**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.789
Čičak, Jordan je prelepa zemlja. Oman još lepša. Da Bejrut nema probleme kakve ima isla bih i tamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ta pijaca radi i radnim danima ? Idemo od utorka do četvrtka.Idi u sestom becirku na pijacu..I ovu zelenu ( vasta da probas) i u produzetku je pijaca starına i svega i svacega. I sad pokusavam da se setim imana jednog interesantnog restorana za dorucak ili kafu pre podne a u blizni Albertine, sav je u staklu...ako Neko zna neka napise.
Lepo je iz cafer hotel Do&Co na Stephan Platzu gledati katedrali kat na dlanu..preporucujem.
Mene taj stav da neko ne želi da gleda bedu i sirotinju jer toga ima i ovde raznosi i prestajem sa daljom konverzacijom.Čičak, Jordan je prelepa zemlja. Oman još lepša. Da Bejrut nema probleme kakve ima isla bih i tamo...
Buvljak radi čini mi se samo subotom a ova pijaca Našmarkt radi svaki dan. Tu ideš gladan prošetaš i lepo ručaš..Jel ta pijaca radi i radnim danima ? Idemo od utorka do četvrtka.
Znas kako, krenucemo pa gde stignemo...Znas šta ja bih se odlucila za jedno... ovako ćeš biti u solunu i u Atini a ni jedan grad nećeš da vidiš onako lepo. A od Soluna do Atine nije malo...
Kupi zeno karte za avion, parkirajte auto na aerodromu sedite ko ljudi i za čas si u Solunu. Taksi do hotela a po Solunu peške kola ti ni ne trebaju. Mi smo sada tako odvalili se od pešačenja i šetnje uz more. Odmorite se nemoj da ti pola putovanja prodje u vožnji...
Ne sumnjamČičak, Jordan je prelepa zemlja. Oman još lepša. Da Bejrut nema probleme kakve ima isla bih i tamo...
Nisam ekstremista, ali u zemlje u koje kad ides moras da se vakcinises, jako prljave, ratom zahvacene, nebezbedne zaista ne zelim da idem...Mene taj stav da neko ne želi da gleda bedu i sirotinju jer toga ima i ovde raznosi i prestajem sa daljom konverzacijom.
Znam jednog milionera bukvalno koji je u svom životu putovao samo u zemlje zapadne evrope najvišeg standarda i 50 puta bukvalno bio u Dubai-u.
Džaba mu pare.
Prije puta se obavezno vakcinišite.Mi cemo mozda za novu godinu u sarajevo.jedan dan jahorina,da se podsetim divnih zimovanja
Videcemo.isli bi kolima 31.muz se jako boji stajanja na granici
da si izbacila "m" bila bi isti deeNemam scim![]()
Lepo je Sarajevo. Ja volim da odem tamo. Mi smo mislili da vodimo svu decu za NG na Jahorinu i dečka od najstarijeg deteta ali prvo Termag je odavno sold out a Vučko za nas 5 sedam dana 5000€. Ko Livigno sunce ti žarko...Mi cemo mozda za novu godinu u sarajevo.jedan dan jahorina,da se podsetim divnih zimovanja
Videcemo.isli bi kolima 31.muz se jako boji stajanja na granici
Pa idealna si onda za Maroko, Jordan, i tako te zemlje... ti je sve staro kameno i ima dušu.Dubai bi isto volela da vidim ali ne ocekujem ja tu nista... ja volim mesta koja imaju Stari grad, znamenitosti, setalista, muzeje, galerije, kaldrmu, dusu...
Нисам улазила у море, била је Нова година, а ја толико храбра нисам...Голфски залив је, лепо на око, тај део, али остатак је до са дан.I buđavo more, je l da?
Nisam bio.
Види, стварноZato što je Mina. (:

Pa da
Idealna sam za Maldive, Bora boru, Bahame, Havaje, Sva ta ostrva... pescane plaze... poglede koji nemaju kraj... moje idealno stanistePa idealna si onda za Maroko, Jordan, i tako te zemlje... ti je sve staro kameno i ima dušu.
Dubai idi vidi biće ti zanimljivo...