Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
glasala
kakva prigodna tema za ljubav i seks, anketa o omiljenom domacem slatkisu

propo pdf

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glasala

Hrana je puna secera i kukuruznog sirupa, plus kojekakvih pojacavaca ukusa i sl.
Ima odlicnih restorana za male pare ali to je lutrija naci u par dana.

glasala
kakva prigodna tema za ljubav i seks, anketa o omiljenom domacem slatkisu
propo pdf![]()

Doruckujem princes krofnice![]()

A sto ne udomite kuce, humanisti?
Nego kupujete i placate a toliko ih sinteri kupe i ubijaju?

A sto ne udomite kuce, humanisti?
Nego kupujete i placate a toliko ih sinteri kupe i ubijaju?
na prvom mestu NY je preskup za zivot..Drug živi u CA u nekom manjem mestu, kaže da se za živu glavu ne bi odatle selio recimo u NY ili Vašington. Kaže kao da su dve planete u pitanju.
ti si bila finijaA što ti ne kupiš kakav bilo kaput nego si zapela za maya i ostale kur*eve nijanse

a sta tebe boli ****** sta ce ko da kupi?![]()
Pa nisam humanista i ljubimac zivotinja kao vi, andjeli mojiA što ti ne kupiš kakav bilo kaput nego si zapela za maya i ostale kur*eve nijanse

pa nisi nista ni manji od nas koji imamo kucice, koliko znam i ti imas rasno kuce u dvoristuPa nisam humanista i ljubimac zivotinja kao vi, andjeli moji![]()
To mm ima... ja sam samo usvojilapa nisi nista ni manji od nas koji imamo kucice, koliko znam i ti imas rasno kuce u dvoristu

(ovo ne pise ali to je to)
htela si da kazes..ako nema onda u pmDanas idem za NS, prvo da vidim jel ima jos onaj u benetonu pa ako nema u ps...

pa stacu kad su dobre i nosih ih barem jednom godisnjeja se divim vama koji cuvate stvai tako dugo![]()
)