Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nocas me mm posle xy godina probudio
Inace nisam nocni tip i svega me je par puta probudio nocu a ja sam kao besna zver samo pogledala, u fazonu “Ne diraj lava dok spava!”.
I ne znam sta mu je kliknulo, kad smo pre spavanja khm... mozda se zaboravio :lol: ili je sanjao :lol:
Elem, prihvatim ja i krenemo, da nam je prvi put rekla bih ‘taman nevinost da izgubim’, kad cujes vrata... lezi svako na svoju stranu, dete se uvuklo medju nas... zagrli ga, navuci gace i spavaj ... :lol:
Roditeljska sudbina :malav:
И тако дођосмо до теме Да ли деца уништавају наш сексуални живот, 2.део :zcepanje:

• Haha
Reactions: Red
Vidim da ti masta radi :zper:

A radnici da navijaju? :lol:
Salim se, sve je pokriveno kamerama.
Девојко, нисам ја увек имала 50, знаш, и дете нисам нашла у купусу :zper:
Камере могу и да се покваре, ју, ненадано, и онда опет прораде, шта ли им је било :eek:

Terate me da mislim o temi Sputanosti...
ali ne mogu vise teme da otvaram
Zabagovace ovaj fb forum :lol:

Ali stvarno kad covek malo razmisli bolje
Sa svih strana smo sputani...
Na poslu imas nadredjene i sefove i direktore ili prosto ugovore/obaveze/pravila koja te usmeravaju sta da radis, sputavaju tvoju prirodnu volju. Koliko samo puta vam se desilo da pomislite na poslu kako bi to nesto na vas nacin bolje islo? A onda vam je neko ili nesto(pravilo) objasnilo da treba samo da sledite uputstva i radite kako vam je receno/nalozeno?
Dodjes kuci, zelis da sa partnerom utones u more strasti ali sputavaju te deca npr... ili ne daj Boze zajednica...
Roditelji te zovu i zale se kako ih 356 put bole ledja a vi sputani postovanjem ih tesite iako bi vrisnuli...
Odete u radnju da nadjete sveze namirnice a ono sve neko smece, sputavaju vas da se zdravo hranite...
Zelite da pijete kafu na miru i u tisini, zvoni vam telefon, ili dodju gosti... sputavaju vas...

Ovo nije kukanje... niti sam opisivala sebe... vise onako posmatranje zivota :aha: i nase (ne)slobode

Девојко, нисам ја увек имала 50, знаш, и дете нисам нашла у купусу :zper:
Камере могу и да се покваре, ју, ненадано, и онда опет прораде, шта ли им је било :eek:
Cekaj
I sad ako imas 50 to ti vise ne prilici ili ne praktikujes? I zasto?
Stvarno cu poverovati u teoriju da su ljudi posle 50+ seksualno mrtvi :rida:

PS. Ima i delova koji nisu pokriveni :tajna:

Cekaj
I sad ako imas 50 to ti vise ne prilici ili ne praktikujes? I zasto?
Stvarno cu poverovati u teoriju da su ljudi posle 50+ seksualno mrtvi :rida:

PS. Ima i delova koji nisu pokriveni :tajna:
Не, само мање говоримо о томе, па ви мислите да смо мртви :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back