Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja od iznutrica volim samo džigericu sa puno belog luka. Ne volim gnjecavu hranu.
Zato nikada nisam volela ni čvarke, bili su mi odvratni. Onda sam probala čvarke iz Univera, mali i hrskavi, nisam nikad jela nešto ukusnije. Sad ih često grickam same, kao poslasticu.
А тек да пробаш свеже, мале и нешто тамније, вруће и хрскаве од мангулице.
Ми били на сланинијади и купили 2 кг њих, још врућих, из ораније.
Док смо направили круг и назад до кола, ја пола појела успут :rumenka:
Додуше, пресекла сам ракијом :lol:

Dovukla se kuci, klopala, sad kafica cokoladica i macka
Pa kupanjac i spavanjac

Sutra idem kod fizijatra da me muci ko u ww2 pusta struju kroz mene dok ne otkrijem sve drzavne tajne :lol:

Mada je sve to pod znakom pitanja, ako se vrtoglavice nastave boga mi ne gine mi neurolog i magnetna, tako me obradovala fizijatar....

hodam utabanom zmajevom stazom....

tako i on od fizijatra zavrsio kod neurologa, samo su njemu jaci siptomi, ima jace glavobolje od mene, ne sme se sagne pasce, jace bolove u vratu, gubi osecaj u rukama oce mu ispadnu stvari.....

kaze njemu neurolog e dobro je diskushernija vratnog prsljena....i ne smemo da operisemo bas je rizicno, pi za bolove vezbaj i trpi....
doktore sta je tu dobro hbt, pita on
kaze, cuti sta sam ti ja mislio ovo je super....
pa sta ste mislili...
pa tumor malog mozga ili slicno.... :lol: crnjak

Dovukla se kuci, klopala, sad kafica cokoladica i macka
Pa kupanjac i spavanjac

Sutra idem kod fizijatra da me muci ko u ww2 pusta struju kroz mene dok ne otkrijem sve drzavne tajne :lol:

Mada je sve to pod znakom pitanja, ako se vrtoglavice nastave boga mi ne gine mi neurolog i magnetna, tako me obradovala fizijatar....

hodam utabanom zmajevom stazom....

tako i on od fizijatra zavrsio kod neurologa, samo su njemu jaci siptomi, ima jace glavobolje od mene, ne sme se sagne pasce, jace bolove u vratu, gubi osecaj u rukama oce mu ispadnu stvari.....

kaze njemu neurolog e dobro je diskushernija vratnog prsljena....i ne smemo da operisemo bas je rizicno, pi za bolove vezbaj i trpi....
doktore sta je tu dobro hbt, pita on
kaze, cuti sta sam ti ja mislio ovo je super....
pa sta ste mislili...
pa tumor malog mozga ili slicno.... :lol: crnjak
Za tebe je sex lek kao i za još jednu forumašicu.I 10 sati spavanja, bićeš k'o nova.

Pravi da ti kazem ja jos vise usinuh ledja od taj sex :aha:
Jedino da pocnem ko u lepoti poroka samo da lezim sa maramce na licu, da ne mrdam, po mogucstvu na dormeo prostirci i jastuku :aha:
Da ti baba nesto kaze sine :lol:
Mi zene u godinama kad nas tako safataju ledja mi moramo prvo pripreme pred sam bozanski cin sexa...
Ja sam mog derana naucila... izmasiraj me pa cemo onda da pregovaramo za dalje :zper:
Tako me opusti... dete bi mu rodila posle masaze a ne pisljivi sex :lol:

...ja obozavam i belu dzigericu (ne bele bubrege da neki saljivdzija posle ne pita) :) ali zato crnu ne mogu ni da liznem..smeta mi njen "brasnjav" ukus...
Bela dzigerica je naziv za svinjska pluca koja imaju drugaciji ukus od crne dzigerice koja jeste dzigerica.
Ako je ukus "brasnjav" ,ako se mrvi,treba je manje vremenski spremati a uz neke fine ukuse sjajna je iako za prave ljubitelje dovoljno je isprziti,posoliti.
Ko zeli bele bubrege da jede/proba neka ode u proverenu kafanu/restoran - nije to za spemanje kod kuce hrana vec da je spremi neko drugi.

Moj glas ide przenim svinjskim plucima.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back