Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, videcemo...tax free za 150 evra i nije malo. pokrije putarinu nazad, recimo.

sa Tax free udjes u Free shop na Evzoniju i kažem ti imaš dve opcije da za razliku uzmeš nešto na dfshopu ili da ri daju keš ali sa nekom provizijom i ništa makedonci te kuliraju nema problemaAj sad vi meni recite, ako kupim neku igracku detetu za 150 e (ne pitajte zasto?)gde podnosim povracaj? Ovde u Solunu? Ili na granici?
I hoce me makedonci jebati i traziti da platim porez?
Ili nasi?
Ovo ti nije gubljenje vremena... 15 minuta. Ako si kad si kupovala uzela tax free onda na granici sve zavrsavas brzo. Sada nema guzve nije sezona.Uh... smorila sam se dok sam procitala
Za te pare ne vredi
Radili smo to u Rimu, ali vece pare bile u pitanju...
Mi sutra idemo direktno kuci, imam zakazano sisanje uvece... ne mozemo bas da gubimo vreme
Nisam znala da treba od početka procesa... ko mislim žena putovala uzimala tax free. Meni su to najmilije pare još kad ih na aerodromu dobijem odmah.. ihaaaj, vraćam se kući sa lovomcicak, u radnji u kojoj si kupila treba da ti popune tax free formular, za to ti treba tvoj pasos. onda ti taj papir carinici na grckoj strani overe i sa tim trazis povracaj pdv-a. kao sto je macka rekla, jednino na evzoniju taj novac mozes da podignes u tax free shopu izmedju dve granice. u ostalim slucajevima, mozes da uzmes u nekim rajfajzen ekspoziturama (veliak je provizija), ili da na formualru ostavis podatke kreditne kartice i formular posaljes postom na naznacenu adresu (ne uzimaju proviziju, dobijas koliko pise na formularu). u tom slucaju, pare ce ti leci na racun za oko mesec dana
Ona ima suvu kožu očigledno koja pravi duboke bore i kasno je krenula sa botoksom. Botoks ne ispravlja bore on samo blokira grupe mišice da ne praviš više iste grimase i na taj način ne produbljujes bore.Prestala sam da verujem u skupe kreme.moja najbolja drugarica od uvek samo skupe,isla je vise puta na botoks,hijaluron,ne znam sta sve ne.koza joj je lepa,ali bore ima jako duboke.jednostavno nekome je takva koza.ja ako sam skupu,a to je mozda bilo do 25 e kremu koristila po dva puta godisnje,a nisam sklona preterano borama.zato jesam hiperpigmentaciji
Jednom sam isla na testiranje koze,zena se zapanjila kako mi je hidrirana koza,a koristila sam balein hidrator od 400 din
Sad uskoro ce biti testiranje koze u dm,pa ti onda nude korejsku,japansku negu..
Ako se setim i ne bude guzve bas bih volela da sad proverim posto sam prezadovoljna serumom i kremicom,a spadaju u bas jeftinu a kvalitetnu kozmetiku
A pa ne poznajem je onda dovoljno dobro..mislim da tvoja preporuka nema veze s cickovim svjetonazorom
Pa sta te inace opusta? Ja koliko god sam napeta,razgovor sa drugaricama me potpuno opusti,neko vezba,neko igra uz muziku,neko se tusira...Uzasno, ali uzasno sam napeta.
Kao da mravinjak imam u grudima.
Macko ako ti je koza jedva hidrirana,jel koristis ti serume pre kreme?Ona ima suvu kožu očigledno koja pravi duboke bore i kasno je krenula sa botoksom. Botoks ne ispravlja bore on samo blokira grupe mišice da ne praviš više iste grimase i na taj način ne produbljujes bore.
Moja koža je mesovita, ali ja dižem desnu obrvu do plafona kad mi nešto nije pravo i to sam blokirala.Mažem se a koza mi na testu uvek jedva hidrirana i imam problem sa hiperpigmentacijom tačnije imala sam do one kreme o kojoj sam pisala. Bore nemam još uvek, to mi je genetski. Moj otac u 81oj ima Alchajmera ali boru skoro ni jednu.

super mačkoMocika,kako ljubaf?
Eo ko nova mladasuper mačko
kako kod tebe???
kd ćeš kod kume?Eo ko nova mlada
Nista ne trpim, probala tv, knjigu sklonila da je ne bacim preko sobe, palo mi na pamet da pozovem maserku al me iritira sama ideja da lezim na onom stolu. Na kraju usisala stan I malo mi je bolje. Al sad me silno mrzi da zalijem cvijece, vidim da je suvo I slozom ves. Preventivno cu nokte nalakirati.Pa sta te inace opusta? Ja koliko god sam napeta,razgovor sa drugaricama me potpuno opusti,neko vezba,neko igra uz muziku,neko se tusira...
Ona dolazi kod mene u subotu.velikom sinu 25. rodjendan,pa da proslavimo zajednokd ćeš kod kume?
Zali cvece breNista ne trpim, probala tv, knjigu sklonila da je ne bacim preko sobe, palo mi na pamet da pozovem maserku al me iritira sama ideja da lezim na onom stolu. Na kraju usisala stan I malo mi je bolje. Al sad me silno mrzi da zalijem cvijece, vidim da je suvo I slozom ves. Preventivno cu nokte nalakirati.
Totalno naopako I uzasno napeto bijesno a lijeno stanje:/

Njemu u subotu, meni u nedelju, cekam da vidim kako ce deca da me iznenadeOna dolazi kod mene u subotu.velikom sinu 25. rodjendan,pa da proslavimo zajedno

Ili komšiju, svakako nekog muškarca.Ali žene je beskorisno savetovati jer one već znaju sve o svemu.Zali cvece bre
A dobro bi bilo muza ili momka da napenalis,svadja opusta![]()
Možda ako se neki nacrta ispred ulaza i kaže gazi me, ubi me, tvoj sam?
Mozda one cekaju da ti njih iznenadis nekim kolacimaNjemu u subotu, meni u nedelju, cekam da vidim kako ce deca da me iznenade
Neka ti je ziv i zdrav veliki momak vec, jos malo pa da te uznenadi nekim unucetom ❤

Cemu onda draz? Treba skakati po ganglijama nekome kome to ne prijaIli komšiju, svakako nekog muškarca.Ali žene je beskorisno savetovati jer one već znaju sve o svemu.Možda ako se neki nacrta ispred ulaza i kaže gazi me, ubi me, tvoj sam?
![]()

Pametan dečko, na mamu.Kako da lažeš i mažeš ženu koja ti se još ne sviđa?Zao mi sto mu to pada na pamet