Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednjih par sati ignorišem muža jer imam silnu potrebu da se potučem sa njim i objasnim mu pravila lepog ponašanja- pesnicama. Ostavila sam ga da sam planira put u Beč, a to uglavnom radim ja...non stop me nešto pita.
Hoću jednom ja da idem kao paket a ne da svaki minut ja organizujem, i hoću da mi ta tri dana budu maksimalno ispunjena. Jel to mnogo što tražim ?
Možda smo oboje poslednja dva dana puno bili za volanom i sa ljudima, možda smo oboje neispavani, možda me lupa klimaks (a pijem MAKU, ako neko pita ) , ali me stvarno izluđuje to što je postalo normalno da im ja budem organizator.

Poslednjih par sati ignorišem muža jer imam silnu potrebu da se potučem sa njim i objasnim mu pravila lepog ponašanja- pesnicama. Ostavila sam ga da sam planira put u Beč, a to uglavnom radim ja...non stop me nešto pita.
Hoću jednom ja da idem kao paket a ne da svaki minut ja organizujem, i hoću da mi ta tri dana budu maksimalno ispunjena. Jel to mnogo što tražim ?
Možda smo oboje poslednja dva dana puno bili za volanom i sa ljudima, možda smo oboje neispavani, možda me lupa klimaks (a pijem MAKU, ako neko pita ) , ali me stvarno izluđuje to što je postalo normalno da im ja budem organizator.
Potpuno te razumem! Ja isto ovako(s tim da ja nisam nikad organizovala jer to bas mrzim) ali srrasno zelim da mi kaze,idemo tu i tu

nisam sigurna da bi se tebi (ili meni) svidio tip koji je u stanju isplanirat godisnji odmor tako
+ sam sigurna da se ja takvom ne bih bas svidjela :lol:

nisam sigurna da bi se tebi (ili meni) svidio tip koji je u stanju isplanirat godisnji odmor tako
+ sam sigurna da se ja takvom ne bih bas svidjela :lol:
Verovatno si u pravu. U stvari, ovaj moj je nekad tako radio , sve , onda sam ja povukla konce na svoju stranu i dokazala da umem bolje. Tako se lepo uljuljkao u situaciju, i sad , kad je meni već dosta, iskočio je iz šina.
Onda ga pustim da pogreši pa mu to lepo nabijam na nos...ma grozna sam...ipak je klimaks pitanju...sad vidim kad pišem i sumiram stvari...
Alo Divka, ona maka ne radi kako bi trebalo, evo, poklaćemo se uskoro...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back