MI ne idemo nigde na slavu, idemo eventualno na mmr![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MI ne idemo nigde na slavu, idemo eventualno na mmr![]()

kako se zove?Citam neku ljubavnu knjigu... juce kupila
Prekinu me drugar sa pitanjima oko bebe, objasnih mu detaljno... i ukljucih jednu masinu sarenog vesa... a da bi je imala gde rasirit, morah prvo slozit dve zice suhog vesa... malo pogledah onu dasku za peglanje i planinu vesa na njoj, ima preko 30 majica i jos toliko kojecega... puci ce daska ali Boze moj... okrenuh se i vratih citanju knjige...
Sad cu da rasirim ves, pa da se tusnem i cekam mm... rekao je da ce doci sa posla ranije...![]()
sta je to keleraba?jedem kelerabu...![]()

Citam neku ljubavnu knjigu... juce kupila
Prekinu me drugar sa pitanjima oko bebe, objasnih mu detaljno... i ukljucih jednu masinu sarenog vesa... a da bi je imala gde rasirit, morah prvo slozit dve zice suhog vesa... malo pogledah onu dasku za peglanje i planinu vesa na njoj, ima preko 30 majica i jos toliko kojecega... puci ce daska ali Boze moj... okrenuh se i vratih citanju knjige...
Sad cu da rasirim ves, pa da se tusnem i cekam mm... rekao je da ce doci sa posla ranije...![]()
jel to delimicni uticaj vragane na zivotni razvoj cicka? 

sta je to keleraba?
mislim znam povrce..ali cemu sluzi![]()
ja sam ukljucio klimuHladnooooo
... da greje da ne budezabune 
ne kapiram zasto nisu autmatski preveli u nove brojeve i sa starih radili automatsku redirekciju na nove.ocekivala sam neke uplate krajem prosle nedelje i u subotu me njih cetvoro zove i kaze da ne mogu da izvrse placanje jer je racun nepostojeci
danas zovem banku, subotom naravno ne rade, kazu tacno nismo vise vojvodjanska sad smo u sistemu otp i imate novi broj po koji morate da dodjete
meni je neshvatljivo da u sistemu elektronske komunikacje, kad izvode od njih dobijam mailom, moram po broj da idem u banku..pri cemi nisam nikakav papir ni potpisala, ni udarila pecat, samo su mi nove brojeve pdstampali na papiru
da bez informacije ostanem od 26.4. do danas
vidim da ce ovo da bude napeta saradnja od samog pocetka
Ja se grejem na klimu već nekoliko dana.ja sam ukljucio klimu... da greje da ne budezabune
![]()
da se nisi zaljubio?Tražim šorc i majcu
Oni nikad ne mogu da prime dok ne izdramatizuješ simptome, eventualno tražiš imena ovih što zakazuju kao zadnja mera.Vreme je grozno
Dr moze da me primi za 10 dana, msm opsta praksa, specijaliste cu vrv da zavrsim do sledece god
Lunjo, kako je malac? Danas imate zakazan mmr? Drzim fige da ga skinete sa dnevnog reda vise : )
ne kapiram ni ja, u banci im je ludilo od guzvene kapiram zasto nisu autmatski preveli u nove brojeve i sa starih radili automatsku redirekciju na nove.

znamE da, ajde vi što kuvate bolje od mene, znate li neki fensi recept za bolonjeze sos?
ali ako imas 2h vremena za spremanje na tihoj vatri 
Ma danas sam sasvim ok, bolje nego juce defintivno, a ono preksinoc se nije ponovilo, sve je kako trebaOni nikad ne mogu da prime dok ne izdramatizuješ simptome, eventualno tražiš imena ovih što zakazuju kao zadnja mera.
Kako ti je sad? Imaš li još vrtoglavice?
Sad nije sezona virusa, čekaonice zvrje prazne dok oni kao nešto zakazuju.
Ko je juce kuko na pritisak da mu objasnim sta je nizak pritisak
Javila da ne idem na arbajt, do wca idem drzeci se za zidove, imam vrtesku u glavi ne mogu da ustanem
Ljosnulo na 80/50
Pamtite me po zlu![]()
znamali ako imas 2h vremena za spremanje na tihoj vatri
![]()