macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
I ovo mi je deveti.Zato je ona metla, počisti sve iz frižidera a ti si mačka, imaš 9 života.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ovo mi je deveti.Zato je ona metla, počisti sve iz frižidera a ti si mačka, imaš 9 života.
ja pitam jel voli cveće i đ balaševićaJa jos u fazi dejtovanja upozorim potencijalnu zrtvu da poklone u vidu cveca i sl holivudakih proserotina ne primam
Ti to selektujes odma...pametno.ja pitam jel voli cveće i đ balaševića
ako kaže da voli ja kažem mi smo sad bili na piću i više nikad se nećemo videti
Ne voliš Đoku ljigavca??ja pitam jel voli cveće i đ balaševića
Nisi tukla na vremePa nisi daleko od istine. Bas popodne ja kažem nešto apropo cveća a on meni pa stalno dobijaš na poslu... pa muški stvore bez leve hemisfere ja hoću da se ri nekad setis e ona moja žena voli je.bno cveće daj šta mi teško... Al ne biva.

odma nego kakoTi to selektujes odma...pametno.
Bojila. Al takav je došao nije ga ona prva naučila... a sad pod stare dane. A da ga ja uvedem u cvecaru kupio bi mi pola Al ja to naravno neću. Žensko sam teram svoje...Nisi tukla na vreme
Njima sve mora da se crta![]()
Pa jeste ali možda bude i neko prijatno iznenadjenje... ja sa godinama nisam isključiva toliko.odma nego kako
to je najbolje za sve
ma može da bude čudo od žene ali one dve stavke nikako ne prolazePa jeste ali možda bude i neko prijatno iznenadjenje... ja sa godinama nisam isključiva toliko.
Jasno. To ti je bas ono adekvatan primer za kič romantiku?ma može da bude čudo od žene ali one dve stavke nikako ne prolaze
Neko voli popa neko popadiju...drugim rečima volim žene sa muškim mozgom
ne mislim za cveće i panonskog slinara da su kič ali ja to ne podnosimJasno. To ti je bas ono adekvatan primer za kič romantiku?
Nacrtaš nam McDonalds i mi otplovimo za Ameriku.Nisi tukla na vreme
Njima sve mora da se crta![]()

Brate kako dodjete na temu o toj pesmi uopšte?e da, i ako voli pesmu hotel kalifornija, takođe odma zbogom

valjda Partizan...upropastila si covjekaMoj muz otisao da gleda Zvezdu. Tako da kuliram da mojim papersom

Au, pa sad sam videla da sedis kod njega u stanu dok on izlazi. Budi zauzeta zenska, imaj svoj zivot nemoj odmah takoStoka je pojela sladoled i princes krofne
Dasa bio sa drugom malo napolju, pita jel ocu nesto da mi kupi u povratkupa imacu 300 kila ako nastavi da me kljuka slatkisima hbt
![]()
al ga muž je li zapričava 
Znam, strasnovaljda Partizan...upropastila si covjeka![]()

I vajter sejd of pejl sultans of sving in paradajs siti...e da, i ako voli pesmu hotel kalifornija, takođe odma zbogom
ja pitam jel voli cveće i đ balaševića

zajebavaj se ti, al ja jos nisam upoznala normalnog ljubitelja dajerstrejtsa i/ili darka
Ništa politička ubeđenja, versko opredeljenje, životni principi...
Ništa tako nedvosmisleno ne govori o ženi kao cveće u vazi na njenom stolu i ako prstima udara takt uz Ringišpil ili Devojku sa čardaš nogama.![]()