Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja iam emtes, tako da i da oću ne mogu na teveju a i nešto da ustajem u 7 da bi ih gledo nemere mi se...na tubeju gledam
iskreno ja sam njih voleo nekad da slusam..jos kad su bili na radiju S
sad preteruju sa politikom..ok je malo..ali ovo vec prelazi u bljuc sta rade..kapiram da je ostrascen zbog izbacivanja sa B92 ali recimo zbog preterivanja je sklonjen i sa lagune..preteruje....

ne radi se o cuvanju..nego kvalitet..ja imam neke dukseve stare i po 20 godina i izgledaju bolje nego novi.
ma pricam o cuvanju stvari, ne o kvalitetu
ako ih nosis u medjuvremenu, ok
ja sve sto ne nosim godinu dana poklonim dalje
a i ja sam od onih koje nisu kupoholicari i koji kad kupe kope da nose duze

a za kilometrazu, za mene je ovo uspeh tabe posle tri godine bolova i mirovanja i tri aktivne dh
posle svega osecam kao da se ponovo radjam

ma pricam o cuvanju stvari, ne o kvalitetu
ako ih nosis u medjuvremenu, ok
ja sve sto ne nosim godinu dana poklonim dalje
a i ja sam od onih koje nisu kupoholicari i koji kad kupe kope da nose duze

a za kilometrazu, za mene je ovo uspeh tabe posle tri godine bolova i mirovanja i tri aktivne dh
posle svega osecam kao da se ponovo radjam
Divka, jel si prestala da ronis?

Divka, jel si prestala da ronis?
trojo ja sam prestala da se krecem u najbukvalnijem smislu zbog bolova
tri godine mi traje oporavak i tek sada sam dosla u fazu da mogu ponovo da krenem sa hodanjem za pocetak
mzoda bi sve trajalo krace da okolnosti nisu bile kakve jesu
i presrecna sam sto sam u tom ritmu nekih desetak dana, a napor me ne izbacuje iz funkcije
ritam je sporiji, jer sam za ovo vreme nekad prealzila izmedju 8 i 10km, ali brze ne smem u ovom trenutku jer moram da imam potpunu kontrolu nad svakim pokretom i nad kompletnim svojim misicima kako ne bih sa pogresnim pokretom ponovo povredila nerv
ne sto ne ronim ove tri godine, nego uopste nisam usla ni u kakvu vodu ni da plivam - ni u bazen, jer mi je trebala temperatura vode od 32c..sto mogu da nadjem samo u banjama :)
ovo je bio najruzniji period u citavom mom zivotu, bez bukvalno i jedne lepe stvari koja mi se desila i nadam se da je prosao i da se ovako nesto nikad vise nece vratiti
ovih dana ponovo pocinje mozak da mi luci hormone srece i zadovoljstva, ponovo osecam onaj lepi umor od napora i uzivam u njemu kao nikad :)
sebi sam postavila izazov da u sledecih 7 meseci sebe doveem do maksimalne forme jer sledeceg leta planiram odmor i more i ronjenje
ako ne budem mogla scuba zbog velikog tereta, free diving-u se vracam sigurno, tamo mi je druga kuca

trojo ja sam prestala da se krecem u najbukvalnijem smislu zbog bolova
tri godine mi traje oporavak i tek sada sam dosla u fazu da mogu ponovo da krenem sa hodanjem za pocetak
mzoda bi sve trajalo krace da okolnosti nisu bile kakve jesu
i presrecna sam sto sam u tom ritmu nekih desetak dana, a napor me ne izbacuje iz funkcije
ritam je sporiji, jer sam za ovo vreme nekad prealzila izmedju 8 i 10km, ali brze ne smem u ovom trenutku jer moram da imam potpunu kontrolu nad svakim pokretom i nad kompletnim svojim misicima kako ne bih sa pogresnim pokretom ponovo povredila nerv
ne sto ne ronim ove tri godine, nego uopste nisam usla ni u kakvu vodu ni da plivam - ni u bazen, jer mi je trebala temperatura vode od 32c..sto mogu da nadjem samo u banjama :)
ovo je bio najruzniji period u citavom mom zivotu, bez bukvalno i jedne lepe stvari koja mi se desila i nadam se da je prosao i da se ovako nesto nikad vise nece vratiti
ovih dana ponovo pocinje mozak da mi luci hormone srece i zadovoljstva, ponovo osecam onaj lepi umor od napora i uzivam u njemu kao nikad :)
sebi sam postavila izazov da u sledecih 7 meseci sebe doveem do maksimalne forme jer sledeceg leta planiram odmor i more i ronjenje
ako ne budem mogla scuba zbog velikog tereta, free diving-u se vracam sigurno, tamo mi je druga kuca

pogledaj da li jos radi bazen u Obrenovcu, ja sam volela tamo da idem jer je voda bas topla, a i tribine greju, to je zbog termoelektrane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back