- Poruka
- 121.716
SablonPa normalno. Ali dosadna je.
Pokrene neku „temu“, a kad ne reagujes, jer ti se ne otkriva davno otkrivena rupa na saksiji dobijes ovo gore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SablonPa normalno. Ali dosadna je.
Pokrene neku „temu“, a kad ne reagujes, jer ti se ne otkriva davno otkrivena rupa na saksiji dobijes ovo gore.
Mi sada imamo najezdu muva. Nikada ih u stanu, niti na poslu nisam imala, a sada su to rojevi. Pa i kod muza i kod drugarice na poslu isto uzas.ne znam kako je kod vas, al kod mene je najezda paukova ovih dana
nema gde ne nalecem na njih
sad mi se ispred ekrana pojavila mala crna tacka
ja zazmurim na jedno, pa na drugo oko da proverim da me ne zeza mozda vid i shvatim da se maleni pauk spusta sa plafona
paucine naravno okom vidljive nema
a juce sam u paukovoj mrezi u dvoristu nasla ulovljenog skakavca
ove godine i je najezda skakavaca i puzeva
Po meni to nije pokazatelj da je sex taboo, vec da su klinci bezglavi. Cisto sumnjam da ne znaju sta je kondom, niti tako se prave deca, vec su nepromisljeni i povrsni.
Moja drugarica je u gimnaziji ostala trudna. Nije da nista nije znala o kontracepciji, ali je glupavo mislila da ako im je jednom vadjenje na vreme proslo da ce tako uvek.
Po meni to nije pokazatelj da je sex taboo, vec da su klinci bezglavi. Cisto sumnjam da ne znaju sta je kondom, niti tako se prave deca, vec su nepromisljeni i povrsni.
Moja drugarica je u gimnaziji ostala trudna. Nije da nista nije znala o kontracepciji, ali je glupavo mislila da ako im je jednom vadjenje na vreme proslo da ce tako uvek.
Redzi je izgleda zradila suncanicu![]()
pa da i potenciranje tih...davnih vremenaZato sto je dokoni trol
A vi se palite ko sibice vec dva dana
Koga stvatno zanima istorijat kondoma.sazna na guglu za dva min koji su brendovi postojali 80ih
i svi ste pazili na casu? zatim ste otisli kuci i matorce pitali sve sto je ostalo nejasno i nedoreceno? nesto ne vjerujem u to...al vrlo dobro znam da su nase generacije bitno drukciji roditeljiMi smo u petom razredu detaljno ucili o svemu. Vrstama kontracepcije, trudnoci, zenskom i muskom telu, seksualnim odnosima. Nemoguce da se skolstvo toliko promenilo, pa da prve informacije dobijaju tek na netu.![]()
Seks u našoj kulturi jeste tabu, pogledaj samo broj maloletničkih trudnoća i abortusa.
Secam se i knjige i slike golog muskarca i zene i detaljnije genitalnih organa. Izmedju ostalog je to bilo i na kontrolnom.i svi ste pazili na casu? zatim ste otisli kuci i matorce pitali sve sto je ostalo nejasno i nedoreceno? nesto ne vjerujem u to...al vrlo dobro znam da su nase generacije bitno drukciji roditelji
ima i togaSecam se i knjige i slike golog muskarca i zene i detaljnije genitalnih organa. Izmedju ostalog je to bilo i na kontrolnom.
Ne mogu da se setim da li sam mamu pitala bilo sta drugo osim onaj deo o menstruaciji. Ne jer me je bio blam, vec me sex tada nije ni zanimao.
Mozda nove generacije brze odrastaju i u tom smislu ide raskorak, ali ja sam u tim godinama jos igrala lastisa sa drugaricama.![]()
To je verovatno i problem. Povrsnost i nedostatak osecaja odgovornosti. Ili sto bi klinci rekli YOLO.ma jok.....alkohol i bas me briga nacin razmisljanja..mislis da sadasnji klinci ne znaju dovoljno?
ma daj![]()
Ti si neki bubolog!ne znam kako je kod vas, al kod mene je najezda paukova ovih dana
nema gde ne nalecem na njih
sad mi se ispred ekrana pojavila mala crna tacka
ja zazmurim na jedno, pa na drugo oko da proverim da me ne zeza mozda vid i shvatim da se maleni pauk spusta sa plafona
paucine naravno okom vidljive nema
a juce sam u paukovoj mrezi u dvoristu nasla ulovljenog skakavca
ove godine i je najezda skakavaca i puzeva
Pa ta ima.godina koliko i ja, njoj su ljudi u 40im matorci koliko i menipa da i potenciranje tih...davnih vremena
koja su bila koliko jucer samo zato sto to ljude trigeruje...bah
i svi ste pazili na casu? zatim ste otisli kuci i matorce pitali sve sto je ostalo nejasno i nedoreceno? nesto ne vjerujem u to...al vrlo dobro znam da su nase generacije bitno drukciji roditelji
ma jok.....alkohol i bas me briga nacin razmisljanja..mislis da sadasnji klinci ne znaju dovoljno?
ma daj![]()
pa kad sam sumska zenaTi si neki bubolog!
Prvo si mala najezdu zutih bubamara,pa smrdibuba,pa sad paukova![]()
injaoooo pravis limunanujutros berem izdanke nane za limunadu
Uzmi i durex usput, da se ne ljuti Z.Mrzi me da kuvam, idem po picu.