tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ja znam da je trebalo da bude neka na dan pocetka bombardovanja pa je odlozena za kraj ili sam pomesala sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Obeležavanje Dana pobede, ali sa danom zakašnjenja.Kakva sad vojna parada?
Kakva sad vojna parada?
eno sad i ja ukljucih tv kad sam procitao..vulin bas ozbiljan![]()
mislim da je to namerno uradjeno jer rusi tradicionalno imaju paradu na dan pobede, tako da bi mi bili konkurencijaObeležavanje Dana pobede, ali sa danom zakašnjenja.

ja znam da je trebalo da bude neka na dan pocetka bombardovanja pa je odlozena za kraj ili sam pomesala sve

Upisala sam ga danasNe moraš da ga vodiš. Ideš sa tim papirom kod sekretara škole i on ti zakaže testiranje za dete.
Popunila sam obrazac za upis(podatci o mm i meni i detetu)nema obrazaca za upis
ali ima naravno izvod iz maticne i potvrda od lekara, sto je stvarno minimun potreban za upis i predaje se pre testa
Mm su sve zelje ostvarene od kako je mene upoznaokad zavrisis sa tim rumom mozda muz dobije najlepsu zelju![]()

Trebalo bi da bude 4 odeljenjaAko ima jedno/dva odeljenja što bi se i mučili da testiraju. I ovako to ne služi ničemu. Još kad ti direktor kaže da ispunjavaš želje roditelja, ja čak tu decu nisam ni testirala, baš me briga.

a kakvo testiranje?Ako ima jedno/dva odeljenja što bi se i mučili da testiraju. I ovako to ne služi ničemu. Još kad ti direktor kaže da ispunjavaš želje roditelja, ja čak tu decu nisam ni testirala, baš me briga.