Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brankich, oni se menjaju
ja za skoro sve za sta sam panicila - kad tad je doslo na svoje
moj malac npr ne vozi bajs jos uvek, ima 6,5 god, veliki je, msm vozi onaj sa pomocnim tockovima, ali bez njih nema sile, pokusacemo opet ovog proleca pa ce ukaciti kad tad

loptu npr nije hteo da vidi ali da vidi do 5. god, pa sam bila ocajna, a onda preko noci samo lopta postoji pa sam opet bila ocajna jer zasto samo lopta i kukala na sav glas :lol:

pisala sam isto da nece da crta i da kada se namoli to bude straubalno, evo sada svaki dan crta, doduse grbove i zastave ali ok, crta ih i to sve lepse, msm u granicama lepog za njegove mogujnosti :mrgreen:

zalila sam se i da lego nece da slaze vise, i evo opet je poceo, dva dana slaze non stop

dakle mislim da mi panicimo vise nego sto treba, mali su bre mnogo, msm ja to sada objasnjavam i tebi i sebi :lol:

i za to odustajanje, j je isto tome sklon, bukvalno proba jednom i ako ne ide iznervira se i odustane i odbija da pokus ponovo
i danas sam bas pitala psihologa, kaze da ni na jednom pitanju nije odustao sa njima, proba ponovo i ponovo dok ne resi i da je tu bas bitno to ohrabrivanje kada pogresi ili kada ne nacrta "lepo" itd itsl

p.s. mislim da treba da prdjemo na dip i ozivimo ga, odavde ce nas izbaciti :malav:

sto se karaktera tice i to se menja, moj je slican
:rotf:
E mene dodatno i grize savest što joj puštam crtaće, što joj dajem slatkiše, što tu neka pravila u umerenosti ne uspevam da održim.
Evo, neću više... :lol:

Што на ДиП, жене су и мајке, између осталог :lol:

Е, што се бајса тиче, моја је пала једном кад је имала 4 године и није више хтела да чује за њега.

И онда прошле године, купите ми, купите ми, научила је да вози за недељу дана одлично, а да ниједном није пала.

Просто, осете сами кад дође време да нешто науче, кад савладају своје страхове или стекну неку врсту самопоуздања.

Тако је научила и да плива, са 7 година је бацила мишиће и рекла хоћу да пробам, а муж је пре тога форсирао, удави дете...
Moja je tako sa sankama. Jednom se prevrnula, pala na sneg ,nije se ni povredila, ali više nije bilo šanse da sedne na njih. :lol:
Hvala vam žene, sad mi je malo lakše. :heart:

:rotf:
E mene dodatno i grize savest što joj puštam crtaće, što joj dajem slatkiše, što tu neka pravila u umerenosti ne uspevam da održim.
Evo, neću više... :lol:
Цртаће и треба да гледа у том узрасту, само морате бирати које, има дивних цртаћа...ја их гледам и дан данас, дете више неће, порасло је :evil:

А што се слаткиша тиче, само поштуј правило да нема слаткиша пре оброка и све ће бити ок.

Цртаће и треба да гледа у том узрасту, само морате бирати које, има дивних цртаћа...ја их гледам и дан данас, дете више неће, порасло је :evil:

А што се слаткиша тиче, само поштуј правило да нема слаткиша пре оброка и све ће бити ок.
:heart: To pravilo se svede na to da pojede par zalogaja i ubeđuje me da je sita. :mrgreen:

:heart: To pravilo se svede na to da pojede par zalogaja i ubeđuje me da je sita. :mrgreen:
Да ли знаш за правило стиснуте шаке?
Када дете поједе храну у количини која је сразмерна величини његове стиснуте песнице, довољно му је.
Као и нама.
А мени се чини да је то мало, желудац може да се растегне, што најчешће и чинимо.
Овако су говорили наши старији, немам појма да ли је тачно.

Када дете поједе храну у количини која је сразмерна величини његове стиснуте песнице, довољно му је.
Као и нама.
А мени се чини да је то мало, желудац може да се растегне, што најчешће и чинимо.

Meni je malo, odmah da kažem. :(

Као и нама.
Ona stvarno zeza sa hranom. Pojede kašiku, dve i već joj je dosta. A živela bi na slatkom, voće i slatkiši.
Retko pojede tu količinu o kojoj pričaš, baš kad je mnoooogo gladna.
Beba je srećom potpuno suprotan slučaj. Odmorila sam malo sa njim ako mi veruješ.

Vecerala popila caj i utoplila se kunjam bol je malo popustio tu i tamo zigucne ali sam bolje
Treba po ovoj zimi da idem pod tus posle ajoj
Cerka mi uzela opet slusalice a taman sam mislila malo da slusam pa svratih ovde da malo ubijem vreme rano mi je da spavam iako sam ustala u 6

Ona stvarno zeza sa hranom. Pojede kašiku, dve i već joj je dosta. A živela bi na slatkom, voće i slatkiši.
Retko pojede tu količinu o kojoj pričaš, baš kad je mnoooogo gladna.
Beba je srećom potpuno suprotan slučaj. Odmorila sam malo sa njim ako mi veruješ.
Ова моја је јела по мало, али 10 пута дневно, тако, залогајчиће, што бих ја рекла :lol:

majkama je tesko udovoljiti, ne valja kad uce, ne valja kad ne uce...ali jasno mi je sta pises, ja samo sto se nisam izvrnula kada mi je cerka u nekom momentu svog srednjoskolskog zivota objavila da ce mozda upisati medicinu...znaci, kao da mi je rekla da napusta sve i odlazi na ande da hrani orlove..te, nemoj, propasces od ucenja, te jao bre dete samo ti to treba..:neutral:

tara, ta vaspitacica je jedna krava i ja bih otisla kod nje da je pitam je l' ih uce na fakultetu da se tako odnose prema detetu koje se trudi da nauci pesmicu.
Imam ja i drugo dete koje održava balans. :D

A te vaspitačice i učiteljice što ne znaju sa decom i samo urlaju, a ne znaju da pohvale i bodre decu, ja bih tukla života mi. Kog đavola su išle u tolike škole kad ne znaju osnovnu stvar?

Za medicinu sam se već pobrinula. To im tupimo od malih nogu da je teško i besmisleno. Učiš pola života, radiš kao fizikalac na sat, a satnica ti je lošije plaćena od fizikalca.

547305

Као и нама.

jel može dve šake sa razmakom? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back