Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da spavam drnda mi susara i moram da izvadim ves a sanse nema evo cetvrti put

Pil,mozda je pritisak, ne znam, ovako mi nikada nije bilo

Cicak, nisam
Meni se desava nakon lezanja kada se nisam bas odmorila da ustanem I da me zanese.
Al nedavno mi se desilo da sam pala. Ustala tokom noci I zeludac me bas jako bolio, sjela sa povijenom glavom I kad san ustala samo sam se srusila.
Kratak spoj. To sam pripisala niskom pritisku I umoru.:confused:

Lepo je sto umes da citas
Mozda stignes do reci Kupatilo :lol:

a ne citam ti ja te fensi nazive..

samo gledam vrata gde ima ovo

187032382_o.jpg

Super je bilo danas, veselje još traje, deca i ja smo morali da se povučemo. Videla sam drage ljude koje dugo nisam videla i baš mi je falilo sve ovo.
I ponosno sam iznela obe klimave kombinacije, sve je fino prošlo, jedino što su me bapske cipelice uzdanice koje su bile kompromis umesto salonki da mi bude udobnije kad budem trčala za decom, u-bi-le. Stopala su mi u ranama kao da igram balet.

Meni se jezivo vrti u glavi, treci put ustajem da izvucem ves iz masine i vracam se nazad u krevet jedva
Pojma nemam koji mi je :S
Данас сам писала,мени се у последње време озбиљно врти у глави од јаког ветра, нема везе што сам унутра...чим стане ветар, мени је боље.

Vetar je dobar samo za sušenje veša.
Kod mene pada kiša, lepo sam danas rekla da će sigurno da pada, ožiljci nikad ne greše...
Хвала лепо, мени и сунце лепо осуши веш, ни за то не мора да дува...данас сам лепо цео дан као пијана, вучем се по кући :roll:

• Podržavam
Reactions: Red
Данас сам писала,мени се у последње време озбиљно врти у глави од јаког ветра, нема везе што сам унутра...чим стане ветар, мени је боље.
Ne znam sta je ali je jezivo i idalje traje

Cini mi se da je malo blaze nego nocas ali svejedno mi se idalje vrti cim spustim glavu ili pokusam da se savijem, grozozo osecaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back