Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam neku ljubavnu knjigu... juce kupila
Prekinu me drugar sa pitanjima oko bebe, objasnih mu detaljno... i ukljucih jednu masinu sarenog vesa... a da bi je imala gde rasirit, morah prvo slozit dve zice suhog vesa... malo pogledah onu dasku za peglanje i planinu vesa na njoj, ima preko 30 majica i jos toliko kojecega... puci ce daska ali Boze moj... okrenuh se i vratih citanju knjige...
Sad cu da rasirim ves, pa da se tusnem i cekam mm... rekao je da ce doci sa posla ranije... :)

Prekinu me drugar sa pitanjima oko bebe, objasnih mu detaljno... i ukljucih jednu masinu sarenog vesa... a da bi je imala gde rasirit, morah prvo slozit dve zice suhog vesa... malo pogledah onu dasku za peglanje i planinu vesa na njoj, ima preko 30 majica i jos toliko kojecega... puci ce daska ali Boze moj... okrenuh se i vratih citanju knjige...
Sad cu da rasirim ves, pa da se tusnem i cekam mm... rekao je da ce doci sa posla ranije... :)
kako se zove?

:think: jel to delimicni uticaj vragane na zivotni razvoj cicka? :D

inace vidi se da citas knjige.post ti je u aoristu :mrgreen:
svaka cast na napretku :)

ocekivala sam neke uplate krajem prosle nedelje i u subotu me njih cetvoro zove i kaze da ne mogu da izvrse placanje jer je racun nepostojeci
danas zovem banku, subotom naravno ne rade, kazu tacno nismo vise vojvodjanska sad smo u sistemu otp i imate novi broj po koji morate da dodjete
meni je neshvatljivo da u sistemu elektronske komunikacje, kad izvode od njih dobijam mailom, moram po broj da idem u banku..pri cemi nisam nikakav papir ni potpisala, ni udarila pecat, samo su mi nove brojeve pdstampali na papiru
da bez informacije ostanem od 26.4. do danas
vidim da ce ovo da bude napeta saradnja od samog pocetka

ocekivala sam neke uplate krajem prosle nedelje i u subotu me njih cetvoro zove i kaze da ne mogu da izvrse placanje jer je racun nepostojeci
danas zovem banku, subotom naravno ne rade, kazu tacno nismo vise vojvodjanska sad smo u sistemu otp i imate novi broj po koji morate da dodjete
meni je neshvatljivo da u sistemu elektronske komunikacje, kad izvode od njih dobijam mailom, moram po broj da idem u banku..pri cemi nisam nikakav papir ni potpisala, ni udarila pecat, samo su mi nove brojeve pdstampali na papiru
da bez informacije ostanem od 26.4. do danas
vidim da ce ovo da bude napeta saradnja od samog pocetka
ne kapiram zasto nisu autmatski preveli u nove brojeve i sa starih radili automatsku redirekciju na nove.

Vreme je grozno
Dr moze da me primi za 10 dana, msm opsta praksa, specijaliste cu vrv da zavrsim do sledece god

Lunjo, kako je malac? Danas imate zakazan mmr? Drzim fige da ga skinete sa dnevnog reda vise : )
Oni nikad ne mogu da prime dok ne izdramatizuješ simptome, eventualno tražiš imena ovih što zakazuju kao zadnja mera.
Kako ti je sad? Imaš li još vrtoglavice?
Sad nije sezona virusa, čekaonice zvrje prazne dok oni kao nešto zakazuju.

ne kapiram zasto nisu autmatski preveli u nove brojeve i sa starih radili automatsku redirekciju na nove.
ne kapiram ni ja, u banci im je ludilo od guzve
kad mi je dao papir na kome su brojevi novih racuna, pitam jel su promenjeni i racuni za fizicka lica, kaze jeste
ok, evo viza onda, za koliko mozete da je zamenite
kaze on, ne evo vama novi broj - opet na papiru, a kartica vam vazi do isteka
kako to mislite, na kartici mi je stari broj racuna, a koristi se novi - kaze da
i tako do 2022.g ??
kaze da
:D
ukinucu racun, nema druge :)

Oni nikad ne mogu da prime dok ne izdramatizuješ simptome, eventualno tražiš imena ovih što zakazuju kao zadnja mera.
Kako ti je sad? Imaš li još vrtoglavice?
Sad nije sezona virusa, čekaonice zvrje prazne dok oni kao nešto zakazuju.
Ma danas sam sasvim ok, bolje nego juce defintivno, a ono preksinoc se nije ponovilo, sve je kako treba
Ali opet bih proverila sve, svakako dugo nisam odradila pregled ks i slicno, a preksinoc sam se bas uplasila pa ne bih da se zezam

Da mi je i danae lose ne bi proslo to zakazivanje za 10 dana, ali posto nije rekoh ok, necu da se nerviram da mi se opet ne slosi, ovog puta od stresa : ))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back