Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Sta je bilo sa onim da se ex nudio da kupi kola?
Ti to odbila? : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da..to smo ostavili za deo za cerkin stanSta je bilo sa onim da se ex nudio da kupi kola?

ma, nemam ja nista protiv kisice, treba da pada, ne zivimo u Gobi pustinji plus je uveliko novembar. ali mi, moram priznati, prilicno ide na zivce cela ceremonija sa obuvanjem, kisobranima, guzva u prevozu, kao da smo u Alberti u Kanadi, zavejani, a ne da pada uobicajena kisa itd itd
cari kanadeU Alberti retko pada kisa, ali je nocas napadao sneg, sad je -15, sutra ce biti +4...
Kisobran retko treba, ali zato cizme, jakne, debele rukavice, kompletna oprema.

posto nam je saobracaj danas, kao onomad u Feketicu, kada je prvorodjeni spasavao nejac iz smetova. palo malo jesenje kise i ode beli grad u *****.Seli se, kupuje stan ili pravite nesto uz vas sadasnji, izdvojen sprat I slicno?da..to smo ostavili za deo za cerkin stan
uleteli smo zbog svega sto se desavalo svo troje u veliku avanturu, da bi ona imala svoj mir i normalan zivot
auto ce da dodje posle toga na red ako ostanemo zivi![]()
selice se odavdeSeli se, kupuje stan ili pravite nesto uz vas sadasnji, izdvojen sprat I slicno?
Danas je prilicno zeznuto uzeti stan, cijene su da se zanesvijestis. Nimalo prijatno.
Solun. Do petka.Vi ste meni hit!
jel još Solun?
Idite u Kitchen bar na pice ili ručak pored mora.

Bili smo danas. 10 km smo prepesacili. Lep je pogled. Popili kafu gore ...popnite se na solunsku tvrdjavu.
i obavezno posetite deda djordja![]()

To je mnogo dobra odskocna daska za nju.selice se odavde
uleteli smo u kupovinu stana u izgradnji, sastavili sve sto smo imali od nasledstva ex-a, naplate njegovog zivotnog osiguranja, prodaje svega posle zatvaranja firme i ostalo je jos da se pokrije deo..zato cerka radi bez slobodnog dana u nedelji dva posla
nadam se da cemo do kraja sledece godine da pokrijemo sve bez kredita jer smo zivot sveli samo na osnovno i prezivljavanje
bolje je sada da se stisnemo ovako, pa da ona svoj zivot zivi normalno bez stresa
Kakvo zivotno osiguranje?selice se odavde
uleteli smo u kupovinu stana u izgradnji, sastavili sve sto smo imali od nasledstva ex-a, naplate njegovog zivotnog osiguranja, prodaje svega posle zatvaranja firme i ostalo je jos da se pokrije deo..zato cerka radi bez slobodnog dana u nedelji dva posla
nadam se da cemo do kraja sledece godine da pokrijemo sve bez kredita jer smo zivot sveli samo na osnovno i prezivljavanje
bolje je sada da se stisnemo ovako, pa da ona svoj zivot zivi normalno bez stresa

Juče sam ih pogledala,opipala, ispresavijala... planiram da ih probam ovih dana. Nisam ih nikada imala, red je da i to probam.I ovakvom stanju idem da kupim cipele
Martinke
Jao boze bacicu ih sutra garant
Mozda me muz spreci![]()

imas cile opciju da uplacujes sebi zivotno osiguranje svakog meseca dogovoreni period sa osiguravajucom kucomKakvo zivotno osiguranje?
Nije niko umro?![]()
Ni ja... sizim u teidesetimJuče sam ih pogledala,opipala, ispresavijala... planiram da ih probam ovih dana. Nisam ih nikada imala, red je da i to probam.![]()

Bravoimas cile opciju da uplacujes sebi zivotno osiguranje svakog meseca dogovoreni period sa osiguravajucom kucom
u slucaju bolesti, smrti si pokriven sa izabranom premijom, a ako se ne desi nista onda ti ukupnu sumu isplate po isteku tog roka
nesto kao stednja
oboje smo napravili ugovore pocetkom 2000te i ispalo je da je to bila pametna investicija

Dive jel viner? Ja sam ove godine uplatila poslednju ratu,sledece treba da podignem,ali dileja kakva sam vec nije zapamtila da li cu dobiti koliko sam dala ili vise?imas cile opciju da uplacujes sebi zivotno osiguranje svakog meseca dogovoreni period sa osiguravajucom kucom
u slucaju bolesti, smrti si pokriven sa izabranom premijom, a ako se ne desi nista onda ti ukupnu sumu isplate po isteku tog roka
nesto kao stednja
oboje smo napravili ugovore pocetkom 2000te i ispalo je da je to bila pametna investicija
Videla sam jednu ženu mojih godina, seda i veoma kratke kose, dopalo mi se kako se obukla i kako joj stoje. Još da osedim i biću takva!Ni ja... sizim u teidesetim![]()
pa ukucaj u Google map...kada stojis na kraju aristotelovog trga vec na obali pogledaj desno i videces dok koji ide u more...tu je Kitchen bar.Solun. Do petka.
Mi smo prezadovoljni
Volimo guzve... ja ne znam sta je ovde leti, ali ovo je sou... koliko naroda...
Zeznuli smo se za Skoplje. Sve ste u pravu. Trebali smo odmah ovde.
Danas smo rucali u nekom restoranu u tom kvartu gde su sve restorani, ne znam mu ime... lep je i pun... nikad brze hranu nismo dobili(sto je mm jako bitno) i jako je ukusna... ja sam hobotnicu on neke gambore... i casu vina sam popila, evo me vesela
Juce smo sedeli u Tribeca.
Gde je taj Kitchen bar?
Bili smo danas. 10 km smo prepesacili. Lep je pogled. Popili kafu gore ...
Bili smo i gore na Beloj kuli... pa na rucak...
Veceras jos ovu ignatio ulicu da obidjemo i ermou
Pa sutra lagani soping...![]()
nije djenerali jeDive jel viner? Ja sam ove godine uplatila poslednju ratu,sledece treba da podignem,ali dileja kakva sam vec nije zapamtila da li cu dobiti koliko sam dala ili vise?
U stvari moje nije bilo placanje mesecno,vec na godisnjem nivou,mala sumanije djenerali je
treba da dobijes vise zbog premija koje dodaju za redovna placanja na kraju svake godine
svako osigurnaje je na godisnjem nivou, pa ti samo izaberes da li ces da uplacujes odjednom ili ratama na mesec, tri, sest..U stvari moje nije bilo placanje mesecno,vec na godisnjem nivou,mala suma
Al opet,15 god,plus ta premija