Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idi u sestom becirku na pijacu..I ovu zelenu ( vasta da probas) i u produzetku je pijaca starına i svega i svacega. I sad pokusavam da se setim imana jednog interesantnog restorana za dorucak ili kafu pre podne a u blizni Albertine, sav je u staklu...ako Neko zna neka napise.
Lepo je iz cafer hotel Do&Co na Stephan Platzu gledati katedrali kat na dlanu..preporucujem.
Jel ta pijaca radi i radnim danima ? Idemo od utorka do četvrtka.

Čičak, Jordan je prelepa zemlja. Oman još lepša. Da Bejrut nema probleme kakve ima isla bih i tamo...
Mene taj stav da neko ne želi da gleda bedu i sirotinju jer toga ima i ovde raznosi i prestajem sa daljom konverzacijom.
Znam jednog milionera bukvalno koji je u svom životu putovao samo u zemlje zapadne evrope najvišeg standarda i 50 puta bukvalno bio u Dubai-u.
Džaba mu pare.

Znas šta ja bih se odlucila za jedno... ovako ćeš biti u solunu i u Atini a ni jedan grad nećeš da vidiš onako lepo. A od Soluna do Atine nije malo...
Kupi zeno karte za avion, parkirajte auto na aerodromu sedite ko ljudi i za čas si u Solunu. Taksi do hotela a po Solunu peške kola ti ni ne trebaju. Mi smo sada tako odvalili se od pešačenja i šetnje uz more. Odmorite se nemoj da ti pola putovanja prodje u vožnji...
Znas kako, krenucemo pa gde stignemo...
Sto se mene tice... ja bih sto dalje i sto toplije i more i sve...
Ali prilagodicu se ... cak i za kisu imam resenje... dobar hotel, bazen i ne moram nigde...
i voznja nama uopste tesko ne pada, mene nervira to njegovo gledanje padova aviona pre svakog puta i onda me davi Ajmo kolima ajmo kolima... :roll:
Čičak, Jordan je prelepa zemlja. Oman još lepša. Da Bejrut nema probleme kakve ima isla bih i tamo...
Ne sumnjam
Pricao mi je brat...
Mene taj stav da neko ne želi da gleda bedu i sirotinju jer toga ima i ovde raznosi i prestajem sa daljom konverzacijom.
Znam jednog milionera bukvalno koji je u svom životu putovao samo u zemlje zapadne evrope najvišeg standarda i 50 puta bukvalno bio u Dubai-u.
Džaba mu pare.
Nisam ekstremista, ali u zemlje u koje kad ides moras da se vakcinises, jako prljave, ratom zahvacene, nebezbedne zaista ne zelim da idem...
Indija me npr ne privlaci uopste.
Sever, Rusija itd takodje.

Ne kazem da nikad necu otici ali nisu mi na listi prioriteta.
Dok npr.Japan, Amerika, sve egzoticne destinacije me zanimaju, njih bi posetila bez obzira na sve... Australija, Novi Zeland, cak i Juzna Amerika me privlaci...
Dok npr.Kanada nou...

Mi cemo mozda za novu godinu u sarajevo.jedan dan jahorina,da se podsetim divnih zimovanja
Videcemo.isli bi kolima 31.muz se jako boji stajanja na granici
Lepo je Sarajevo. Ja volim da odem tamo. Mi smo mislili da vodimo svu decu za NG na Jahorinu i dečka od najstarijeg deteta ali prvo Termag je odavno sold out a Vučko za nas 5 sedam dana 5000€. Ko Livigno sunce ti žarko...

I buđavo more, je l da?
Nisam bio.
Нисам улазила у море, била је Нова година, а ја толико храбра нисам...Голфски залив је, лепо на око, тај део, али остатак је до са дан.
Један музејчић, шопинг центри, хотели, високе зградурине...једино сам одушевљена хотелом Мина ес Салам.

Čičak, ima vakcina koje se preporučuju i za Srbiju. :D

http://www.travelhealth.ie/Countries/Serbia.php
Pa da
Ja da sam stranac nikad ne bih dosla turisticki u Srbiju.
Pa idealna si onda za Maroko, Jordan, i tako te zemlje... ti je sve staro kameno i ima dušu.
Dubai idi vidi biće ti zanimljivo...
Idealna sam za Maldive, Bora boru, Bahame, Havaje, Sva ta ostrva... pescane plaze... poglede koji nemaju kraj... moje idealno staniste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back