Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i kažeš lep jer se njoj sviđa, a kupiće ga svakako, da li je kamilhar, himalajska koza ili šta god ili plastika, ma njoj lep, lep i meni, neće u Bakingam u njemu ;)
Zašto pita sve nas da li nam je lep? Normalno je da se ne dopada svima što i meni, pa i ne zamaram ljude pitanjem da li je njima to lepo. Kad znam da nije svima. Čemu to?

Druga je stvar kad kupiš pa se ovde pohvališ time, onda ili pohvališ takav izbor ili ćutiš. Pitala je, dobila je odgovore, ne vidim nikakav problem.

• Podržavam
Reactions: Red
i kažeš lep jer se njoj sviđa, a kupiće ga svakako, da li je kamilhar, himalajska koza ili šta god ili plastika, ma njoj lep, lep i meni, neće u Bakingam u njemu ;)
sta znam..ja vodim racuna o materijalima
za zimu iskljucivo kupujem vunene stvari
za leto samo lan ili pamuk

doduse ruku na srce primetio sam da mi je za zimu najbolja kombinacija 80% vuna a 20% neka vrsta sintetike jer su mi se 100% od vune stvari skupljale pri pranju..a u ovoj kombinaciji nisu..a imam jednu rolku uzetu u masimo dutiju..sastav je boli glav..50% vuna i 50% svila loodilo..i super je :)

doduse ruku na srce primetio sam da mi je za zimu najbolja kombinacija 80% vuna a 20% neka vrsta sintetike jer su mi se 100% od vune stvari skupljale pri pranju..a u ovoj kombinaciji nisu..a imam jednu rolku uzetu u masimo dutiju..sastav je boli glav..50% vuna i 50% svila loodilo..i super je :)

Takodje. Pogotovo vodim računa o materijalu opreme u kojoj treniram. Mora koža da diše.

Zašto pita sve nas da li nam je lep? Normalno je da se ne dopada svima što i meni, pa i ne zamaram ljude pitanjem da li je njima to lepo. Kad znam da nije svima. Čemu to?

Druga je stvar kad kupiš pa se ovde pohvališ time, onda ili pohvališ takav izbor ili ćutiš. Pitala je, dobila je odgovore, ne vidim nikakav problem.
pa ni ja, al valjda se nekad može i zaobići svoje mišljenje, iako je iskreno, jer ionako neće ništa promeniti u suštini...
meni je to kao da detetu kažeš fuj što ti ružan crtež a ono čeka odobravanje i divljenje, ma lep je dušo moja, baš ti ide od ruke, šta te košta da ga ne razočaraš....čičak nije dete ali joj se očigledno sviđa, zašto joj pokvariti volju, eto...to ja u prolazu, samo razmišljam

sve ja to razumem i jasno mi je, ali kažem da se nekad kupi i ono što nije vrhunskog kvaliteta jer ti je zapalo za oko iako znaš da će posle dva pranja propasti, uraditi sebi na volju iako je protiv zdravog razuma, tako nešto

pa ni ja, al valjda se nekad može i zaobići svoje mišljenje, iako je iskreno, jer ionako neće ništa promeniti u suštini...
meni je to kao da detetu kažeš fuj što ti ružan crtež a ono čeka odobravanje i divljenje, ma lep je dušo moja, baš ti ide od ruke, šta te košta da ga ne razočaraš....čičak nije dete ali joj se očigledno sviđa, zašto joj pokvariti volju, eto...to ja u prolazu, samo razmišljam
Slažem se sa tvojim razmišljanjem na ovu temu, ali nismo svi isti. Pa ću nekima rado oćutati a nekima neću. Sigurno ima onih koji su spremni da baš svima sve odćute i prećute, znam jer sam i sama ranije bila takva. Više nisam, sazrela sam, niti me vređa tuđe mišljenje niti imam nameru da svojim nekoga vređam. Samo iznosimo i pokazujemo različitosti, u stilu, načinu razmišljanja, poimanju sveta...

Kao što druga osoba ima pravo na svoje stavove i izbore toliko i ja imam pravo na svoje, nema više i manje vrednih, samo su različiti, i to je sve.

BC068CFF-E134-4A49-A35A-9469FB162695.jpeg

:lol:

Modeli im nisu loši (zavisi ko šta voli, naraFski), ali sastav tkanine božemesačuvajisakloni :lol:
Ja nikad ali nikada nisam ušla u Afroditu, Monu, tu Lunu i uopšte naše konfekcije jer meni je to sve bacanje para. Na kvizu ne bih pogodila ni jednu radnju gde se nalazi ni za ogromne pare. Ali brate nek svako nosi šta voli i placa koliko može a još kad se usklade te dve stvari - pun pogodak.

Meni je vazno da mi do koze budu prirodni materijali a jakne mi nisu bitne.
Ne nosim potpuno vunene kapute, nisam sigurna ni da sam vidjela neki, ovaj sad je 50/50 I dobar je.
Al besmisleno je cijeniti poliester po cijeni od 20hiljada. A to rade Mona, PS I slicni.
To je kao kada sam gnedavno gledala racunar I prodavac daje akcetnat na hp u odnosu na lenovo I za mojkomentar cijene kaze, ipak morate uzeti u obzir I da bi ovim kupijete brend.
Ne moram: )

Al besmisleno je cijeniti poliester po cijeni od 20hiljada. A to rade Mona, PS I slicni.

pa pazi.. ne placas ti samo materijal..placas mnogo toga...

svojevremeno me jedna devojka pitala kad smo se setali i videla je u bossu sjajnu koznu jaknu za nekih par hiljada evra zasto takve jakne nema u drugim radnjama po normalnijim cenama i moj odgovor je bio da zato i kosta..jer bolje kompanije angazuju talentovane dizajnere i njihove plate su ogromne ..tako da kad kupis neku brendovanu skupu stvar ti nisi kupila samo materijal nego i intelektualnu svojinu.

To je kao kada sam gnedavno gledala racunar I prodavac daje akcetnat na hp u odnosu na lenovo I za mojkomentar cijene kaze, ipak morate uzeti u obzir I da bi ovim kupijete brend.
Ne moram: )
pre par godina je apple tuzio samsung zbog plagijata dizajna..fora je bila u velicini radijusa jer bas ta velicina radijusa zakrivljenja daje fantastican izgled..za nijansu veci ili za nijansu manji prosto nije taj feeling
ogroman broj sitnica je upleten u nesto sta je skupo i sta je jeftino cega prosecan korisnik nije ni svestan..ali zna da mu se iz nekog razloga ovo vise dopada od ovog drugog iako ne moze da ti objasni zasto..zbog sitnica na oko neprimetnih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back