Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaboravila sam,mislila sam da si kupila bebi plavi
Nisam.
Muz me nagovorio da uzmem krem.
Sad rozi.
Ali uzecu ja i svetlo plavi, samo da naletim na neki meni sudjen. ;)
Lep je model, ali mi se ne sviđa toliki izrez oko vrata, hladno bude šta god da staviš...

Ja sam dobila kaput po meri za NG, sašila mi svekrva! Divan je i crn, kombinacija štofa i eko kože. :zaljubljena:

Nije to izrez, ima materijala ispod.

Imaju lepe klasicne komade, poslovne.
Ja cesto zastanem u Ns i pogledam.
Mami sam nesto davno tamo uzimala.
Mozda bas za moju svadbu.
Od tad nisam ulazila.
Ovo me privuklo na prvi pogled. I svidelo mi se. :)
Drago mi je da ti je nesto jasnije i bistrije. :zag:

preljepo <3

7081_430_800_1200px.jpg

SASTAV
78% poliester, 18% viskoza, 4% elastin

7070_055_800_1200px.jpg

Uska haljina od pamučnog štofa
SASTAV
65% pamuk, 30% poliester, 5% elastin

al preskocicu

meni ta luna totalna misterija
ko to kupuje pa jos po tim cijenama...
al evo sad mi je malo jasnije :lol:
Ma nisam ja imala pojma ni ko je to, ni šta je. Nego mi došla neka žena da se dogovorimo za tortu, za punoletstvo njene ćerke. I iz razgovora, kaže mi da je bila na Zlatiboru, i u Luni kupila sebi haljinu za 19600 dinara. A ja :zeek: I čim sam je ispratila, brže bolje ukucam Luna u pretraživač, da vidim kakve su to haljine za 20000. Ono sve neka sintetika, a ta njena jedna od jeftinijih.

zapravo uglavnom nosim regularni pamuk
do koze
ljeti i pamuk lan blendove
kaput i dzemper moze i neki blend vune i sintetike, teko toliko da se ne cufa
sinteticke haljine imam tocno dvije
pro cemu za tu drugu nemam opravdanje :lol:

al platiti 5 ili 9 hiljada za jednu od ove dvije haljine gore def necu nikada

• Podržavam
Reactions: Red
Ma nisam ja imala pojma ni ko je to, ni šta je. Nego mi došla neka žena da se dogovorimo za tortu, za punoletstvo njene ćerke. I iz razgovora, kaže mi da je bila na Zlatiboru, i u Luni kupila sebi haljinu za 19600 dinara. A ja :zeek: I čim sam je ispratila, brže bolje ukucam Luna u pretraživač, da vidim kakve su to haljine za 20000. Ono sve neka sintetika, a ta njena jedna od jeftinijih.

meni ta radnja horor

Ustala u 3h, ne znam ni jesam li spavala. Popila kafu, obavila kupatilo, nasminkala se, obukla, i sad sedim i cekam pola 6, 15 do 6, da krenem. Ostalo mi je jos dw zatvorim vodu. Malo mi je maltretiranje busom, ali mi se ne daje 3.000,00 za taxi, preterali su i odavno ih ne koristim. Iscimacu se ali isplati mi se to cimanje.
I tako, valjda sam sve ponela:aha:

@Mali čičak Daj neku sliku onda bez šala, da vidimo šta se dešava ispod i čemu dupli izrez... :think:
Ispod ima normalna ramena ali je kragna predimenzionisana i spuštena, tako širi gornji deo tela, još više od jačih naramenica a ipak ne deluje tako strogo.

Ima kome se dopada, npr. Čičku:

Imaju lepe klasicne komade, poslovne.
Ja cesto zastanem u Ns i pogledam.
Mami sam nesto davno tamo uzimala.
Mozda bas za moju svadbu.
Od tad nisam ulazila.
Ovo me privuklo na prvi pogled. I svidelo mi se. :)
Drago mi je da ti je nesto jasnije i bistrije. :zag:

• Podržavam
Ispod ima normalna ramena ali je kragna predimenzionisana i spuštena, tako širi gornji deo tela, još više od jačih naramenica a ipak ne deluje tako strogo.

Ima kome se dopada, npr. Čičku:
Meni se ne sviđa. Ali bih da vidim kako se kopča i kako izgleda taj deo kad nema šal. Iz radoznalosti, dabome, već imam široka ramena, na pamet mi ne bi palo da to obučem, bila bih kao ragbista. :malav:

Videla sam, mislila sam da možda ima to oko vrata da se vidi, malar nazre negde. Meni se uopšte ne dopada, ima i neke đavole što na rukavu vise sa srebrnih dugmića, koji su mi već previše. Nekako mi je čitav kaput previše, a volim upečatljive komade, ali ovaj mi je nejasan, još se golim okom vidi da nisu jednaki delovi koji bi morali da budu identični, a košta previše.
Ali ko voli...

Videla sam, mislila sam da možda ima to oko vrata da se vidi, malar nazre negde. Meni se uopšte ne dopada, ima i neke đavole što na rukavu vise sa srebrnih dugmića, koji su mi već previše. Nekako mi je čitav kaput previše, a bolim upečatljive komade, ali ovaj mi je nejasan, još se golim okom vidi da nisu jednaki delovi koji bi morali da budu identični, a košta previše.
Ali ko voli...

Ljubav je slepa.:D:heart:

• Haha
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back