Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FD766ED7-91F9-4ABD-90B8-D03D0D9003FE.jpeg

Srećnice koje imaju masnu ili normalnu kožu ne moraju ništa da mažu. Tj. lice svežije izgleda ako se redovno maže, ali nisu neophodne neke kvalitetne kreme.
Mi što smo suvarci i imamo osetljivu kožu, moramo da se mažemo redovno i da pronađemo šta nam prija.
To je najgora kombinacija: suva i osetljiva koža. Ali dobre kreme itekako utiču na izgled kože. Ja dok nisam ubola šta mi odgovara, koža mi je bila gruba suvonjava, a boja lica je bila neka žućkasta. Sada mi je lice meko, glatko i blistavo. Bore ne mogu da se ispeglaju, ali mogu itekako da se uspore i malo ublaže kada se koža redovno hidrira.
To sam sve shvatila kada sam prešla 40-u godinu. Do tada sam mazala šta je bilo na akciji. Onda je lice samo počelo da se peruta, crveni i postaje nekako grubo i grbavo. Trebalo mi je godinu - dve da shvatim da jeftine kreme više ne pomažu. Najteže je bilo pronaći šta mi odgovara. To što nekome neka krema ne odgovara ne znači da krema ne valja, nego jednostavno ne prija njegovoj koži.

Ja moram i ruke stalno da mažem i celo telo i usne. Zimi više nego leti. Dešava mi se da mi curi krv iz usana ili sa ruku ako ne mažem redovno. Isto je i sa licem, ako ga ne namažem, sve me zateže i puca mi koža. :(

Sa
Aj sad vi meni recite, ako kupim neku igracku detetu za 150 e (ne pitajte zasto?) :lol: gde podnosim povracaj? Ovde u Solunu? Ili na granici?

I hoce me makedonci jebati i traziti da platim porez?
Ili nasi?
sa Tax free udjes u Free shop na Evzoniju i kažem ti imaš dve opcije da za razliku uzmeš nešto na dfshopu ili da ri daju keš ali sa nekom provizijom i ništa makedonci te kuliraju nema problema

cicak, u radnji u kojoj si kupila treba da ti popune tax free formular, za to ti treba tvoj pasos. onda ti taj papir carinici na grckoj strani overe i sa tim trazis povracaj pdv-a. kao sto je macka rekla, jednino na evzoniju taj novac mozes da podignes u tax free shopu izmedju dve granice. u ostalim slucajevima, mozes da uzmes u nekim rajfajzen ekspoziturama (veliak je provizija), ili da na formualru ostavis podatke kreditne kartice i formular posaljes postom na naznacenu adresu (ne uzimaju proviziju, dobijas koliko pise na formularu). u tom slucaju, pare ce ti leci na racun za oko mesec dana
Nisam znala da treba od početka procesa... ko mislim žena putovala uzimala tax free. Meni su to najmilije pare još kad ih na aerodromu dobijem odmah.. ihaaaj, vraćam se kući sa lovom🥳

Poslednja izmena:
Prestala sam da verujem u skupe kreme.moja najbolja drugarica od uvek samo skupe,isla je vise puta na botoks,hijaluron,ne znam sta sve ne.koza joj je lepa,ali bore ima jako duboke.jednostavno nekome je takva koza.ja ako sam skupu,a to je mozda bilo do 25 e kremu koristila po dva puta godisnje,a nisam sklona preterano borama.zato jesam hiperpigmentaciji
Jednom sam isla na testiranje koze,zena se zapanjila kako mi je hidrirana koza,a koristila sam balein hidrator od 400 din
Sad uskoro ce biti testiranje koze u dm,pa ti onda nude korejsku,japansku negu..
Ako se setim i ne bude guzve bas bih volela da sad proverim posto sam prezadovoljna serumom i kremicom,a spadaju u bas jeftinu a kvalitetnu kozmetiku
Ona ima suvu kožu očigledno koja pravi duboke bore i kasno je krenula sa botoksom. Botoks ne ispravlja bore on samo blokira grupe mišice da ne praviš više iste grimase i na taj način ne produbljujes bore.
Moja koža je mesovita, ali ja dižem desnu obrvu do plafona kad mi nešto nije pravo i to sam blokirala.Mažem se a koza mi na testu uvek jedva hidrirana i imam problem sa hiperpigmentacijom tačnije imala sam do one kreme o kojoj sam pisala. Bore nemam još uvek, to mi je genetski. Moj otac u 81oj ima Alchajmera ali boru skoro ni jednu.

Ona ima suvu kožu očigledno koja pravi duboke bore i kasno je krenula sa botoksom. Botoks ne ispravlja bore on samo blokira grupe mišice da ne praviš više iste grimase i na taj način ne produbljujes bore.
Moja koža je mesovita, ali ja dižem desnu obrvu do plafona kad mi nešto nije pravo i to sam blokirala.Mažem se a koza mi na testu uvek jedva hidrirana i imam problem sa hiperpigmentacijom tačnije imala sam do one kreme o kojoj sam pisala. Bore nemam još uvek, to mi je genetski. Moj otac u 81oj ima Alchajmera ali boru skoro ni jednu.
Macko ako ti je koza jedva hidrirana,jel koristis ti serume pre kreme?

Pa sta te inace opusta? Ja koliko god sam napeta,razgovor sa drugaricama me potpuno opusti,neko vezba,neko igra uz muziku,neko se tusira...
Nista ne trpim, probala tv, knjigu sklonila da je ne bacim preko sobe, palo mi na pamet da pozovem maserku al me iritira sama ideja da lezim na onom stolu. Na kraju usisala stan I malo mi je bolje. Al sad me silno mrzi da zalijem cvijece, vidim da je suvo I slozom ves. Preventivno cu nokte nalakirati.
Totalno naopako I uzasno napeto bijesno a lijeno stanje:/

Nista ne trpim, probala tv, knjigu sklonila da je ne bacim preko sobe, palo mi na pamet da pozovem maserku al me iritira sama ideja da lezim na onom stolu. Na kraju usisala stan I malo mi je bolje. Al sad me silno mrzi da zalijem cvijece, vidim da je suvo I slozom ves. Preventivno cu nokte nalakirati.
Totalno naopako I uzasno napeto bijesno a lijeno stanje:/
Zali cvece bre :(
A dobro bi bilo muza ili momka da napenalis,svadja opusta :lol:

Njemu u subotu, meni u nedelju, cekam da vidim kako ce deca da me iznenade :)
Neka ti je ziv i zdrav veliki momak vec, jos malo pa da te uznenadi nekim unucetom ❤
Mozda one cekaju da ti njih iznenadis nekim kolacima :)
Hvala Afro,bas smo malo pre razgovarali,ja mu kazem,nesto sam kad si bio mali mislila da ces da da se zenis u 25 ;)
A on kaze lako je ozeniti se,al kako posle kad prodje par godina i prodje zaljubljenost da zivis ceo zivot sa njom
:(
Zao mi sto mu to pada na pamet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back