Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam na vas nagovor zapratila stotinu tih jeftinih putovanja i sokirana sam... kipar 86 e 4 dana... kaze muz Nije moguce :lol: i neke egzoticne bas povoljne...
moguce je i nije prevara, bar za one naloge koje sam ti ja predlozila :D
drugarica ide u jordan sad u decembru. to joj je vec trece putovanje u poslednjih godinu dana preko nekih od tih naloga

Jašta.
Vidim neki se žale što moraju da organizuju. Meni nije teško da organizujem - nazovem agenciju i pitam da li imaju slobodna 4 mesta i javim mužu da plati. Prevoz takođe organizujem očas posla, obavestim ili agenciju ili muža da će da voze.
Poso od par minuta.
Pa tako putujete vi ima se moze se :mrgreen:
Mi sirotinja moramo da pretrazujemo nesto iole pristojno da moze da nam udje u budzet

Pita mene malo pre menadzerka - metlo si ti prelazalo ono boginje
- nisam, stoooo :eek:
- beba od vikenda sto smo je fotkali ih ima

A ta beba vec imala neke crvene fleke i vristala sve vreme, kaze mama genijalka ne znam sta je valjda alergija
Pa jeste kravo glupa kad ti se detete osuje i place po ceo dan, ti ga vodi na fotkanje, nemoj kod lekara :dash:
Vazno da zna da siri noge troje da napravi, kozaaaa

Sad molim sv kravu da sam nekad prelezala asimptomatski, inace cu ubiti kozu zivota mi

Pa sad mogu biti pozitivna zbog izlaganja :think:

Ja se nadam da ce sve biti ok, jer u osnovnoj skoli kad je bila epidemija ja nisam dobila, tako da pretpostavljam da sam ja nekad asiptomatski to prosla
A kreten sam sto nikako da odem na testiranja....
Imam sad i u decembru da poplacam neka druga testiranja, pa cu videti posle ng da to odradim i def saznam....
Ako do tad ne umrem :lol:

:zaljubljena:

1572894235190.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back