Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam divka
Kad nekoga volis onda se trudis da mu ugodis... slusas i ispunjavas mu zelje... jer tebe to cini srecnim... kad je osoba pored tebe srecna...
kad te boli uvo, onda ispunjavas samo svoje zelje...
Generalno, nisam nezadovoljna ali moze to mnogo bolje, posvecenije, mudrije... mi zene smo tako lagane za upravljanje... prosto greota
cile tu nije rec o trudu nego o karakteru
kad bi tm imao organizacionih sposobnosti za vasa putovanja, organizovao bi vam mnogo vise stvari u zivotu, sto tebi sigurno ne bi odgovaralo
jer da nije tako, ne bi njega izabrala za muza
i bas zato sto spominjes ljubav, prihvatis to, zadovoljna si drugom organizacijom u vasem zivotu i organizuj putovanja i dalje ti
mnogo ce da ti bude lakse kad stvari postavis na takav nacin i ne budes od njega ocekivala ono sto nikad neces da dobijes
uzivaj u onome sto imate

leto u novembru, ja se nekako prilagodim a ona ne zna sta je snaslo

viber_image_2019-11-04_10-28-50.jpg

i ona reaguje na ovo ludilo od vremena? ja Lelu gledam ko kobac, sva je kao slina, slabije jede, razdrazljiva je, koliko to baba retriverka moze da bude :heart:
a nista, preguracemo valjda svi, ja dugo nisam bila nervozna kao juce, bez ikakvog razloga. onaj osecaj da ti je koza tesna i sve.

goldenka :heart: kako sam boleciva prema njima zbog moje koja mi mnogo nedostaje
e to, koza tesna :)

cile tu nije rec o trudu nego o karakteru
kad bi tm imao organizacionih sposobnosti za vasa putovanja, organizovao bi vam mnogo vise stvari u zivotu, sto tebi sigurno ne bi odgovaralo
jer da nije tako, ne bi njega izabrala za muza
i bas zato sto spominjes ljubav, prihvatis to, zadovoljna si drugom organizacijom u vasem zivotu i organizuj putovanja i dalje ti
mnogo ce da ti bude lakse kad stvari postavis na takav nacin i ne budes od njega ocekivala ono sto nikad neces da dobijes
uzivaj u onome sto imate
Vozi covek, i samo mi kaze Ukucaj mi hotel... ne zna ni ime nista... sto bi on to znao?! :lol:
Dobro je kad zna bar grad :lol:

Ubijas me sa ovim nikad! :lol:
Divka ja sam optimista i verujem da hocu

sa tvojim cantranjem verujem da mu je zabavno sa tobom :rotf:
Ponekad mu zavidim kako se dobro ozenio. :)
Zar nije bolje da ti kao suvozač ukucaš, a ne da on vozi i kuca adresu?!
Nije poenta u adresi i kucanju em... ;)
@čičak,
Budi srećna što te trpi i ćuti, užasno si džangrizava.;)
Pa sad ... ne cuti uvek... ume i on da rece koju :lol:
ne znam zasto ali imam osecaj da je tamo mala maca..ona nama ovde cantra a tamo u kuci cuti :)
Ja sam jedna divna dusica :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back