гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
imaju dobar kroz isticu moje zimsko telo i enormno veliki penis! italiano dasa mafia shpageti
))))))))))
))))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))))))ne radi se o cuvanju..nego kvalitet..ja imam neke dukseve stare i po 20 godina i izgledaju bolje nego novi.ja se divim vama koji cuvate stvai tako dugo![]()
zar nije proslo?gledam mentalno razgibavanje
iskreno ja sam njih voleo nekad da slusam..jos kad su bili na radiju Sja iam emtes, tako da i da oću ne mogu na teveju a i nešto da ustajem u 7 da bi ih gledo nemere mi se...na tubeju gledam
ma pricam o cuvanju stvari, ne o kvalitetune radi se o cuvanju..nego kvalitet..ja imam neke dukseve stare i po 20 godina i izgledaju bolje nego novi.
Divka, jel si prestala da ronis?ma pricam o cuvanju stvari, ne o kvalitetu
ako ih nosis u medjuvremenu, ok
ja sve sto ne nosim godinu dana poklonim dalje
a i ja sam od onih koje nisu kupoholicari i koji kad kupe kope da nose duze
a za kilometrazu, za mene je ovo uspeh tabe posle tri godine bolova i mirovanja i tri aktivne dh
posle svega osecam kao da se ponovo radjam
trojo ja sam prestala da se krecem u najbukvalnijem smislu zbog bolovaDivka, jel si prestala da ronis?

trojo ja sam prestala da se krecem u najbukvalnijem smislu zbog bolova
tri godine mi traje oporavak i tek sada sam dosla u fazu da mogu ponovo da krenem sa hodanjem za pocetak
mzoda bi sve trajalo krace da okolnosti nisu bile kakve jesu
i presrecna sam sto sam u tom ritmu nekih desetak dana, a napor me ne izbacuje iz funkcije
ritam je sporiji, jer sam za ovo vreme nekad prealzila izmedju 8 i 10km, ali brze ne smem u ovom trenutku jer moram da imam potpunu kontrolu nad svakim pokretom i nad kompletnim svojim misicima kako ne bih sa pogresnim pokretom ponovo povredila nerv
ne sto ne ronim ove tri godine, nego uopste nisam usla ni u kakvu vodu ni da plivam - ni u bazen, jer mi je trebala temperatura vode od 32c..sto mogu da nadjem samo u banjama
ovo je bio najruzniji period u citavom mom zivotu, bez bukvalno i jedne lepe stvari koja mi se desila i nadam se da je prosao i da se ovako nesto nikad vise nece vratiti
ovih dana ponovo pocinje mozak da mi luci hormone srece i zadovoljstva, ponovo osecam onaj lepi umor od napora i uzivam u njemu kao nikad
sebi sam postavila izazov da u sledecih 7 meseci sebe doveem do maksimalne forme jer sledeceg leta planiram odmor i more i ronjenje
ako ne budem mogla scuba zbog velikog tereta, free diving-u se vracam sigurno, tamo mi je druga kuca
Ma ja uopste nisam razumela zenuZvuci dobro, ti testisi nisu bitni ako je ljubimac. Verovatno joj je on ostao od legla. Mozes da ides da ga vidis, pa proceni![]()

Isla sam nekad..njima je temperatura vode 27cpogledaj da li jos radi bazen u Obrenovcu, ja sam volela tamo da idem jer je voda bas topla, a i tribine greju, to je zbog termoelektrane
Isla sam nekad..njima je temperatura vode 27c
Kad se budem oporavila potpuno, ici cu na obican bazen samo sa odelom za plivanje
da ti šef nije možda poreklom Indijac?Doneo mi sef homemade curry. Trenutno bljujem vatru al sto je dobar
Nije, on je iz Srilankešta sve ima u
da ti šef nije možda poreklom Indijac?
skoro pa isto samo malo drugačije još ako je Tamil, nema veze, kari je bitanNije, on je iz Srilanke