- Poruka
- 50.309
Gledam tenis, Carreno Bustu preslišava neki levi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Necu da ti kazem.kako se zove?
Vidi se da ti ne gledas onu Sandru dinju minju siladjev, kako god... svako vece izbaci neki klip od minut, kraljica je ...jel to delimicni uticaj vragane na zivotni razvoj cicka?
inace vidi se da citas knjige.post ti je u aoristu
svaka cast na napretku![]()
ovo me asociralo na nju

kad kliknes baca te na prvi neprocitani post u temi..ako nisi otvarala temu logicno je da te baci na prvi jer je prvi neprocitanSvidjaju mi se nove opcije, ali je malo nepregledno. Fale mi strane na temi. Ovako kad kliknem, a tu temu nisam otvarala, baci me na prvu stranicu.
Ali navicicu se.![]()

A ja trazim djavola sa zestoke kombinacijeko bi reko da djecaci u 40- im imaju toliko snage
![]()

Јесте размислили да вратите тему изнад сваког поста, за нас сенилне који забораве на којој су теми док прочитају два постаkad kliknes baca te na prvi neprocitani post u temi..ako nisi otvarala temu logicno je da te baci na prvi jer je prvi neprocitan![]()

Sad sam opet kliknula na ovu temu i bacilo me na prvu stranu, a vec sam pisala...kad kliknes baca te na prvi neprocitani post u temi..ako nisi otvarala temu logicno je da te baci na prvi jer je prvi neprocitan![]()

pazi ako ti toliko znaci jasno pise u linku stranice tako da ako bas ne znas uvek mozes proveriti tu.Јесте размислили да вратите тему изнад сваког поста, за нас сенилне који забораве на којој су теми док прочитају два поста![]()
О, што си опширан, напиши лепо не може и готово.pazi ako ti toliko znaci jasno pise u linku stranice tako da ako bas ne znas uvek mozes proveriti tu.
problem i zasto toga nema je sto kad se teme spajaju nazivi na pojedinacnim postovima su nazivi orignalne teme iz koje su prebaceni i onda tek nastaje zbun jer ti mozes da budes na temi "da vas vidim danas" a u postu pise naziv "slike sa plaze" jer je odatle prebacen post.