Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona je mene angažovala na nečemu što uključuje konje, a u koje se ona ništa ne razume. Radi se o tome da ona misli da zna oko konja zato što je pročitala dve knjige. Pri tom plaši se konja i ne predstavlja im autoritet. Što je opasno, jer konji su opasne životinje. Ja sam joj iznela jedan predlog vezan za konje za to što njoj treba na šta je ona rekla da se to tako ne radi i da ja pojma nemam. Na šta sam ja rekla da neću da razgovaram na taj način i da je super to što je ona savladala vezano za konje, ali da to ni približno nije dovoljno i obrazložila zašto. Onda je ona krenula sa "znaš li ko sam ja" pričom i vrištanjem od koga sam ja dobila lupanje srca.
Ako je vec tako „samouverena“, onda mozda nece biti izvinjavanja...

Ona je mene angažovala na nečemu što uključuje konje, a u koje se ona ništa ne razume. Radi se o tome da ona misli da zna oko konja zato što je pročitala dve knjige. Pri tom plaši se konja i ne predstavlja im autoritet. Što je opasno, jer konji su opasne životinje. Ja sam joj iznela jedan predlog vezan za konje za to što njoj treba na šta je ona rekla da se to tako ne radi i da ja pojma nemam. Na šta sam ja rekla da neću da razgovaram na taj način i da je super to što je ona savladala vezano za konje, ali da to ni približno nije dovoljno i obrazložila zašto. Onda je ona krenula sa "znaš li ko sam ja" pričom i vrištanjem od koga sam ja dobila lupanje srca.
ja bih se na tvom mestu samo okrenuo pa neka sama radi posao do kraja kad se tako razume.

Cuj, mozda je stvarno imala extra los dan. To je ne amnestira od toga da se ponela kao kreten, ali mozda bude jos neki razgovor, pa se izvini i pokusa da objasni. Bitno je da sama vidi da se ponela kao kreten.

Nije imala loš dan, nije joj prvi put. Ona je ubedjena da je ona u pravu. Ima i izjave tipa "ako ne bude po mom, ja neću da radim". Dobro, ne moraš.
Izviniti mi se neće.

Izasla mi groznica,boli me grlo,podocnjaci ljubicasti,ni stomak mi nije bas nesto...
Juce vodila starije dete u soping,svasta ima snizeno,a on navalio na majicu za egxit :lol:
Sa naglaskom na donji levi ugao.sad ce 26 i to nije njegov stil,al kad je zapeo...
IMG-ac26ea679577cd7774305ef5524497dd-V~2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back