Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali, bukiraj uber :lol:
Kao da idem u favelu u Riu
Prodje sad vojska sa konjima, vode ih da protegnu noge :D
20191101_085312.jpg

al što ima gluposti majko moja, prolazim pored konfekcijske radnje svako jutro,
kaput u izlogu, žut, a rukavi ljubičasti, devet hiljada i nešto, ništa ružnije u životu nisam videla,
ko to dizajnira i ko mu još plaća za tu glupost, veze sa žvotom nema

Trojo,taj tvoj sef kao najbolja drugarica 😍

Sto se tice mode,totalno ne umem da uparim hulahopke(sta god kupim,sijaju ko virslice) cipele,suknju,bluzu,kaput,tasnu,sal...nista ni sa cim
Zato sam cim zahladni u sigurnim kombinacija sa farmerkama

Trebaju mi nove cizme, I crne I jos neke braonkaste I trebalo bi I kaput da kupim kad krenu snizenja...sve sam te krupnw kupovine odlagala I sad me sastavilo.
A grilonke su meni hladne. Iako ima onih debelih vunenih, meni zimoca po koljenim I uz butinu.

Ja sam našla kaput koji mi paše u Benetton-u ali me cena sablaznila, 30 000 din. Razumem za neku drugu marku ali za Benetton...nisam ga kupila...a lep i udoban, camel, 3/4 siroki rukavi kao kimono sa krupnim manzetnama, široke forme...uz crno i usko ispod za dan je sjajan...samo je zaista skup...
A grilonke obozavam...80 dena ili vunene...navikla sam pa mi je hladno u pantalonama...navikla na suknju i čarape...

Meni je problem sto ne podnosim fizicki kupovinu, imam ozbiljan problem panike pri imalo duzem obilasku butika I kada naidjem na nesto da mi se dopadne kupim, tako da sva moja garderoba je totalno iz nevezuse, niti to prati neki fazon...znaci, nidje veze.
I to me bas nervira.

sto bih ja volela da ponekad imam ovo :aha:
al nemam. i obozavam kupovinu. sama. nista lepse, nema boljes stress relief za mene :zaljubljena:

Mene malo pocelo da smara, lakse mi online
Najgore kad idem sa muzem da kupujem za mene, obavezno se posvadjamo.
A kad idemo za njega ja sam onda dodavac i stilista. Sve mu nadjem i donesem. I obavezno kupi kafu cim stignemo i onda moram da se setam okolo sa soljom, pa mi uvali jos i njegovu dok nesto gleda.

Organski mrzim šoping, čak i kada kupujem opremu za jahanje. Pošto sam picajzla i to mora da bude kako sam ja zamislila, obigravam po prodavnicama dok ne nadjem šta mi treba i to mi je kao na giljotinu da idem. Jer uvek nešto fali i nešto mi se ne svidja.

Tema: jedem nar u ogromnim količiama.

ja isto ne volim kad moram da probavam garderobu, ali ne probam uvek. uglavnom znam svoju velicinu pa bluze i majice retko kad probam. pantalone moram,a haljine ne sve, zavisi od kroja

Blago tebi :(
Ja moram da probam, imam široke kukove i uzak struk. Komfekcijski sam 38, ali mi se često dešava da ako odgovara u struku, kukovi ne mogu da prodju. Zato uglavnom uzimam suknje A kroj, da mi u struku bude kako treba. Kod pantalona moram prvenstveno da vodim računa da su u kukovima komotne da mogu da sednem.
I kod jahaćih pantalona mi je to veliki problem, jer tu ne sme ništa da landara i da žulja, a dešava se da moram zbog kroja da uzmem broj veće. Onda plivam u struku.

Mene malo pocelo da smara, lakse mi online
Najgore kad idem sa muzem da kupujem za mene, obavezno se posvadjamo.
A kad idemo za njega ja sam onda dodavac i stilista. Sve mu nadjem i donesem. I obavezno kupi kafu cim stignemo i onda moram da se setam okolo sa soljom, pa mi uvali jos i njegovu dok nesto gleda.
Ja nikada nisam kupila nista ako imam drustvo. Nekako se svaki put zavrsi tako sto tom drugom kupuhemo a ja izvisim.

Au, kako sam svadljiva od jutros.

I kod nas je možda ispao Beč krajem meseca na nedelju dana. Što je dobro i loše, loše je sto podrazumeva još ceo mesec ovde a nisam navikla, ide mi se kući. Nezgodno je kada jedan čovek ima takav posao...mada je i dobro, da ne bogohulim i ne budem nezahvalna...samo bih kući...
Elem...volela bih za dete da uživa...on voli životinje, da ga vozim kočijom kroz stari grad, vredi li to zadovoljstvo te pare 55 evra i 80 evra za kočiju, nešto mi mnogo zvuči, puno je to novca...da ide u ZOO vrt, i to je skromnih 50 evra za nas troje no dobro, ZOO je za malog must have...Prater jer je dete (za mene Prater nije), Prirodnjacki muzej i božićni vašari, ne znam da li postoji još nešto pogodno za ljubitelja zivotinja, Deda Mraza i hrane...mi smo u fazi kada dnevno spavanje pokvari noćno a bez dnevnog spavanja mu je teško pa ćemo verovatno rano ujutru u pohod a vec oko četiri nazad...
Ima neka kartica sa kojom imaš 3 dana vožnje sa svim prevozima i ulaske po znatno nižim cenama u zoo i muzeje u Beču.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back