Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa jednom drugaricom se tako godinama vec nagonim, ona je u fazonu obozava sva godisnja doba bla bla... i ja je pitam Sta tacno volis u jesen?!
Oblake, kisu, tmurno, depresiju, cinjenicu da u 16h pada mrak, ne izlazenje iz kuce!?
Pa bla bla...
Kaze juce, danas ce ona setati...
Rekoh Uzivaj, al plitko disi, mozda bolje biti kuci sa inhalatorom... jer fabrike rade non stop, vazduh smrdi, pritisak uzasan, stislo, sav taj kancerogeni dim nam spustilo... ljudi loze kao ludi, ne mozes disati napolju...
ali ono... Uzivaj u setnji i jeseni :malav:

PS. Nije ni cudo sto ljudi koji zive na moru su zdraviji, nema fabrika, nema lozenja, nema hladnoca... bg bre najzagadjeniji grad na svetu :(
Uzas uzas
Posle mene muz pita Sto hocu da se selim
Pa hocu da pobegnem u zdraviju sredinu

to ti je totalna glupost
nisu zdraviji, a zagadjenja itekako ima
prvo jer je globalno, drugo jer 90 posto infrastruktura ne moze podnijeti pritisak turizma, narocito masovnog pa se, jelte, doslovno pliva u govnima

pa kad sam kreten, znam to i slicno razmisljam kao ti-kad se penzionisem, sve cu da obidjem :lol:. ali ne pljujem po srbiji da nema nista i da je nikakva
Mi smo konstatovali to kad smo isli za Bugarsku onomad kako smo decu vodili po raznim badovima, ostrvima, Azijama i Afrikama, a Srbiju nismo ni naceli ako izuzmemo Koaponik i Zlatibor i to malo sto ih vode sa skolom a to su vazda ista mesta. Ja da se secam u protekle tri godine smo bili ciljano na Oplencu sa decom, i jednom na Zlatiboru sto je bio cist promasaj, letos.

Mi smo konstatovali to kad smo isli za Bugarsku onomad kako smo decu vodili po raznim badovima, ostrvima, Azijama i Afrikama, a Srbiju nismo ni naceli ako izuzmemo Koaponik i Zlatibor i to malo sto ih vode sa skolom a to su vazda ista mesta. Ja da se secam u protekle tri godine smo bili ciljano na Oplencu sa decom, i jednom na Zlatiboru sto je bio cist promasaj, letos.
Što je Oplenac čist promašaj?

Ne pljujem ni ja vec prosto nema ono sto mi treba trenutno
ne znam kako izgleda kad pljujes

Plus srbija ima sve sto prosecnog turistu treba da odbije.
Sta da razgleda?
Beograd?
Planina smeca na ulasku u Novi Sad?
Prelepi predeli neuredjeni totalno za turizam?
Zlatibor kao cigan malu i vasar?

Evo stvarno ne znam sta to jedna jadna mala raspala korumpirana kriminogena drzavica srbija ima da ponudi?

Zlatibor je cist promasaj ne Oplenac.
Oket (:
Zlatibor je mesto iz detinjstva za većinu nas. Šteta što je urbanistički haos i nisu normalni sa cenama u kafićima, kao u Rimu.
Posl. put sam bio pre par god. u Monii. Tara je zanimljivija, Ribarska banja, pa i kod mene u vikendaji tu, oko Oplenca (:

Nikad nisam bio u Istočnoj Srbiji i moraću da to ispravim.

Pustila sam neko predavanje pa slusam, sa kongresa anasteziologa u Kuvajtu, poslala mi koleginica...Kaze defibrilator koriste samo experti....majko mila koliko sam ih opravila i saranila...za sta su oni tamo experti ja ne znam. Nego bogata zemlja pa uvoze doktore.
Inace moj sok..u Egiptu medicina traje tri godine i tri godine specijalizacija i brisi. Toliko o ekspertima.
Pa kod nas svaka spremacica znala bi defibrilator da upotrebi.

Oket (:
Zlatibor je mesto iz detinjstva za većinu nas. Šteta što je urbanistički haos i nisu normalni sa cenama u kafićima, kao u Rimu.
Posl. put sam bio pre par god. u Monii. Tara je zanimljivija, Ribarska banja, pa i kod mene u vikendaji tu, oko Oplenca (:

zlatibor je urbanizovan i upropascen..ja sam se slogirao kad sam video da su ga i zonirali za parking..
ali postoje zato druge planine koje su zanimljive za obilazak ko voli prirodu.

i ljudi ja cu da poludim ali ovo moje dete non stop gubi stvari u skoli
recite mi da je to normalno
gumice, lepkove, olovke, flasicu za vodu, kutiju za uzinu, pernicu evo vec drugi put, srecom pa je ostala u ucionici prvi put, nadam se da ce je i sutra naci

ali non stop mu nesto fali
ja pricam i pricam i tupim ali dzaba
Normalno je!
Zaboravi se i u šestom blok ili oprema ili tako nešto, gube se gumice, olovke, novac, doduše, ništa alarmanto ali dešava se. Pa kako onda da ne bude normalno u prvom? Proći će.

Oket (:

Idi obavezno. Sumadija je lepa ja stvarno volim i Bukulju, i Arandjelovac i Oplenac...rado tamo idem, ima dobrog vina... ;) Ali steta sto na Rtnju koji je stvarno planina vanzemaljaca postoji samo Balasevic hotel koji se raspada (videla svojim ocima) i ova Ramonda u kojoj nikad nema mesta osim utorkom na sredu i to ponekad...Ne znam za neke privatne smestaje sto bi u onom raju bilo vise nego potrebno, ali sam sumnjicava da postoje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back