Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Šta radim, odugovlačim doručak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to se slažem.Šalu na stranu kaput ide uz Čička, njen je stil.![]()
Jel vam lep?
Kad se nekome dopadne njihov proizvod pa još ima visoku cenu, može jedino da zaključi da je to dobar izbor, lepo i skupo.stil ili ne za masu stvari na njihovom sajtu
cist je bezobrazluk traziti 9 ili 16 iljada
sta njih odrzava na zivotu jos mi nije jasno
kad cak i mnoge domace firme imaju bolji odnos cijena i kvalitete, sto danas uopce nije lako
zive od gluposti...ima smisla : ))))Kad se nekome dopadne njihov proizvod pa još ima visoku cenu ,može jedino da zaključi da je to dobar izbor, lepo i skupo.
Mogu da ti posaljem plan ishrane pa probaj. Inace je svaka namirnica sa minimumom masnoce ( tesko se u Bgd nalazi sir nula itd)Ja treba da snizim holesterol, bi li mi pomogao taj rezim?
Treba mi rezim, nisam disciplinovana za hranu, a treba da se malo sredim posle praznika, dala mi doktorka uput da ponovim holesterol
stil ili ne za masu stvari na njihovom sajtu
cist je bezobrazluk traziti 9 ili 16 iljada
sta njih odrzava na zivotu jos mi nije jasno
kad cak i mnoge domace firme imaju bolji odnos cijena i kvalitete, sto danas uopce nije lako

буду погрешно протумачене 
ma kaput ko kaputJa se držim Afrodite kao pijan plota.
Ona je samo pitala da li se nekome svidja kaput.
Nema tu ništa čudno, ja npr. ne očekujem da se Čičak oduševi mojim stilom ili mojom frizurom, nije realno očekivati ni suprotno. Jednostavno prihvatiš razlike i gotovo. Nisam luda da se svaki put nanerviram kad počne da kritikuje bubi frizure.Brate mili sta uradiste sirotom kaputu
Kupila bih ga forumu u inat!
Hvala zd.
To mi je i kuma rekla.
Poslala joj sivi i rozi, kaze Rozi si mi ti.
Mislim da je pola vuna pola neka plastika ofkors.

Isecirale ga, izmasakriraleBrate mili sta uradiste sirotom kaputu
Kupila bih ga forumu u inat!

aj afroditu kontam
pobekad ubodu nesto
i monu
ove ne kontam
gori su od brankodeksa
koji bar ima ponesto pristojnih materijala

beneton ima odlicne kapute..provereno znam.Мада ја не бих купила ни Бенетон, из неких својих принципа. Решила сам да мало прикочим са изјавамабуду погрешно протумачене
![]()
Не ради се о томе.beneton ima odlicne kapute..provereno znam.

Modeli im nisu loši (zavisi ko šta voli, naraFski), ali sastav tkanine božemesačuvajisakloni![]()
ma okej to
za mene tu nema bas puno stvari
sve mi je nekako pretjerano
ali odnos cijena kvalitet...bukvalno bezobrazluk

Nije niko ni rekao da ga ne kupi kad joj se već sviđa, pitala je da li nam je lep.niko nikad nije kupio neku glupost jer je na oko lepa, pa šta, nosi se dok se ne izgušta i baciš kad dojadi, bitniji kaput od globalnog zagrevanja, moš misliti