Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije rec o tome da ona nece da plati, nego ce da kasni dve nedelje, a ja sada moram da pravim dogovore ili pozajmljujem da bih ispunila svoju obavezu prema spediteru posto se on zaduzuje za vrednost mojih obaveza prilikom uvoza..verujem da zbog 2000eu nece da bankrotira, ali ne volim da trazim uslugu kad nije do mene
a ne volim ni depozit da uzimam sve dok roba ne stigne jer sam sa proizvodjacem sa kojim sam prekinila saradnju imala probleme da mi salju pogresne velicine i ne posalju ono sto sam porucila a da me o tome ne obaveste sa back oreder listom
onda se ovde desava i da carinici jednostavno pokupe nesto iz uvoza sto im zatreba ili se im se dopadne i onda ja imam problem sa kupcem koji je tro porucio, a nestalo ej na carini
ne desava se cesto, ali se desavalo
ovo je ipak srbija
Pa to mi nesto nesigurno, na dodjem ti narocito u Srbiji. Treba sebe i svoj posao da zastitis. Ko ti garantuje da ce ona da dodje da plati

Pa to mi nesto nesigurno, na dodjem ti narocito u Srbiji. Treba sebe i svoj posao da zastitis. Ko ti garantuje da ce ona da dodje da plati
ovo je specificna vrsta robe i specificni su kupci
za deset godina nikad nisam imala problem da neko nije platio..ali se desavalo da je ne preuzmu odmah, nego kasnije
cak i da ne dodje, ja moram uvek da imam odredjeni lager, tako da ni to nije problem
jedino sto ne bih porucila u toj velicini taj program

ovo je specificna vrsta robe i specificni su kupci
za deset godina nikad nisam imala problem da neko nije platio..ali se desavalo da je ne preuzmu odmah, nego kasnije
cak i da ne dodje, ja moram uvek da imam odredjeni lager, tako da ni to nije problem
jedino sto ne bih porucila u toj velicini taj program
Da, da razumem sta hoces da kazes. Mislila sam da bi ti bilo lakse zbog placanja da uzimas depozit.

mene je danas uhvatilo ono ludilo i neizdrz koje je neke od vas hvatao juce
spediter jos nije dosao
izgleda da je stigao svuda pre nego sto dodje do mene
moram da budem posle ekspeditivna i brza i da unesem, preslozim i popisem svu robu i onda pobacam sve one kutijetine za transport od kojih mi je vec sada muka samo kad pomislim da moram da ih vucem do kontejnera
na stolu mi je jos uvek dokumentacija koju treba da slozim i spojim, pa da ex knjigovodja preda za m obrasce za exm..zasto to nije radio onda pojma nemam
jutros sam imala i aktivnosti..ne verujem da je ova nervoza od cajnih kolutica koje sam umocila u kafu
a mozda i jeste
aaaaaaaaaa :aaa:

Verovali ili ne, ja radim 4 godine i nikad ne uzimam avans. Sem ako neko bas ne insistira. I nikad nisam imala nijedan problem. Puj puj... ja verujem u postene ljude
Drugo je kad pruzas uslugu i prodajes robu
Verovali ili ne, ja radim 4 godine i nikad ne uzimam avans. Sem ako neko bas ne insistira. I nikad nisam imala nijedan problem. Puj puj... ja verujem u postene ljude
to je malo drugacije, ti nudis uslugu a ona mora da plati sve pre nego sto proda robu

neko ti zakupi salu za svadbu i otkaze, neko drugi ce je zakupiti posle njega..kod tebe je protocno i imas stalno neka desavanja i manifestacije tako da ako ti neko i otkaze ti nemas problem sa robom koju si porucila, iskoristces je kod sledeceg.
Sačuvaj bože. Naruči hranu za xy ljudi, oni otkažu, i odmah se nađe neko drugi, ko hoće baš istu hranu, za isti datum, za isti broj ljudi? :zeek:
Ne ide to baš tako. Drži se ti mašinstva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back