Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve sam rasklonila od priprema za noć vestica, to gomila šminke i mazalica.. pa sam nizala neke bisere na alke, pa ispreturala ceo garderober da nadjem neki svoj kombinezon... mala mi je danas dala tempo...
a inače kod mojih smo danas lepo sedeli na slavi i ja sam pojela dva parčeta torte voćne. Sad legla pa se kajem.
910C888D-96CA-477F-B4FF-31CE3B312FF4.jpeg

meni grlo nista bolje nije
uz to me sve lomi i boli a nemam temp, msm ne da nemam temp nego ni do 36 ne mogu da dobacim

Ne znam šta da ti rečem.. meni je tri dana, a možda i više tako, klacka mi se organizam, al juče sam se najela belog luka i slanine i popila rakiju, danas mi je malo bolje.
Mene, doduše, ne boli grlo već sinusi, al ok, isti vrag.
Žmu mi je zato katastrofa, dr zakazali tek za ponedeljak, do tad ako pretekne biće super.

Ne znam šta da ti rečem.. meni je tri dana, a možda i više tako, klacka mi se organizam, al juče sam se najela belog luka i slanine i popila rakiju, danas mi je malo bolje.
Žmu mi je zato katastrofa, dr zakazali tek za ponedeljak, do tad ako pretekne biće super.
Da, bas to, klacka se, tacno se tako osecam i sad da mozes da odlezis kao covek velike su sanse da bi brze proslo
Ali uz klackanje i konstantnu jurnajvu jedina nada su beli lukac i slicna sredstva
Drzim fige da ti zmu bude sto pre ok, mnogo je gadno kad se tako zakomplikuje i razvuce bre...

Bolje da su usmrkala tu rakiju zbog sinusa nego sto si popila... ;)

Au, kako sam svadljiva od jutros.

I kod nas je možda ispao Beč krajem meseca na nedelju dana. Što je dobro i loše, loše je sto podrazumeva još ceo mesec ovde a nisam navikla, ide mi se kući. Nezgodno je kada jedan čovek ima takav posao...mada je i dobro, da ne bogohulim i ne budem nezahvalna...samo bih kući...
Elem...volela bih za dete da uživa...on voli životinje, da ga vozim kočijom kroz stari grad, vredi li to zadovoljstvo te pare 55 evra i 80 evra za kočiju, nešto mi mnogo zvuči, puno je to novca...da ide u ZOO vrt, i to je skromnih 50 evra za nas troje no dobro, ZOO je za malog must have...Prater jer je dete (za mene Prater nije), Prirodnjacki muzej i božićni vašari, ne znam da li postoji još nešto pogodno za ljubitelja zivotinja, Deda Mraza i hrane...mi smo u fazi kada dnevno spavanje pokvari noćno a bez dnevnog spavanja mu je teško pa ćemo verovatno rano ujutru u pohod a vec oko četiri nazad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back