Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ne sekiraj se... nadoknadjeno jepa ebem mu mater, Cicak![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sekiraj se... nadoknadjeno jepa ebem mu mater, Cicak![]()

И тако дођосмо до теме Да ли деца уништавају наш сексуални живот, 2.деоNocas me mm posle xy godina probudio
Inace nisam nocni tip i svega me je par puta probudio nocu a ja sam kao besna zver samo pogledala, u fazonu “Ne diraj lava dok spava!”.
I ne znam sta mu je kliknulo, kad smo pre spavanja khm... mozda se zaboravioili je sanjao
Elem, prihvatim ja i krenemo, da nam je prvi put rekla bih ‘taman nevinost da izgubim’, kad cujes vrata... lezi svako na svoju stranu, dete se uvuklo medju nas... zagrli ga, navuci gace i spavaj ...
Roditeljska sudbina![]()

Posle kazuИ тако дођосмо до теме Да ли деца уништавају наш сексуални живот, 2.део![]()

Па, лако, видиш како сте брзо надокнадилиPosle kazu
Lako je vama mladima.
![]()

Brzo jer imam fleksibilno radno vremeПа, лако, видиш како сте брзо надокнадили![]()

Што, сиђете до подрума да пребројите колико је флаша вина на стањуBrzo jer imam fleksibilno radno vreme
Vraga bi da negde radim 8-4
A posle kad te prodje momenat i zanos dzaba

Vidim da ti masta radiШто, сиђете до подрума да пребројите колико је флаша вина на стању![]()

Девојко, нисам ја увек имала 50, знаш, и дете нисам нашла у купусуVidim da ti masta radi
A radnici da navijaju?
Salim se, sve je pokriveno kamerama.

i nase (ne)slobodeCekajДевојко, нисам ја увек имала 50, знаш, и дете нисам нашла у купусу
Камере могу и да се покваре, ју, ненадано, и онда опет прораде, шта ли им је било![]()

Не, само мање говоримо о томе, па ви мислите да смо мртвиCekaj
I sad ako imas 50 to ti vise ne prilici ili ne praktikujes? I zasto?
Stvarno cu poverovati u teoriju da su ljudi posle 50+ seksualno mrtvi
PS. Ima i delova koji nisu pokriveni![]()

DObro jeНе, само мање говоримо о томе, па ви мислите да смо мртви![]()
to radim.za jednu plavušu

Ce castis! Klopa, pice, ovo-ono...stigle pare![]()

Ce castis! Klopa, pice, ovo-ono...

Cim sam pomenula stigle pare svi me se sete