macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Ma da su tvrdi njih krpom obrises..mekani.Ja njih vise volim.nisi rekla kakvi su. tvrdi ili platneni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da su tvrdi njih krpom obrises..mekani.Ja njih vise volim.nisi rekla kakvi su. tvrdi ili platneni?
U bre SmokiNego domacici da kazem,sad su jos vise snizeni oni tiganji u lidlu.uzela sam u ruku,to je bas tesko posudje.uzela bih,ali meni je 28 cm malo

А тек да пробаш свеже, мале и нешто тамније, вруће и хрскаве од мангулице.Ja od iznutrica volim samo džigericu sa puno belog luka. Ne volim gnjecavu hranu.
Zato nikada nisam volela ni čvarke, bili su mi odvratni. Onda sam probala čvarke iz Univera, mali i hrskavi, nisam nikad jela nešto ukusnije. Sad ih često grickam same, kao poslasticu.

Pravila se vazna. Mi doktori od lekova bezimo ko od vatre. To se uzima bas kad ce da se 'mre.ja sam se svojevremeno muvao sa jednom dr..nikad vise
lm.. kad god me nesto zaboli ona..uzmi protiv bolova..cim se zakasljem..uzmi antibiotik...necu zeno bre![]()

crnjakZa tebe je sex lek kao i za još jednu forumašicu.I 10 sati spavanja, bićeš k'o nova.Dovukla se kuci, klopala, sad kafica cokoladica i macka
Pa kupanjac i spavanjac
Sutra idem kod fizijatra da me muci ko u ww2 pusta struju kroz mene dok ne otkrijem sve drzavne tajne
Mada je sve to pod znakom pitanja, ako se vrtoglavice nastave boga mi ne gine mi neurolog i magnetna, tako me obradovala fizijatar....
hodam utabanom zmajevom stazom....
tako i on od fizijatra zavrsio kod neurologa, samo su njemu jaci siptomi, ima jace glavobolje od mene, ne sme se sagne pasce, jace bolove u vratu, gubi osecaj u rukama oce mu ispadnu stvari.....
kaze njemu neurolog e dobro je diskushernija vratnog prsljena....i ne smemo da operisemo bas je rizicno, pi za bolove vezbaj i trpi....
doktore sta je tu dobro hbt, pita on
kaze, cuti sta sam ti ja mislio ovo je super....
pa sta ste mislili...
pa tumor malog mozga ili slicno....crnjak
Pravi da ti kazem ja jos vise usinuh ledja od taj sexZa tebe je sex lek kao i za još jednu forumašicu.

odnesi ga na dubinsko pranje za tapacirung kola...Ma da su tvrdi njih krpom obrises..mekani.Ja njih vise volim.
Ali ne mogu sifru da nadjemMa nije, mi smo tu seriju placali 30e u radnji u de, na amazonu je isto toliko.... samo kod nas su tako skupe te lego....
Zamoli onda da ti neko kupi napolju pa posalje po nekome....
Da ti baba nesto kaze sinePravi da ti kazem ja jos vise usinuh ledja od taj sex
Jedino da pocnem ko u lepoti poroka samo da lezim sa maramce na licu, da ne mrdam, po mogucstvu na dormeo prostirci i jastuku![]()

Pitaću tamo gde perem kola. Nije loša ideja. Hvalaodnesi ga na dubinsko pranje za tapacirung kola...

Стварно?Na limanu 4 upravo bljesti sunce
Bela dzigerica je naziv za svinjska pluca koja imaju drugaciji ukus od crne dzigerice koja jeste dzigerica....ja obozavam i belu dzigericu (ne bele bubrege da neki saljivdzija posle ne pita)ali zato crnu ne mogu ni da liznem..smeta mi njen "brasnjav" ukus...