Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сад без зезања, треба ми одмор, а тако је далеко :(

fora je u tome sto ja nekada radim po ceo dan...znaci duplu smenu...tako 2-3 dana, pa slobodni dani. kada se na mesecnom nivou saberu radni sati ti i ja radimo isto po satnici.

ok, meni tako vise odgovara, nego svaki dan krace. 3 dana udarnicki posle sve 4 u vis.

fora je u tome sto ja nekada radim po ceo dan...znaci duplu smenu...tako 2-3 dana, pa slobodni dani. kada se na mesecnom nivou saberu radni sati ti i ja radimo isto po satnici.
Ја бих најрадије као Црногорци, да радим само средом, али не баш сваку среду :zcepanje:

Meni je to malo nepravedno, što naplaćuje 100% štete. Na taj rizik mora de se računa.
ako je nesto unisteno tokom rada trebalo bi da ide kao steta na ime firme jer da nisi radio ne bi ni napravio tu stetu..za potrebe firme to radis e pa jbg ako se nesto polomi..ok ako je to ucestalo..onda das oktaz nesposobnjakovicu ili trapavku koji nanosi stetu :) ali ako se to ponekad desi..jbg.. ide na racun firme.

Nisam ulazila u detalje koliko je naplatio tom bivsem...dal je sve il deo...znam da je somic bila steta..... nije ni bitno, sigurno mu nije uzeo malo
Ja da sam napravila tako skupu stetu mogo bi da ne posecuje u lazi :lol:
Izvukla sam se bogovski sunce ti popjubim
nisi se nista izvukla nego vas taj zmaj iskoriscava.
zamisli kad bi vozac gsp-a platio popravku autobusa ili kad bi hirurg platio instrumente koji padnu na pod pa ne mogu da se koriste..msilim bzv je skroz ta naplata usluzne opreme..neka onda sam radi sa tom opremom i mirna backa..znas kad bih mu ja platio polomljeno? samo bih se okrenuo i dovidjenja..ti radis za njega..njemu donosis profit ..e pa onda stetu mora on da snosi.

Poslednja izmena:
nisi se nista izvukla nego vas taj zmaj iskoriscava.
zamisli kad bi vozac gsp-a platio popravku autobusa ili kad bi hirurg platio instrumente koji padnu na pod pa ne mogu da se koriste..msilim bzv je skroz ta naplata usluzne opreme..neka onda sam radi sa tom opremom i mirna backa..znas kad bih mu ja platio polomljeno? samo bih se okrenuo i dovidjenja..ti radis za njega..njemu donosis profit ..e pa onda stetu mora on da snosi.

tacno.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back