Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Opet sam vozila,malo bolje je bilo ovoga puta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo dilznam te, znas me...
kad ika preraste macke i jednoroge sve cu ti ih poklonit)))

Dobila bocu,antibiotik i previjanje.najgore mi sto moram sutra kod svog drako pulsira onda se upalilo
flogocid tu ne moze da ti pomogne, samo gentamicin i ako krene bol ka podlaktici moraces antibiotik
upravo smo samo u jednoj kesi nasle 14 komada : )))Imamo dil![]()
Jesamjel si uzbrdo

Potpuno te razumem! Ja isto ovako(s tim da ja nisam nikad organizovala jer to bas mrzim) ali srrasno zelim da mi kaze,idemo tu i tuPoslednjih par sati ignorišem muža jer imam silnu potrebu da se potučem sa njim i objasnim mu pravila lepog ponašanja- pesnicama. Ostavila sam ga da sam planira put u Beč, a to uglavnom radim ja...non stop me nešto pita.
Hoću jednom ja da idem kao paket a ne da svaki minut ja organizujem, i hoću da mi ta tri dana budu maksimalno ispunjena. Jel to mnogo što tražim ?
Možda smo oboje poslednja dva dana puno bili za volanom i sa ljudima, možda smo oboje neispavani, možda me lupa klimaks (a pijem MAKU, ako neko pita ) , ali me stvarno izluđuje to što je postalo normalno da im ja budem organizator.
nisam sigurna da bi se tebi (ili meni) svidio tip koji je u stanju isplanirat godisnji odmor takoPoslednjih par sati ignorišem muža jer imam silnu potrebu da se potučem sa njim i objasnim mu pravila lepog ponašanja- pesnicama. Ostavila sam ga da sam planira put u Beč, a to uglavnom radim ja...non stop me nešto pita.
Hoću jednom ja da idem kao paket a ne da svaki minut ja organizujem, i hoću da mi ta tri dana budu maksimalno ispunjena. Jel to mnogo što tražim ?
Možda smo oboje poslednja dva dana puno bili za volanom i sa ljudima, možda smo oboje neispavani, možda me lupa klimaks (a pijem MAKU, ako neko pita ) , ali me stvarno izluđuje to što je postalo normalno da im ja budem organizator.

Verovatno si u pravu. U stvari, ovaj moj je nekad tako radio , sve , onda sam ja povukla konce na svoju stranu i dokazala da umem bolje. Tako se lepo uljuljkao u situaciju, i sad , kad je meni već dosta, iskočio je iz šina.nisam sigurna da bi se tebi (ili meni) svidio tip koji je u stanju isplanirat godisnji odmor tako
+ sam sigurna da se ja takvom ne bih bas svidjela![]()

Tako ja napisem spisak za radnju da ne zaboravim sta da kupim, al zaboravim da ponesem spisak....to je level pro rasejanosti, ni ginko ne pomazeja sam maku batalila
sad sam samo na ginku, koji mi je nestao pa sam zaboravila da ga kupim![]()