Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
A sutra cekam da mi donese ajvar iz.Vranja, posto mu je tasta odande 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sjajno, korist sa dve strane sveta, ma superA sutra cekam da mi donese ajvar iz.Vranja, posto mu je tasta odande![]()

pa imacu 300 kila ako nastavi da me kljuka slatkisima hbt 
Pa nek ti kupi cveće, mandarine ne mora slatkiše..Stoka je pojela sladoled i princes krofne
Dasa bio sa drugom malo napolju, pita jel ocu nesto da mi kupi u povratkupa imacu 300 kila ako nastavi da me kljuka slatkisima hbt
![]()
nečeš, samo se kidaj redovno i masovnoStoka je pojela sladoled i princes krofne
Dasa bio sa drugom malo napolju, pita jel ocu nesto da mi kupi u povratkupa imacu 300 kila ako nastavi da me kljuka slatkisima hbt
![]()

javlja mi se da kad bi metla dobila cveće samo bi mu rekla da smesta napusti prostorijuPa nek ti kupi cveće
)))Haujesnou.Dobro je i kad kaže da hoće.nečeš, samo se kidaj redovno i masovno![]()
Jes pa da ga prebijemPa nek ti kupi cveće, mandarine ne mora slatkiše..

To se podrazumevanečeš, samo se kidaj redovno i masovno![]()

Pa sto se žali onda?javlja mi se da kad bi metla dobila cveće samo bi mu rekla da smesta napusti prostoriju)))
Pa šta se onda zalis da će da te ugoji... ćuti i jedi!Jes pa da ga prebijem
Ja jos u fazi dejtovanja upozorim potencijalnu zrtvu da poklone u vidu cveca i sl holivudakih proserotina ne primam
Samo redovno kljukanje kolacima i ja sam mirna![]()
menja čička večeras, mora neko da kukaPa sto se žali onda?
Zajebavam se hebo te misPa šta se onda zalis da će da te ugoji... ćuti i jedi!

jel ti beše one kod Ive odgovaraju?Zajebavam se hebo te mis![]()
)))Zvaći onda ja nit dobijam cveće a da mi kupi kolače nisam nikad doživela... to je jelte nezdravoZajebavam se hebo te mis![]()
Da bre, njihove su dobre, a one sto si kupio nisujel ti beše one kod Ive odgovaraju?)))
ae onda idemo kad istrošiš godišnji i dasuDa bre, njihove su dobre, a one sto si kupio nisu
Sta da ti kazem sestro slatka, lose si se udalaZvaći onda ja nit dobijam cveće a da mi kupi kolače nisam nikad doživela... to je jelte nezdravo![]()

ae onda idemo kad istrošiš godišnji i dasu

Zato je ona metla, počisti sve iz frižidera a ti si mačka, imaš 9 života.Zvaći onda ja nit dobijam cveće a da mi kupi kolače nisam nikad doživela... to je jelte nezdravo![]()
Pa nisi daleko od istine. Bas popodne ja kažem nešto apropo cveća a on meni pa stalno dobijaš na poslu... pa muški stvore bez leve hemisfere ja hoću da se ri nekad setis e ona moja žena voli je.bno cveće daj šta mi teško... Al ne biva.Sta da ti kazem sestro slatka, lose si se udala
Zajebavam te