Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ciki, da ti predlozim nesto...
sada u novembru je idealno za ovaj put..ja pokusavam ali mi necemo moci da se organizujemo...radni dani i slicno a nemam odmora vise toliko.
Imas let iz Sofije...idete u Jordan, dve noci apr u Aqabi, tamo je 30c crveno more pa uzmete rent a car do Amanna, pa onda dve noci u Petri.
Dam ti link za hotel ako ti muz ne padne na teme...seci me.
https://petrabubble.com

Treba da kupis Jordan passto modes online I to ti je ulaz na 40 lokaliteta i visa ujedno Ignace Jako uzimas samo viu onda je 70-80e.
Da se divno provedete i vidite nesto lepo, plus kupanje.
I da sve to spakuje u 4 dana... Ne može ni Kipar, kamoli Jordan (:

sada u novembru je idealno za ovaj put..ja pokusavam ali mi necemo moci da se organizujemo...radni dani i slicno a nemam odmora vise toliko.
Imas let iz Sofije...idete u Jordan, dve noci apr u Aqabi, tamo je 30c crveno more pa uzmete rent a car do Amanna, pa onda dve noci u Petri.

Treba da kupis Jordan passto modes online I to ti je ulaz na 40 lokaliteta i visa ujedno Ignace Jako uzimas samo viu onda je 70-80e.

to sve plus ronjenje:zaljubljena:
skoro su potopili avion na pristojnu dubinu..divni zaroni na novoj olupinu, plus korali i bogat riblji svet :heart:

I da sve to spakuje u 4 dana... Ne može ni Kipar, kamoli Jordan (:
A cekaj imaju samo 4 dana?
Ne moze ovo mora 8-10 dana. Ja ni na Kipar ne bih isla na 4 dana. Atina je ok opcija ako je vreme lepo, ili tako neki grad na moru juzno gde je moguce uhvatiti koji zrak sunca. Solun, zasto da ne? Ja ga obozavam pa sam dosadila sa preporukama verovatno...

Za Jordan ima odličnih aranžmana. Tamo ne bih išla bez agencije, takve lokacije treba obići sa ljudima koji pričaju i pokazuju sve što ima interesantno. Tu je hotelski smeštaj najmanje bitan.
To mi je jedna od destinacija na vrhu liste.
Ja nisam ljubitelj grupnih putovanja...ima odlicnih vodica na licu mesta koje platis i idu sa malom grupom ili samo za par ljudi i lepo te provedu tamo gde sa velikom grupom to ne bi moglo.
Meni je ovaj hotel konkretno jako interesantan i lepo je spojiti odlazak tamo sa dva spavanja u ovakvom hotelu jer takvih nema svuda.

a mora bas taj termin, niste fleksibilni? ja uglavnom pratim objave, pa uklapam odmor, nebitni su mi termini kad su radni dani u pitanju jer svakako moram da uzmem odmor
Pa ne mogu jer svaki vikend radim
A 5 dana mi je sasvim dovoljno
Samo da odem i ugrejem kosti
Aja Napa je odlična. Plaža milon. Mi nismo bili oduševljeni hotelom (mnogo sitne dece, malo dalje od centra da ideš pešaka svakodnevno, ali ima bus linija).... mogli smo bolje da izaberemo, al nema veze Novembar je topao normalno, ali ne i za kupanje, al ako voliš vodu od 22 stepena, a sunčano je...možeš i u more. Lepo je, stvarno. Preko zime kažu da dođu i ružičasti flamingosi (:
Msm gde god odeš, tamo je lepo mislim i zimi da napuniš baterije
E ovo cu muzu da pokazem
Ja sam juce gledala i zadovoljna sam
Za smeštaj https://www.airbnb.com/a/?af=437200...YiXEoNb5Uzv9zbso3l_LISb-oOGq9nY4aAjGFEALw_wcB
a za letove https://www.esky.rs/?gclid=Cj0KCQjw...In8A6rvhTGFCFCvjhLmGPDrnWj9yAh6QaAnXREALw_wcB
pa iskombinuj nešto. Najjeftiniji su ti letovi iz Budimpešte, do tamo kolima pa imaš čuvani parking kod aerodroma
Hvala mardz :zag:
Meni taj Kipar nije nista ostao u secanju. Ne bih se tamo vratila.
Ja sada organizujem jednu interesting turu... Jordan...
Jel ima zainteresovanih?:D
Koliko dana?
Ja sam uvek zainteresovana
Stvarno moram da nadjem drustvo za putovanja jer se nagoniti sa mm ne mogu

Kad dodjem kuci veceras pregledacu detaljno...

Hvala :)

Kasljem ko magarac, onaj suvi kasalj i glavobolja, malaksalost
Levopront je sjajan sirup za to
Probaj izguglati sastav pa vidi jel ima tu kod tebe.

Nači, apsolutni sam car..ne znam šta ču i pre neki dan sam gledao regulisanje gradskog prevoza u Nišu. Brat-bratu sat vremena.

Možda imam ebolu...ša ko zna, niko ništa. Mogu roman da krenem da pišem Živeti sa možda ebolom.
Tebe jos uvek drzi?
Pa ti ces da umres :lol:
Pocni vino da pijes covece
A cekaj imaju samo 4 dana?
Ne moze ovo mora 8-10 dana. Ja ni na Kipar ne bih isla na 4 dana. Atina je ok opcija ako je vreme lepo, ili tako neki grad na moru juzno gde je moguce uhvatiti koji zrak sunca. Solun, zasto da ne? Ja ga obozavam pa sam dosadila sa preporukama verovatno...
Ako ne nadjem opciju za Kipar a volela bih
Predlozicu muzu Solun ili Atinu
On ce se oduseviti jer me vec davi Ajmo u Prag, ajmo negde kolima, boji se aviona :roll: i jako me nervira

jao Jordan :heart:

@Troja , skuvaj caj (kamilica, bosiljak, nana, bilo koji pa ga prespi u neku siru, plicu posudu i pokrij se peskirom preko glave, pa se inhaliraj tako direktno dok je sve jos vrelo. em ce ti biti lakse, em ces i lice napariti i ocistiti i sve.

meni ovo mnogo smesno. nikada mi nije dosta trolovanja cara Kita Ricardsa, koje, veoma uspesno, i sam sprovodi na sopstveni racun. :))

EIBzZ9gXUAESZZI.jpg

Idem s posla... smrzla sam se ovde
Do kancelarije... i moram sebi kremu za lice da uzmem... platim neke decije aktivnosti... pokupim decu, i kad udjem u kucu ne mrdam do sutra nigde...
Nesto cu da ubacim u rernu da mirise kuca, pa da igramo neke drustvene igre...

Ja nisam ljubitelj grupnih putovanja...ima odlicnih vodica na licu mesta koje platis i idu sa malom grupom ili samo za par ljudi i lepo te provedu tamo gde sa velikom grupom to ne bi moglo.
Meni je ovaj hotel konkretno jako interesantan i lepo je spojiti odlazak tamo sa dva spavanja u ovakvom hotelu jer takvih nema svuda.
Ok, svako voli nešto drugo. Mi volimo da sve i da sve bude organizovano, da obilazimo do besvesti i da maksimalno iskoristimo vreme bez praznog hoda, da vidimo što više, a u hotelu samo spavamo. Mene ni šoping ne interesuje, a većini ljudi je to glavni provod.

moja koleginica ide krajem novembra u jordan preko putujte.povoljno :D
cekam da se vrati i da cujem utiske, jer bih zaista volela da odem tamo i posetim petru

Vreme je sasvim ok. Meni se Jordan dosta svideo. Bila sam više puta, jedanput na dugačkom odmoru, sama za sebe, avaturisticki i određena doza opreza je nužna.
Ne znam šta je zanima ali u delu oko Petre regrutuje ISIS, nešto opreza je potrebno.
Nas Bosnjak drži kafanu na ulazu u Petru, nemoj da ulazi tamo. On je prema meni bio pristojan ali mm je potrčao kao bratu u zagrljaj sa sve "ja sam iz Beograda" a ovaj...pa ne smem nista vise od ovoga da kažem, don't do it, čovek ima istoriju. Običan svet je super. Da znate da zaustavljaju automobile, to radi vojska, sve ok samo neka pruze pasoš. Ima sela oko Petre koja nisu bezbedna. Dele na aerodromu na muški - ženski red, ni tu se ne treba raspravljati. Movenpik je najbolji izbor, on ima blindirano vozilo ispred. Tu ima svega tri hotela i gotovo ništa više. Movenpik ima veoma lepu rezbrariju, zaposleni se ponose i pričaju o svojoj istoriji, uhvate pa te vodaju sve se hvaleći ali svasta čovek čuje.
Kafa je dobra ali ljudi osetljivog stomaka bolje da se drže flaširane vode jer u Petri nema vodovoda, nema kamiona, nema cisterne, ja mogu da varim kamenje ali mm je smetalo a divna je, sa ružom, direktno ispred trezora.

E sada, u okolini, sat vožnje su napušteni krstaški dvorci, bez živog čoveka okolo...mene je vozio neki starac, Jordanac, ako iskopam sliku staviću...to je specijalno, kilometrima nema ničeg, napušten put, samo brdašca sa kamenim gradovima na vrhovima...ljudi su topli, često obrazovani, nama bliski...

ako imas temepreaturu i nije ti dobro ne samo da je zbog tebe kretenski da ides jer mozes da pogorsas stanje i onda da legnes na duplo duzi period nego sto bi sad, nego je i neodgovorno prema ljudima sa kojima radis jer mozda mozes i da ih zarazis.
Ja uvek iz tog razloga ne zelim da idem
Ali niko drugi to ne postuje, vecito me zmaj zarazi ili neka koleginica, dodju i ne kazu da su bolesni, kad izblejimo pred istim ekranom udubljeni u konsultacije ja cujem ovaj zaribao, pa im nanu jjebem, al tad kasno vec mi prenesu

Letos mi tako zmaj zeznuo odmor, provela ga bolesna u krevetu jer mi on doneo neku egzotiku iz ljubljane :mmmm:

Prosli mesec sam koleginicu jednu oterala kuci bukvalno, dosla mrtva pod temp, reko mrs kuci da me ne zarazis, ako zmaj pita nesto kazi ja te izbacila :lol:
Bem ti budale

Nego smo danas i sutra zatrpani robom, ne moze se prodje u studiju od kutija i kaseta, pa sam zato imala ideju da idem ako moram
Al odjjebase me :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back