Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.291
brate je l moguce da ce sutra biti 23 stepena i sunce
aman vise
Ovaj put se potpuno slažem sa svima vama, ovo vreme je teška boleština.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate je l moguce da ce sutra biti 23 stepena i sunce
aman vise

Ja bih uvek u Amsterdam, uvek.Idite u Amsterdam, onda.
Svima se đa...msm da nikad ne može da omane
Kažem ja Čiletu.Ja bih uvek u Amsterdam, uvek.
Meni je to u Solunu mera. Jos ako je lepo vreme...skoplje zaista ne razumem, ali ako nisi bila, provedite tu pola dana, ne gubite vreme nego idi na to more koje toliko jedva cekas
solun je super za dva dana, bice vam super![]()
Mogla sam da joj preporucim jedan strasan klub, posle njega bi joj zabava u sobi bila jos boljaKažem ja Čiletu.

gresis, grdno gresisza dva meseca ces reci..kad ce sunce![]()
njaoo, sto nije u petak, sto?
e ja u tom Kosmosu nikad nista nisam kupila, i vise ni ne idem. Cimiski, Mitropoleos, Ignacia i Ormou, Sve nadjem.ja u solunu volim onu veliku attrativo radnju u kosmosu, tu bih uvek mogla da nadjem nesto
kazu da ima neki novi outlet, mega outlet i da je super nike radnja za patike i trenerke jer su valjda cene mnogo nize nego kod nas. ne znam, nisam bila ove godine jer sam putovala i tamo i nazad nedeljom, a tamo nista ne radi nedeljom

Ja sam u oktobru nesto izunistavala gold sad cekam 07. obracun. Dobro mi nije..Poplacah racune online, sagorela sam karticu, sad mi treba oporavak od ovog stresa, banju da mi uplatite![]()
tsimiskiCimiski,

Ma sve sam bre pisala na srpskom...tsimiski![]()
sto nije u subotu ili nedeljunjaoo, sto nije u petak, sto?

Zivot je surov zabo : (sto nije u subotu ili nedelju![]()
cetvrtak...jbni cetvrtak...mozda nekako i stignem dok se ne zavrsiZivot je surov zabo : (