Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bogami moj je poceo da pokazuje znake agresivnosti kad nije po njegovom, lupa, baca, histerise, da li je to samo faza vidjecemo. sad ima 2.5 godine
Tek treba da nauci kako da se izbori sa „negativnim“ emocijama koje nastanu kada nesto nije po njegovom i kada se sve ne odvija onako kako bi on zeleo. :)
Inace, pedijatri tvrde da do takvog ponasanja najcesce dolazi u periodima intezivnog rasta.

И то је нормално. Некада годину дана исти број, а некада свака 3 месеца нова обућа.
Мој је рецимо имао периоде да се напуни- убуци, па израсте. И тако опет. У неколико наврата.

a koji je povod bio te burne reakcije?

Ona je mene angažovala na nečemu što uključuje konje, a u koje se ona ništa ne razume. Radi se o tome da ona misli da zna oko konja zato što je pročitala dve knjige. Pri tom plaši se konja i ne predstavlja im autoritet. Što je opasno, jer konji su opasne životinje. Ja sam joj iznela jedan predlog vezan za konje za to što njoj treba na šta je ona rekla da se to tako ne radi i da ja pojma nemam. Na šta sam ja rekla da neću da razgovaram na taj način i da je super to što je ona savladala vezano za konje, ali da to ni približno nije dovoljno i obrazložila zašto. Onda je ona krenula sa "znaš li ko sam ja" pričom i vrištanjem od koga sam ja dobila lupanje srca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back