Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
To mi se cini nemoguceE jutros sam videla 4 dana ,tri noci u amsterdamu,placen avio prevoz i nocenje u hotelu u centru,145 e
Ide se do nekog aerdroma od koga se dolazi vozom do amsterdama ,16 e

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi se cini nemoguceE jutros sam videla 4 dana ,tri noci u amsterdamu,placen avio prevoz i nocenje u hotelu u centru,145 e

moguce je i nije prevara, bar za one naloge koje sam ti ja predlozilaJa sam na vas nagovor zapratila stotinu tih jeftinih putovanja i sokirana sam... kipar 86 e 4 dana... kaze muz Nije mogucei neke egzoticne bas povoljne...
E,. cena za sve žive siti brejkove 145...ima i za 99, al to ono, kao, 2 dana..dođeš i odeš.E jutros sam videla 4 dana ,tri noci u amsterdamu,placen avio prevoz i nocenje u hotelu u centru,145 e

Mislim da su jeftina putovanja.ja ih bojkotujem jer su mi obrisali pitanjejel ponuda neka od onih putujucih zaba i putovanja?

Otkad ti ne vozis?Ja volim svuda da putujem i vozom i busom jer ne vozim. I bolje mi je od aviona jer nema presedanja. Zaspim ispred kuće i spavam celim putem do hotela. Nije mi uopšte teško da putujem.![]()
Otkad ne moram. Vozim samo kad moram, a fala bogu na odmore ne moram da vozim.Otkad ti ne vozis?

Jašta.Alisa foonkcionerka.
Nego šta.Jašta.
Vidim neki se žale što moraju da organizuju. Meni nije teško da organizujem - nazovem agenciju i pitam da li imaju slobodna 4 mesta i javim mužu da plati. Prevoz takođe organizujem očas posla, obavestim ili agenciju ili muža da će da voze.
Poso od par minuta.
Pa tako putujete vi ima se moze seJašta.
Vidim neki se žale što moraju da organizuju. Meni nije teško da organizujem - nazovem agenciju i pitam da li imaju slobodna 4 mesta i javim mužu da plati. Prevoz takođe organizujem očas posla, obavestim ili agenciju ili muža da će da voze.
Poso od par minuta.

strahotabrate je l moguce da ce sutra biti 23 stepena i sunce
aman vise

za dva meseca ces reci..kad ce suncebrate je l moguce da ce sutra biti 23 stepena i sunce
aman vise

nece, znam po sebiza dva meseca ces reci..kad ce sunce![]()