Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da mi ne napadnu papriku, ajde bosiljaksam oprostila
I timijan da mi ostave na miru
Barem nesto da pretekne
Komsa krenuo sa satiranjem, pa se insekti primili

Prilozi

• IMG_20190723_175033.jpg
    IMG_20190723_175033.jpg
    107,3 KB · Pregleda: 29
  • IMG_20190723_175049.jpg
    IMG_20190723_175049.jpg
    90,6 KB · Pregleda: 26
Ima i drugih nacina :lol:
Upravo.
Koliko njih samo znam da imaju decu a ne znaju gde im se sta nalazi.
Radim sa zenama godinama, i srecem se sa raznim pitanjima. Jedna me je nedavno pitala cime da se stiti, rodila je troje, ne zeli vise. Ja naivno kazem da se dogovori sa ginekologom i muzem, sta im najvise odgovara. Na sta ona kaze, ma muzu necu ni reci, ja njemu dzabe govorim da necu vise dece, on svaki put ide do kraja.
Znaci, bukvalno zena mora sama sebe da zastiti jer je muz ne postuje. I tu je mnogo dublji problem, zasto ona dozvoljava uopste odnos ako on ne postuje njene zelje i njeno telo.

Kod nas zene moraju da se nauce da cuvaju sebe.
:tick: :tick: :tick: Moraju da nauce da se cuvaju.
577826

Smejem se... kad bi jedan dan cutao... :lol:

Malopre pricamo mm i ja, a on stoji bukvalno nasadjen izmedju nas i meni prica u isto vreme. Pogledam ga, ucuti.
Mm me pita “Hoces da nam porucim nesto za veceru kad se budem vracao iz vinarije?”
A mali mrtav ladan se okrece ka njemu i onako usput:”Moze, meni onu pljeskavicu. A sad da ti mama nesto kazem!”
A nas dvoje :bum:
Znaci mali je hit :lol:

Pre neki dan nesto suska, pita ga mm sta radi, a on mrtav ladan “To se tebe ne tice, gledaj ti svoja posla.” :lol::eek: (Kad sam dosla odmah ide Izvini!)

Isto pre neki dan, dosao mi brat od ujaka, klinci u kuhinji, za sankom, prave nesto, ja nam kuvam kafu, brat gleda sta rade, i pitam ga “Hoces sok? Imam colu i fantu od gaziranih i negazirano ...” kaze on “Moze Fanta.” I moj mali nastavlja ne dizuci glavu:”Moze i meni jedna fanta.” :lol:
Ja ovako :eek: Molim?! (Nikad u zivotu nije probao fantu)
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back