Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elem, evo raspadam se, to valjda jedino ja tako, za vreme milion praznika budem bolesna. Taman sam se odvažila da zakažem mmr detetu, evo ja krmeljam, on počeo da kašlje, sad ću do ponedeljka videti hoćemo li ili ne. Rasteglo se to sa vakcinom ko gladnom... :roll:

Sutra krstimo bebu i ja sam naravno ostavila za poslednji dan da tražim šta ću da obučem za crkvu i za kafanu. Znači, mnogo sam netalentovana. Sad na višak kilogarama je još veselije.
Prvo kupim neku haljinu, dugu, svidelo mi se kako mi stoji, dođem kući zaprepastim se što sam kupila kućnu haljinu. Ona ogledala em ih polože da te izduže, em cenim da inače izdužuju. Pa ispočetka... I završim sa crnom haljinom, kao vrhunac moje kreativnosti. Dobro nije skroz crna ima par belih i sivih šrafti. Crne, khm, bapske cipele, crna tašna. :lol:

Bouze, brankich...pored forumasa, vrhunskih modnih poznavaoca... :lol:

Bila sam u Pizi i San Marinu, a u Padovi ne.
Za obilazak Pize ti je dovoljno jedno popodne, a i manje. :) To je skroz mali gradic. :)
San Marino je na brdu, pesaci se uskim kamenim ulicicama do vrha tvrdjave, puuuno butika sa neoporezovanom fancy garderobom, satovima, cipelama, tasnama, za shopping idealno. Arhitektonski zanimljiv grad/drzava. Na prolece i leto se tu stalno nesto desava.
Bambi hvala ti puno :zag:
Pizu smo i planirali u odlasku, ujutru krenemo iz Padove, tri sata nam treba do Pize, 2-3-4-5 sati tamo provedemo, malo prosetamo, vidimo, obidjemo(malo cu istraziti sta...) i nastavljamo ka Rimu... svejedno nam je kad cemo uvece stici
Samo bih volela da ubedim muza da idemo obalom od Pize do Rima, da se ne vracamo na autoput.
A San Marino upisujemo za povratak.

Hvala ti
Zarobljeni jednim autom :confused: Čile nerviraš me sad
Pa da ti vidis sta ja sve stignem u toku jednog dana da uradim, shvatio bi zasto mi je auto bitan

Elem, evo raspadam se, to valjda jedino ja tako, za vreme milion praznika budem bolesna. Taman sam se odvažila da zakažem mmr detetu, evo ja krmeljam, on počeo da kašlje, sad ću do ponedeljka videti hoćemo li ili ne. Rasteglo se to sa vakcinom ko gladnom... :roll:
Ja danas vodila medu drugi put da primi za skolu i opet sinoc poceo da kaslje i jutros nastavio
Tacno mislim da me zeza :lol:
Opet idemo sledece nedelje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back