macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Ja sam spala s nogu, u tri da predam pacijente i odlazim. Boze me oprosti danas covek od 120kg, pa zena sa bolesnim bubrezima, pa druga zena sa hipertenzijom...sve koske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E bas me bodriteInace ni solunom bas nisam nesto spec odusevljena.obala sa milion kafica,mene kafici ne interesuju,sednem da nesto pojedem,nisam tip koji pije kafu ili pice i meraci,meni je to dosadno
More uz betonsko setaliste bas prljavo
Ulice iznad,radnja do radnje,nista drugo.ajd onaj aristotelov trg jeste ogroman.bela kula,jeziva prica o zatvoru pored mora...uzasna zaglava u saobracaju kad smo isli onim hop on hop off busom.

Znaci, nije AtinaAko nastavite, produzicu u Atinu
A nesto ne ocekujem od nje nista

znaci totalno je nebitno gde,samo da se ide i da je drustvo dobro
Idite u Amsterdam, onda.Muz inace kaze Eto mogli smo berlin, Minhen... a ja ga gledam , eto kao mackin muz... jel im to muskima nesto genetski... jbt![]()
Bili smo,nisam osetila nikakvu energiju grada,ako me razumes.i ljudi nekako ko muve samo gledaju gole i zure.a nisu ni lepiE, al ne njuškate..imaš gore gde su im fakulteti, vrlo lep kvart Soluna...

Meni su i Minhen i Berlin lepi gradovi. S tim sto su dosta razliciti. Za mlade koji zele super provod Berlin je raj na zemlji.Muz inace kaze Eto mogli smo berlin, Minhen... a ja ga gledam , eto kao mackin muz... jel im to muskima nesto genetski... jbt![]()

skoplje zaista ne razumem, ali ako nisi bila, provedite tu pola dana, ne gubite vreme nego idi na to more koje toliko jedva cekasE bas me bodrite
Ova sta ces u skoplju
Ova o solunu
Da se ja kuci vratim? Ili odmaram u bujanovcu?![]()

Mene od provoda zanima samo onaj u hotelskoj sobi... godine me stigleMeni su i Minhen i Berlin lepi gradovi. S tim sto su dosta razliciti. Za mlade koji zele super provod Berlin je raj na zemlji.

E jutros sam videla 4 dana ,tri noci u amsterdamu,placen avio prevoz i nocenje u hotelu u centru,145 eIdite u Amsterdam, onda.
Svima se đa...msm da nikad ne može da omane
isti utisak delimo o solunuInace ni solunom bas nisam nesto spec odusevljena.obala sa milion kafica,mene kafici ne interesuju,sednem da nesto pojedem,nisam tip koji pije kafu ili pice i meraci,meni je to dosadno
More uz betonsko setaliste bas prljavo
Ulice iznad,radnja do radnje,nista drugo.ajd onaj aristotelov trg jeste ogroman.bela kula,jeziva prica o zatvoru pored mora...uzasna zaglava u saobracaju kad smo isli onim hop on hop off busom.
Da znaš da ti je utisak deukčiji od skoro svih iz mog okruženja.Bili smo,nisam osetila nikakvu energiju grada,ako me razumes.i ljudi nekako ko muve samo gledaju gole i zure.a nisu ni lepi
Kao crnogorci
Ja sam na vas nagovor zapratila stotinu tih jeftinih putovanja i sokirana sam... kipar 86 e 4 dana... kaze muz Nije moguceE jutros sam videla 4 dana ,tri noci u amsterdamu,placen avio prevoz i nocenje u hotelu u centru,145 e
Ide se do nekog aerdroma od koga se dolazi vozom do amsterdama ,16 e
i neke egzoticne bas povoljne...