajte prilog 636989
bob rock..jel si to ti?Evo šta ja nosim ( da skrenemo kamenovanje sa Čičak ) a nisam vas pitala dal da kupim.. Pogledajte prilog 636989

Meni je vazno da mi do koze budu prirodni materijali a jakne mi nisu bitne.sta znam..ja vodim racuna o materijalima
Al besmisleno je cijeniti poliester po cijeni od 20hiljada. A to rade Mona, PS I slicni.
pre par godina je apple tuzio samsung zbog plagijata dizajna..fora je bila u velicini radijusa jer bas ta velicina radijusa zakrivljenja daje fantastican izgled..za nijansu veci ili za nijansu manji prosto nije taj feelingTo je kao kada sam gnedavno gledala racunar I prodavac daje akcetnat na hp u odnosu na lenovo I za mojkomentar cijene kaze, ipak morate uzeti u obzir I da bi ovim kupijete brend.
Ne moram: )