Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam dal sam vam pricala kad smo prosle jeseni bili u solunu,ja se naostrila na soping,muz svasta nakupovao,meni se apolutno nista nije dopalo.tj nista specijalno da bih pozelela.tri dana obilazili po centru,isli i u neki trzni centar,nista.kad smo se vracali,mene zuljaju pare,ja bih nesto,il da crknem i nateram ga da skrenemo u skoplje u neki soping centar.a tamo kao u delta sitiju,nista sto bi me privuklo
Ceo put nazad sam se durila :lol:

ja u solunu volim onu veliku attrativo radnju u kosmosu, tu bih uvek mogla da nadjem nesto :D
kazu da ima neki novi outlet, mega outlet i da je super nike radnja za patike i trenerke jer su valjda cene mnogo nize nego kod nas. ne znam, nisam bila ove godine jer sam putovala i tamo i nazad nedeljom, a tamo nista ne radi nedeljom

Inace ni solunom bas nisam nesto spec odusevljena.obala sa milion kafica,mene kafici ne interesuju,sednem da nesto pojedem,nisam tip koji pije kafu ili pice i meraci,meni je to dosadno
More uz betonsko setaliste bas prljavo
Ulice iznad,radnja do radnje,nista drugo.ajd onaj aristotelov trg jeste ogroman.bela kula,jeziva prica o zatvoru pored mora...uzasna zaglava u saobracaju kad smo isli onim hop on hop off busom.

Inace ni solunom bas nisam nesto spec odusevljena.obala sa milion kafica,mene kafici ne interesuju,sednem da nesto pojedem,nisam tip koji pije kafu ili pice i meraci,meni je to dosadno
Ulice iznad,radnja do radnje,nista drugo.ajd onaj aristotelov trg jeste ogroman.bela kula,jeziva prica o zatvoru pored mora...uzasna zaglava u saobracaju kad smo isli onim hop on hop off busom.
E bas me bodrite
Ova sta ces u skoplju
Ova o solunu
Da se ja kuci vratim? Ili odmaram u bujanovcu? :lol:

isti utisak delimo o solunu
na isti nacin nisam odusevljena maltom..ostrvo kao zaglavljeno u vremenu gde su lokacije dobre za ronjenje jer ima puno olupina dostupnih i sa same obale, ali more nikakvo za plivanje i uzivanje u nejmu
ili ces hodati u plicaku uzmuljanom peskom 200m da bi nasao dubinu do struka ili ce da omlate struje kad pokusas da izadjes iz vode o betonske dokove i metalne merdevine
uzasno duva sa svih strana i uzasno smrdi na farme svinja
ali uzasno bas, ne mozes da prodjes autom kroz odredjene delove i gradove sa spustenim prozorima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back